mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 DoruK said: Myshkin said: bir de Araplar harbi türkiyeyi seviyorlar hükümetin çıkışları yüzünden falan.çok lazımdı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 israil'li askerler uğur dündar'dan eğitim almış. helikopterden gemiye nasıl atlanır diye. ama beceriksiz olduklarından bikaç tanesi atlarken topaç gibi yuvarlandı düz basamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuna833 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bunlar olayı abartmış Üşüyoruzzz reis-i Abdülhamit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 /int/ de turkey vs israel başlıkları dönmeye başladı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 mani said: israil'li askerler uğur dündar'dan eğitim almış. helikopterden gemiye nasıl atlanır diye. ama beceriksiz olduklarından bikaç tanesi atlarken topaç gibi yuvarlandı düz basamadı. herkes uğur dündar'a özenebilir ama herkes uğur dündar olamaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Adamlar 3 nukleer denizaltıyı koydu yanıbaşımıza ne karşılaştırmasından bahsediyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 geni ye inen ilk komandoyu felç etmişler :D en son gemiden atmışlar adamı muhtemelende bundan sonra kayıt yok zaten taradılar. bakalım neler olacak. bu karaktersizlerin havasını birilerinin alması lazım. he bu arada bizimkiler komandoyu felç etmiş ye yadırgamıyorum, korku anında kendini savunma olayıdır psikolojiktir. http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=6935&bid=1&hid=14892796 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 LOL şuna güldüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Szasstam said: dasaaa said: Szasstam said: EEEE 3 torba misket ve sapanlarla oraya giden adamın düşüncesi neymiş yaaa, salak herifler hazırlık yapmış gelirlerse dalarız biz diye, offf offf hani israil mal ötesi bir ülkede bizimkilerde az buz salak değil. Resmen niyaziler ne yapmaları gerektiğini düşünüyorsun? Abi ne misketle gidersin nasıl diğer 5 gibi bişi yapmadan teslim olmuş, sende olacaksın. Nasıl olsa ateş etmeyi yemez onların diye türkiyeden götürdüğün sapan ve bilyelerle dalarsan heriflere, kusura bakma adamda piskopat manyak çıkarsa niyazi olursun işte. Not: yani adam inerlerse gemiye dalıcam gazı ile orada zaten. şaka gibi ama adamları türk polisi ile karıştırdı sanıyorum. Kimse mi birşey dememiş bu mallara, Karşınızdakiler piskopat katil acımaz okul bile bombalar. O misketleride teker teker alırlar diye... diğer 5 gemide çok adam yok. mal var orada. asıl herkes bizim gemideydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 DoruK said: numberten said: Masum yahudilere zarar vermeden su siyonistleri dunya uzerinden kazimak lazim. numberten said: Masum yahudilere zarar vermeden su siyonistleri numberten said: Masum yahudilere zarar vermeden numberten said: Masum yahudiler numberten said: Masum gerilere düşmesin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Masum yahudi yoktur ne vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Theridone said: DoruK said: numberten said: Masum yahudilere zarar vermeden su siyonistleri dunya uzerinden kazimak lazim. numberten said: Masum yahudilere zarar vermeden su siyonistleri numberten said: Masum yahudilere zarar vermeden numberten said: Masum yahudiler numberten said: Masum gerilere düşmesin bu Faşist misiniz ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Nasil tum araplar serif huseyin gibi serefsiz degilse yahudiler icin de durum ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://www.thehotjoints.com/wp-content/uploads/2008/12/putin_cold_warrior.png vs. so oyunu çıksın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konunun başlığına da ironik mi desem başka birşey mı desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 savaşı çıkçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Xenocide said: abi facebook'ta hemen gamalı haçlar dönmeye başladı. yani israil'in yaptıkları mı daha vahim, şunlar mı kararsız kalıyorum bazen. hitler cok hakliydi yahudiler konusunda ha sabun yapmak sart diildi ama yahudilerin ne denli adi serefsiz olduklari bilinen bi gercek araplarin onlardan asagi kalir yani yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 DoruK said: http://www.thehotjoints.com/wp-content/uploads/2008/12/putin_cold_warrior.png vs. ilk 2si cidden her bişi beklenen tiplerden lan. tiplere bak, korkulur. bizimkisi de hani uyanık adam onlara uysa ondan da bisiler beklenir sfds. so oyunu çıksın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Şerefsizlik, adilik milletlere yada ırklara özgü değildir. İlkel ilkel konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bütün millete soylemiyor kimse zaten. ama dunyada genelleme denilen bir şey var. ve buna göre bazı şeyler söylenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 diyorum size gizli kkk cılar var etrafta diye, inanmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 barbu said: bütün millete soylemiyor kimse zaten. ama dunyada genelleme denilen bir şey var. ve buna göre bazı şeyler söylenebilir Yahudiler şerefsizdir, adidir hitler haklıydı, araplar da böyle demek faşizmdir. Değil midir? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gecko said: diyorum size gizli kkk cılar var etrafta diye, inanmiyorsunuz. ahahahahahahahahahahaha THEYRE EVERYWHERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 "başıma bir iş gelmeyecekse yahudileri sevmiyorum" demek ki neymiş başına bir iş gelebiliyormuş. demek ki neymiş seks damaya benzer çünküüü.... evet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Myshkin said: gecko said: diyorum size gizli kkk cılar var etrafta diye, inanmiyorsunuz. ahahahahahahahahahahaha sçs gecko :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar