dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Arma said: Kızdan ayrıldıktan sonra kızla sevişmeye devam mı etmiş? Siz çıkmadan önce mi sevişnişler? Yoksa siz çıkarkende mi sevişmişler? Tam nasıl olmuş olay? bana "asık oldu" kızdan ayrıldı, kızla görüstügü zamanlarda kızla öpüşmeye devam etti. anladıgım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yaniiiiiiiiiiiiii ikimizi birden idare etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 mmmh devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Sana aquilayı ayarlayalım, hiç böyle şeyler yapmaz. Hem okumuş etmiş adam, amerikan pasaportu falan da var. Hayatın kurtulur dunno iyi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hadi biraz aldatanlar allahından bulucak diyip fakir tesellisi edelim. şaka bi yana KILL HIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: tamam hepiniz en birincisiniz. konuya dönelim mi? ne kadar kör oldugumdan konusacaktık ya da gerizekalı ya da aptal, saf, samsalak tamam köy orada duruyor işte neyini konuşalım.. ama ilk sayfada olmak büyük bir şeydi esas bunu konuşmak lazım.. -paticik gençleri başlığında "dunno" bulunan bir konuya nasıl bu kadar geç cevap verebilir? sorun enrede? -ilk postu atmanın 10 ipucu; uzamn görüşü -ilk sayfa; züğürt tesellisi, bardağın dolu tarafından bakın -ikinci sayfanın mesajları; henüz geçkalmadınız, bütün konu boyunca quotelanacak 20 mesaj içeriği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kader ortağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ek: sayfa başları; birini kaçıran ötekine yetişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 way hıyar herif. 3. sayfada iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sevgilin patiden değil miydi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 şu dunno topiclerini hep kaçırıyorum 3. sayfada iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yuva yıkanın yuvası olmazmış1!11!11!! birbirini seven gençlerin arasına girmeden önce düşünseydin!!!!1!!11!!11!11!!! ya da boşver, 3some filan yapın herkes rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Xaenin said: Sana aquilayı ayarlayalım, hiç böyle şeyler yapmaz. Hem okumuş etmiş adam, amerikan pasaportu falan da var. Hayatın kurtulur dunno iyi düşün. @1 : bak bu teklifin düşün dunndo. adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 adam hala nefes aliyormu? benim merak ettigim o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aldatılan zavallı bir genç var ortada. nerde kaldı meriç(ler) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Friedman said: hadi biraz aldatanlar allahından bulucak diyip fakir tesellisi edelim. şaka bi yana KILL HIM Buluyolar cidden ya. Yani ben aldatır gibi olmuştum sonra da aldatılır gibi oldum sonra başıma neler geldi pek kahroldum. Ama söylemek istediğim bir şey var ki, WE WERE ON A BREAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: sevgilin patiden değil miydi bu arada? degil. ben ne yapmalıyım simdi? burnundan getirmek istiyorum bu gerizakalının. ama sakin sakin. böyle zekice bi plan olsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno yu geç de eski sevgililerini özleyen zırt pırt çağırıp sevişen sonra pişman modda qq diye gezen kızların allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 döşüm kıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Birazdan gelicem japonya-ingiltere ve f1 arasında zap yapıyorum bitsinler gelicem hemen okucam söz. sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 fakülteye şikayet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 benmce onu buradan biriyle çılgınlarcasına aldat patiden adam seçme; elmalar ve armutlar var, çürükelr var çarıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 nileppezdel said: Friedman said: hadi biraz aldatanlar allahından bulucak diyip fakir tesellisi edelim. şaka bi yana KILL HIM Buluyolar cidden ya. Yani ben aldatır gibi olmuştum sonra da aldatılır gibi oldum sonra başıma neler geldi pek kahroldum. Ama söylemek istediğim bir şey var ki, WE WERE ON A BREAK! benim bi arkadaş aldatmıştı şimdi bacağı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Takımları değiştirip kızı seduce et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ShadowFury said: yuva yıkanın yuvası olmazmış1!11!11!! birbirini seven gençlerin arasına girmeden önce düşünseydin!!!!1!!11!!11!11!!! ya da boşver, 3some filan yapın herkes rahat etsin. kesinlikle aralarına girmedim. ben cok uzak davranıyodum. gerizekalı kendi kendine asık oldu. ben onun sevgilisi oldugunu bile bilmiyodum, yine de mesafeli davranıyordum. yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar