Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 arkadaşlar öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki sadece ihh var işin içinde. gidin alman parlementer filan ne demiş, yunanlılar ne demiş okuyun. yahudi milliyetçilerinin postlarını okuyorum, ancak bu kadar türklerin aleyhine konuşuyorlar. abartmadan söylüyorum.
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sam said: e zaten kendileri söylüyorlar özgür gazze hareketi'nden yabancı kadın, "biz oraya ambargoyu delmeye gittik ve delinmiştir, bir daha sefere 50 gemi ile gideceğiz, hazırlanıyoruz diye. dün gece cnn'de o da çıktı mark regev'den önce. dün yabancı birinin haber sitesinde çok güzel bir yorumu vardı, "evet bu hareket politik bir provokasyondur ama toplumsal protesto zaten politik provokasyon değil midir?" diye. türklerin ya da müslümanların dediğine ben bakmıyorum doğrusu çünkü olayın çözümü batı kamuoyunun tepkisine bağlı ki bu sağlandı en koyu israil lobisi yandaşları hariç. bunların yorumları israil sitelerinden ingiliz sitelerine her yerde -100 puanlar alıyor. sokaktaki adamın tepkisinin ne yönde olduğunu gösteriyor bence bu. evet israil provoke edildi ve ne mal olduklarını bütün dünya gördü. evet maksat buydu, bunu eylemciler kendileri söyledi. O zaman "ulan gemidekileri vurdu serefsizler" demenin ya da "ama ambargoyu deleceklerdi, koz verdiler Israil'e" diye hatirlatanlara laf soylemenin -babalarimiza kadar gittiniz bu arada ki anneler de sirf atilirsiniz diye karismadi- hic bir anlami yok. Yardim falan degilmis olay buymus. Bastan beri bunu diyoruz zaten yardim gibi gorunmuyor diye.
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sinad said: İsrail'in yaptığına kılıf uydurabilen arkadaşlar. İsrail'in bir tarihine göz atabilir miyiz? Zamanında SS Exodus olayında neler yaşanmış. Dünyanın tutumu neymiş... http://en.wikipedia.org/wiki/SS_Exodus İsrailin tarihini oldukça iyi bilmekteyim.konumuz israilin Amerikanın ileri karakolu, ortadoğuyu iyice karıştırmak için yaratılmış suni bir devlet olup olmaması değil.Bunlar zaten bilinen şeyler
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 di said: O zaman "ulan gemidekileri vurdu serefsizler" demenin ya da "ama ambargoyu deleceklerdi, koz verdiler Israil'e" diye hatirlatanlara laf soylemenin -babalarimiza kadar gittiniz bu arada ki anneler de sirf atilirsiniz diye karismadi- hic bir anlami yok. Yardim falan degilmis olay buymus. Bastan beri bunu diyoruz zaten yardim gibi gorunmuyor diye. ana/baba/ailesine kimsenin birşey demedim ve demem, başkasıyla karıştırıyorsun. free gaza movement sitesi said: This is the website of the Free Gaza Movement, a human rights group that in August 2008 sent the first international boats to land in the port of Gaza in 41 years. We want to break the siege of Gaza. We want to raise international awareness about the prison-like closure of the Gaza Strip and pressure the international community to review its sanctions policy and end its support for continued Israeli occupation adamlar ne olduklarını açık ve net söylüyor baştan, siz farkında değilmişsiniz. bunlara da dinci, hamas yanlısı filan denecekse yorum yok.
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 iyide israille ilgili konuşan yokki onun tarihine bakalım. İsrailin ne olduğu belli. Hani burada söylenen zaten İsrailin haklı olduğu, iyiki 5 kurşun sıkmış kafasına değil ki. Giderken amaçlanan israile bunu yaptırmaktı. Yaptırdılar bravo ama bana kalkıp bıdı bıdı etmesinler özgürlük aktivistiyim ben diye o kadar. O herifin gazı ile ölenlerin yakınlarınada geçmiş olsun. durum benim için bundan ibarettir.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 szass, bıdı bıdı edecekler tabii. 30 yıl bıdı bıdı yapıldı bu ülkede 1 mayıs için, en sonunda istediklerini aldı bıdı bıdı yapanlar.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bıdı bıdı edenlerin elinden 30 yıl önce alınan bir haktı o.
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sam said: di said: O zaman "ulan gemidekileri vurdu serefsizler" demenin ya da "ama ambargoyu deleceklerdi, koz verdiler Israil'e" diye hatirlatanlara laf soylemenin -babalarimiza kadar gittiniz bu arada ki anneler de sirf atilirsiniz diye karismadi- hic bir anlami yok. Yardim falan degilmis olay buymus. Bastan beri bunu diyoruz zaten yardim gibi gorunmuyor diye. ana/baba/ailesine kimsenin birşey demedim ve demem, başkasıyla karıştırıyorsun. Sana yazmadim o ana baba olayini ama sana soyluyormusum gibi olmus afedersin.
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Eh iste baris adi altinda ayak yapmanin, cakallik etmek pek de masum bir hareket degil gozumde. Bir de 1 Mayis gibi bir olay ile alakasi yok kesinlikle. Elmayla armutu karsilastirmak gibi oldu simdi.
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 o çakallık yani ambargonun delinmesi ne için zannediyorsun ? Savaşın getirdiği olumsuz etkileri Filistin üzerinde azaltmak için . İnsanlar açlıktan ölmesin ,suları zehirlenmesin , insan gibi yaşasınlar diye
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sütten çıkmış ak kaşık onlar ya sadece Filistin halkına sadece insani yardım yapmak dışında hiiiiiiiiiiiç amaçları yoktu. Provokasyon falan hikaye, siyasi olarka güç kazanayım anti-semitizmi alevlendireyim derdi falan hele hiç yoktu. İslam için savaşan hamaslı kardeşlerimize yardım edelim de demediler hiç. Melek onlar melek.. Olan kullanılıp ölen canlara oldu, şehit olacaksınız diye yıkamışlar bi de beyinlerini
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nil'in hesabını mark regev heklemiş. :/ sinad said: Bıdı bıdı edenlerin elinden 30 yıl önce alınan bir haktı o. israil'in 3 yıl önce gazze elinden aldığı bir hak sözkonusu burda da. di said: Sana yazmadim o ana baba olayini ama sana soyluyormusum gibi olmus afedersin. sorun değil, ben de sevmem yapılmasını. di said: Eh iste baris adi altinda ayak yapmanin, cakallik etmek pek de masum bir hareket degil gozumde. Bir de 1 Mayis gibi bir olay ile alakasi yok kesinlikle. Elmayla armutu karsilastirmak gibi oldu simdi. israil kanunları çiğnerken, dünyayı duymazdan gelirken, bm kararlarını hiçe sayarken, batı medyasını satın alırken çakallık değil de ne peki? dinsizin hakkından imansız geliyor ancak, maalesef böyle.
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Nekadar boş muhabbet gidiyor yahu. Bizimkilerde suç arayan arkadaşlar uluslararası suda bir gemiye aynen deniz korsanları gibi silahlı asker indiren, ateş açan israil ordusunun temelde herşeyin başında suçlu olduğunu sanki kaçırıyorlar.. "Bunu şöyle benzetebiliriz. Geminizle gidiyorsunuz biranda silahlı gemiler ve tipler etrafınızı sarıyorlar. Durdurun gemileri diyorlar, doğal olarak durmuyorsunuz kaçıyorsunuz. Arkasından da geminize ateş açık , çıkmaya çalışıyorlar. Sizin de eliniz armut toplayıp buyrun gelin korsan kardeşler diyorsunuz." Yok olay farklı ama, onlar savaş bölgelerine yardım gitmesini ya da sözde silah gitmesini istemiyorlar derseniz. Gemiyi durdurmanın birçok yolu var, durdurursunuz arama yapıcaz dersiniz. Gece karanlığında helikopterle indirme yaparken geminin ortasına sis ve ses bombası atmazsınız birsürü insanın arasına.
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nilep ne yapıcaklarını zannediyorsun ? Gidip israile atom bombası mı atıcaklardı ? O geminin amacı Gazze üzerindeki ablukayı kaldırmaktı . Yani Gazzeye gelen insani yardımlar İsrail'İn depolarında 1 sene bekletilmeden , elenmeden ,küflenmenden doğrudan orda ihtiyacı olan insanlara ulaşsız diye.Zaten insanlar filistine bu acıları yaşattığı için İsraile kin kusuyor bide sen kalkıp yardım etmeye giderken gemine kadar gelicek cüreti buluyorlarsa bizimkiler o askerlerin ellerinden aldıkları silahlara kafalarına sıkmadı diye dua etsinler
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Peki Hamas'ın bedelini çok ağır bir şekilde ödeyen Filistin halkının açlık sefalet içinde yaşamasına göz yumabiliyor musunuz? Sizin gözünüzde yardım nedir? Nasıl yapılmalıdır ?
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 etki tepkiyi dogurur hamastan önce filistin farklı biyermiydi saniyorsunuz siz.
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Horizon said: Nekadar boş muhabbet gidiyor yahu. Bizimkilerde suç arayan arkadaşlar uluslararası suda bir gemiye aynen deniz korsanları gibi silahlı asker indiren, ateş açan israil ordusunun temelde herşeyin başında suçlu olduğunu sanki kaçırıyorlar.. "Bunu şöyle benzetebiliriz. Geminizle gidiyorsunuz biranda silahlı gemiler ve tipler etrafınızı sarıyorlar. Durdurun gemileri diyorlar, doğal olarak durmuyorsunuz kaçıyorsunuz. Arkasından da geminize ateş açık , çıkmaya çalışıyorlar. Sizin de eliniz armut toplayıp buyrun gelin korsan kardeşler diyorsunuz." Yok olay farklı ama, onlar savaş bölgelerine yardım gitmesini ya da sözde silah gitmesini istemiyorlar derseniz. Gemiyi durdurmanın birçok yolu var, durdurursunuz arama yapıcaz dersiniz. Gece karanlığında helikopterle indirme yaparken geminin ortasına sis ve ses bombası atmazsınız birsürü insanın arasına. Nerenle okuyorsun yazılanları? İsrail haklı diyen yaptığı mantıklı akıllı aferin diyen yokki, kaç defa yazılmalı, ama bu bizimkilerin yaptıklarını değiştirmez diyoruz. biz israili tartışmayı bıraktık sadece onu herkes biliyor hepimiz biliyoruz. Suçlular evet tartışılacak bir durum yok onlar hakkında ortada. Ama bu IHH başkanının gaz vermesi sonucu ölen 9 vatandaşımızdan IHH sorumlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gazze ablukası kalkmalıdır. bunu da biz değil, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER söylüyor. suçu hamas'a atıp her türlü zulmü haklı göstermek mümkün değil.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 said: . Ama bu IHH başkanının gaz vermesi sonucu ölen 9 vatandaşımızdan IHH sorumlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. "vatandaşların ölümünde pay sahibi olduğu" %100 sorumluluk yüklemek, suçlu adletmek akıl kârı değil.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ya İsrail haklı diyen yok ki. Sadece siyasi çıkarları için ve antisemitizmi yeniden iyice alevlendirmek için oyun oynadılar, burada da insanları kurban ettiler. Safları oynamanın alemi yok burada biz de biliyorduk israilin müdahale edeceğini, onlar mı bilmiyorlardı sanki? Bal gibi provokasyon yaptılar amaçlarına dulaştılar, facebookta millet hitler'e tapar hale geldi falan. İsrail'in yaptığı şerefsizliktir ama bunları da görmezden gelmemek lazım. Oyunlarına gelmeyin şu yobazların
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dasaaa said: said: . Ama bu IHH başkanının gaz vermesi sonucu ölen 9 vatandaşımızdan IHH sorumlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. "vatandaşların ölümünde pay sahibi olduğu" %100 sorumluluk yüklemek, suçlu adletmek akıl kârı değil. e tabiki kurşunu sıkan öncelikle suçlu, zaten suçluda demedim sorumlu dedim onun için... %100 sorumlular çünkü o gemiden sorumlular. O gemide o insanlara gazı verirken sorumlu oldular. Suçlular mı hayır, suçluda israil askerleri..
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sinad said: Peki Hamas'ın bedelini çok ağır bir şekilde ödeyen Filistin halkının açlık sefalet içinde yaşamasına göz yumabiliyor musunuz? hamas'tan önce filistinliler sanki güllük gülistanlık bi yerde mi yaşıyorlardı?
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Szasstam said: Horizon said: Nekadar boş muhabbet gidiyor yahu. Bizimkilerde suç arayan arkadaşlar uluslararası suda bir gemiye aynen deniz korsanları gibi silahlı asker indiren, ateş açan israil ordusunun temelde herşeyin başında suçlu olduğunu sanki kaçırıyorlar.. "Bunu şöyle benzetebiliriz. Geminizle gidiyorsunuz biranda silahlı gemiler ve tipler etrafınızı sarıyorlar. Durdurun gemileri diyorlar, doğal olarak durmuyorsunuz kaçıyorsunuz. Arkasından da geminize ateş açık , çıkmaya çalışıyorlar. Sizin de eliniz armut toplayıp buyrun gelin korsan kardeşler diyorsunuz." Yok olay farklı ama, onlar savaş bölgelerine yardım gitmesini ya da sözde silah gitmesini istemiyorlar derseniz. Gemiyi durdurmanın birçok yolu var, durdurursunuz arama yapıcaz dersiniz. Gece karanlığında helikopterle indirme yaparken geminin ortasına sis ve ses bombası atmazsınız birsürü insanın arasına. Nerenle okuyorsun yazılanları? İsrail haklı diyen yaptığı mantıklı akıllı aferin diyen yokki, kaç defa yazılmalı, ama bu bizimkilerin yaptıklarını değiştirmez diyoruz. biz israili tartışmayı bıraktık sadece onu herkes biliyor hepimiz biliyoruz. Suçlular evet tartışılacak bir durum yok onlar hakkında ortada. Ama bu IHH başkanının gaz vermesi sonucu ölen 9 vatandaşımızdan IHH sorumlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Szasçım kimse sana "israil suçlu değildir dedin" demedi. Kişisel tartışmaya yön vermeyecek şekilde edepli konuşsak daha güzel olur. Benim yazımı açıkçası sen anlayamamışsın ya da okuduğunu yanlış anlamışsın. Gereksiz polemik tartışma yapmayalım.
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sinad said: Peki Hamas'ın bedelini çok ağır bir şekilde ödeyen Filistin halkının açlık sefalet içinde yaşamasına göz yumabiliyor musunuz? Sizin gözünüzde yardım nedir? Nasıl yapılmalıdır ? Abi onların umrunda değil masum insanlar, ölen halk falan. Müslümanlar ya, salla gitsin modundalar. Bu tartışma fazlasıyla boşuna o yüzden. Alayı teröristti zaten bizimkilerin de onlara göre. Teröristlere yardım ediyorduk falan. Bu işte yani, herhangi bir İsrail'li diplomattan farklı bir düşünce mi bu sizce? Değil. Bu kadarlar yani. Hükümleri verilmiş bitti, ölenlerin de zerre umurlarında olduğuna inanmıyorum. Daha neyi tartışıyorsunuz ki he deyin geçin.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 E niye hala muhalif olmaya çalışıyorsun ?
Öne çıkan mesajlar