Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno aldatılmış


dunno

Öne çıkan mesajlar

dunnonun aldatıldıgının resmi belgesi:

daha fenası oglan, dunno bunu okudugunu soyledikten sonra bile : "boynumu öpmüstü bi kere, bi kere de yanımızda baska biri de varken omzunu öpmüstüm sadece. sehvet hic yoktu" diyor. pişkinlik midir? dunnonun gerizekalı olduguna inanmak mıdır? nedir bu ayıp degilse nedir?



kızın oglana yazdıgı mail:
"benim kalbim hiç birşeye kırılmaz ya hadi neyse,bir karar aldım evet,ama sana bunu söyleyemiyorum,seni kırmaktan ya da üzmekten korkuyorum,enayi denecek kadar kendimden çok başkasının moralini ya da keyfini düşünüyorum.sen de biliyorsun.ilaç almadığım zamanlarda hep sen aklıma geliyorsun,ayrıldıktan sonra kaç defa öpüştük seviştik onlar geliyor aklıma,hani anlayışlı olacaktın yardım edecektin bana?
hiçbir zaman zorla sevişmedim seninle hepsi kendi isteğimle oldu söylememe gerek yok,seni suçlamıyorum,ama hep sonradan kendimi kötü hissettim,hep hala sevgiliyiz gibi inandım,sonra kafama saçma sapan şeyler taktım haksız olduğum halde ya da beni ilgilendirmediği halde.
zaten çok az görüşüyoruz biliyorum ama lütfen zorda kalmadığımız zaman evde buluşmayalım,ben hayır diyemem ya da kendime engel olamam,sen de öyle."



(ps: bunu yazan kızdan ayrılır ayrılmaz dunnoyla cıkmaya başlamıştı. o yuzden "ayrıldıktan sonra sevişmek öpüsmek demek: dunnoyla sevgiliyken e eşit oluyor.)



lafınızı esirgemeyin lütfen. asagılanmam gerekiyor. dürüst davranın. tam bi gerizekalıymıssın ve daha nice sözü coktaaaan hakettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...