dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunnonun aldatıldıgının resmi belgesi: daha fenası oglan, dunno bunu okudugunu soyledikten sonra bile : "boynumu öpmüstü bi kere, bi kere de yanımızda baska biri de varken omzunu öpmüstüm sadece. sehvet hic yoktu" diyor. pişkinlik midir? dunnonun gerizekalı olduguna inanmak mıdır? nedir bu ayıp degilse nedir? kızın oglana yazdıgı mail: "benim kalbim hiç birşeye kırılmaz ya hadi neyse,bir karar aldım evet,ama sana bunu söyleyemiyorum,seni kırmaktan ya da üzmekten korkuyorum,enayi denecek kadar kendimden çok başkasının moralini ya da keyfini düşünüyorum.sen de biliyorsun.ilaç almadığım zamanlarda hep sen aklıma geliyorsun,ayrıldıktan sonra kaç defa öpüştük seviştik onlar geliyor aklıma,hani anlayışlı olacaktın yardım edecektin bana? hiçbir zaman zorla sevişmedim seninle hepsi kendi isteğimle oldu söylememe gerek yok,seni suçlamıyorum,ama hep sonradan kendimi kötü hissettim,hep hala sevgiliyiz gibi inandım,sonra kafama saçma sapan şeyler taktım haksız olduğum halde ya da beni ilgilendirmediği halde. zaten çok az görüşüyoruz biliyorum ama lütfen zorda kalmadığımız zaman evde buluşmayalım,ben hayır diyemem ya da kendime engel olamam,sen de öyle." (ps: bunu yazan kızdan ayrılır ayrılmaz dunnoyla cıkmaya başlamıştı. o yuzden "ayrıldıktan sonra sevişmek öpüsmek demek: dunnoyla sevgiliyken e eşit oluyor.) lafınızı esirgemeyin lütfen. asagılanmam gerekiyor. dürüst davranın. tam bi gerizekalıymıssın ve daha nice sözü coktaaaan hakettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 1st Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tam bir gerizekalıymışsın. didn't read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 İLKSAYFA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aldatılmakta bir erdemdir metin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 katıksız. tam bi süzme salağım. hala utanmadan öpüşmedik diyo bana ya. sonra diyo ki "sen benim sözlerime hiç güvenmiyosun" lan daha ne münasebet konusuyor bu herif ben onu anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 7thBreath said: tam bir gerizekalıymışsın. didn't read ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kendinden 3. tekil şahıs ile bahsetmek 2008 senesinde yasaklanmamış mıydı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Yanlış mı hatırlıyorum Şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Nedir mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 doğrusun Kaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 İLK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ılk sayfada bende yerımı alıyım tüh 2. sayda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tamam hepiniz en birincisiniz. konuya dönelim mi? ne kadar kör oldugumdan konusacaktık ya da gerizekalı ya da aptal, saf, samsalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aptalın bayrakla koşanısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ya ilk aldatılan sen misin? ilk yer doldurmak için kullanılan sen misin? ohoo biz de geçtik bu yollardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: tamam hepiniz en birincisiniz. konuya dönelim mi? ne kadar kör oldugumdan konusacaktık ya da gerizekalı ya da aptal, saf, samsalak Onu bırak, ilk sayfayı kaçırdık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kızdan ayrıldıktan sonra kızla sevişmeye devam mı etmiş? Siz çıkmadan önce mi sevişnişler? Yoksa siz çıkarkende mi sevişmişler? Tam nasıl olmuş olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 işin kötüsü oglan o kızdan benimle olmak icin kendisi ayrıldı. ah benim gerizekalı kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 2. sayfa okunur beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ne var yaa sevişmişer işte, bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar