Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bu fantastik öneri, kafam güzelken aklıma gelen bişey değil zira alkolle aram da yoktur. Kim demiş bunu, Mısır'daki el-ezher üniversitesi hadis bölümü başkanı. yani müslüman arkadaşlar, bunu diyen sizin adamınız Buyrun okuyalım: "islam dünyasının en itibarlı eğitim kurumlarından mısır’daki el-ezher üniversitesi’nin hadis bölümü başkanı prof. izzet atiya, “kadınlar, aynı işyerindeki erkekleri emzirirse, akrabaya dönüşür, tacize uğramaktan kurtulur” fetvası verdi. bu şaşırtıcı fetva, islam dünyasında tartışma yarattı... ... tüm dünyada islami araştırmalarda referans olarak kullanılan el-ezher üniversitesi profesörü atiya önerisinde, “eğer bir kadın bir erkeği emzirirse sembolik olarak akraba haline gelirler ve bu da kadınlara yönelik tacizin önüne geçilmesini sağlar” dedi. tartışmalara yol açan bu öneri ile ilgili el-ezher üniversitesi başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise, prof. dr. atiya’nin fetvasının islam’ı küçük düşürücü nitelikte olduğu kaydedilerek şöyle denildi: “islam dinine göre, emzirmek doğum sonrası belli bir süreyi kapsar, sadece çocuğun annesi değil çocuğun bakıcısı için de bu kısa süre geçerlidir.” ancak hadis bölümü başkanı dr. atiya buna karşı çıkarak, şöyle konuştu: “bu öğreti yetişkinler için de uygulanabilir. eğer bir kadın iş arkadışını en az 5 kez emzirirse aralarında artık ailevi bir bağ kurulmuş olur. böylece de iş yerinde yalnız kalmalarında bir mahzur olmaz.” bakın işte, bizleri dehşete düşüren bu kafa yapısıdır müslüman arkadaşlar. Bu zihindeki sığlık, hatta , neyse hakaret yazmayayım. Zannımca aranızda bu fetvayı savunacak pek fazla insan çıkmaz. Ama mesele böyle bitmiyor ki. Bu zihin yapısı sizleri yönetebilir. Adam fetva veriyor. Yarın öbür gün bu zihniyetin Türkiye'deki kitleleri yönetebilir hale gelmesi durumunda, böyle bir yerden gelen fetvaya kaçınız, nasıl karşı çıkacak ? Ben bireysel olarak teker teker sizlerden rahatsız falan değilim. Sizlerin müslüman oluşunuz zerre kadar umrumda değil. Ama sizler başta olmak üzere kitleleri yönetme olasılığı bulunan çevrelerin zihin yapısı da bu. Bu zihniyetin siyasi güç edinme olasılığı var, bu kadar basit ve sığ ve hastalıklı zihniyeti günlük hayatta önem sahibi hale getirmek sizlerin de içine sinecek mi? Annesi, ablası, eşi iş hayatında ekmeğinin peşinde koşmak zorunda olan müslüman arkadaşlarım da hicap duymuştur bu pis açıklamadan. Pis, tek kelimeyle pis. Altını çizelim, el-ezherden geldi bu fetva. Not: Alıntılama yapılmış, ilgili haberin tümü alınmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://haber.mynet.com/detay/dunya/isyerinde-emziren-tacizden-kurtulur/513774 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Oldu olacak her türlü eylemi yapsınlar tacizin kökü kazınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 çok güzel karikatürü çizilir uykusuz 2. sayfa'da bekliyorum ımmhh efektleri eşliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dünya akraba olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dostlar işyerindeki kadınların her biriyle 5 kere beraber olursanız, aranızda ailevi bi bağ oluşur. taciz maciz kalmaz. benden söölemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bende mecazi anlamda emzirme sanmıştım, destekleyecektim :D Gerçi bebeğe türban takan mantıkta aynı değil mi? O mantıkla düşünürsen yaratıcı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 biri kemal sunalı koysun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 fazla qwaser izlemis diycemde yok, ama guzel dusunce tuttum ben http://img.moronail.net/img/3/3/333.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 islamı böyle manyak önerilerle ne hale getirdiler. kimse infaktan bahsetmiyor. tebrik ederiz ebu süfyanın cocuğu ve torununu. bir tohum attılar 1300 yıldır kazınamıyor kökü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 su aptal konuya sirf konu disinda diye post atiyoruz ya super bisey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sizi çok sevdim teyze size anne diyebilir miyim cork cork cork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 baba ben türkün kafasının çalışma sistemini çözemiyorum gerçekten.. "ışık hızından hızlı gidiyorum, havada durdum şahitlerim var" yazdırsam gazeteye yutar bizimkiler.. okuyunca haber diyorsun zaten "kaynak yok, bi bok var bunda.." diye.. "haberin sahte olması ihtimali oldukça yüksek.. dünya haberlerinde hiç yok bu haber.." de diyorsun bi de el ezher'in dini kısmının başında muhammad Seyid Tantavi diye birisi var.. hmm.. yahu bu adam 2007de böle salakça bi laf etmiş, sonra kovulmuş zaten aptallığı yüzünden.. "ben interneti facebook için kullanıyorum sadece.. bi de mesene diye bişi var çok acaip.. 3g=görüntülü konuşmadır benim için" diyen teknoloji farkirleri için haberin esasını da verelim.. http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en&u=http://www.alarabiya.net/articles/2007/05/16/34518.html%23007&prev=_t&twu=1 bu olay zortlatmış bi bürokratın "he-manim ben!" demesi gibi bişi.. "gölgelerin gücü adına! yasama yürütme ve yargı bende artııııık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aptal oldugu icin atilmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 diğer yandan ermenilerle akraba olup yaşanan sorunu ortadan kaldırma planımı da yok etti gerçek haberi bulmam.. :/ tabii o zamanda soyemim yasa tasarısı çıkartılardı.. 35milyon türk erkeği kızlarımızı emdi diye.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 12-1 ögle yemeği 3-4 arası emme gömme molası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Viktor said: fazla qwaser izlemis LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 of mantığa gel ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 BEN MESİHİMMMMİMMİİMİMİMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bunu uygulasınlar cidden akraba olurlar pgmdadgfdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 lan şimdi üst kata muhasebe bölümüne çıkıp emzirin beni diye bağırsam nolur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 quuq said: lan şimdi üst kata muhasebe bölümüne çıkıp emzirin beni diye bağırsam nolur acaba? fena dayak yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 khalad said: quuq said: lan şimdi üst kata muhasebe bölümüne çıkıp emzirin beni diye bağırsam nolur acaba? fena dayak yersin bi süre sonra da "bırakın beni ben deli değilim" diye bağırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Orayı yıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar