Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 said: o: arkadaşımla buluştum şimdi sna mesaj atarım öptüm ben: hadi iyi eğlenceler selam söyle öptüm 1.5 saat sonra falan o: insan arada mesaj atar... ben: e ben sana mesaj atacam dedin? o: mutlu ederdin belki diye neyse. ben: senin tribinimi çekicem lan siktir git burda bitmeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 said: sora bu "koca bi buçuk" saatte senden gelmesini beklediği, içeriğini hiç mi hiç siklemediği, sadece kız arkadaşına "ay çok ilgili bak işte" "arama diyorum arıyor, msj atıyor" gibi cümlelerle şov yapmasını sağlayacak msjın gelmeyince ve hatta bu sürede kız arkına çokça msj gelince eziklik hissetmiş, bu sana klasik "erkeğin anlam veremediği kız tribi" olarak dönmüş. güzel tespit, içinde patlamış kısacası nihahohaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 böyle boş bir şekilde mesaj atarsın diyenlere ben saniyesinde sadece mesaj yazıp gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kiz salakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 HAHAHAHAHAHA aaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sarışın kız mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 beterin beteri var.. kuzenlere gidiyorum dediğimde ilk söylediği şeyler ; kimkimlermiş ? kız varmıymış ? kaçta dönersin ? en son da napcaksınız :) olayın bu duruma gelmesi benim hatam tabii ki de. önceleri böyle şeylere mahal bırakmazdım, ama bu seferkinde gafil avladı beni, güven sorunlarım var, düzeltecem, düzelecem bu konuda biraz sen de yardımcı olursan geçer gider vs vs. düzelme olmadı tabii bilakis geriye doğru gitti. şimdi de alıştım artık bazen çok üsteleyince kötü şeyler oluyor ama genel olarak bu sorular artık naber nasılsın? iyiyim işte ne olsun moduna geldi benim için. AYNI GAFLETE DÜŞMEYİN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 @ascraeus QFT ayrıca orçuna da katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 gecko said: Bırak ağlasın abi, umrunda olmaması lazım. Hiç taviz verme bundan sonra, sende ondan isteme ama. Bu çok önemli. Nerdesin napıyorsun diye sorduğunda cevap vermeyip sen sürekli sorarsan olmaz. Seninde öyle yaklaşman lazım. 1 hafta paticiğe girmedim gecko insanlara sevgili öğütleri vermeye başlamış. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Farinal said: gecko said: Bırak ağlasın abi, umrunda olmaması lazım. Hiç taviz verme bundan sonra, sende ondan isteme ama. Bu çok önemli. Nerdesin napıyorsun diye sorduğunda cevap vermeyip sen sürekli sorarsan olmaz. Seninde öyle yaklaşman lazım. 1 hafta paticiğe girmedim gecko insanlara sevgili öğütleri vermeye başlamış. wtf boş bırakmıcaksın meydanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Khelben said: Farinal said: gecko said: Bırak ağlasın abi, umrunda olmaması lazım. Hiç taviz verme bundan sonra, sende ondan isteme ama. Bu çok önemli. Nerdesin napıyorsun diye sorduğunda cevap vermeyip sen sürekli sorarsan olmaz. Seninde öyle yaklaşman lazım. 1 hafta paticiğe girmedim gecko insanlara sevgili öğütleri vermeye başlamış. wtf boş bırakmıcaksın meydanı. mezun oluyorum yakında ondandır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: beterin beteri var.. kuzenlere gidiyorum dediğimde ilk söylediği şeyler ; kimkimlermiş ? kız varmıymış ? kaçta dönersin ? en son da napcaksınız :) olayın bu duruma gelmesi benim hatam tabii ki de. önceleri böyle şeylere mahal bırakmazdım, ama bu seferkinde gafil avladı beni, güven sorunlarım var, düzeltecem, düzelecem bu konuda biraz sen de yardımcı olursan geçer gider vs vs. düzelme olmadı tabii bilakis geriye doğru gitti. şimdi de alıştım artık bazen çok üsteleyince kötü şeyler oluyor ama genel olarak bu sorular artık naber nasılsın? iyiyim işte ne olsun moduna geldi benim için. AYNI GAFLETE DÜŞMEYİN !!bi sürü kız var grup seks yapıcaz diyince bişey diyemiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gecko said: Khelben said: Farinal said: gecko said: Bırak ağlasın abi, umrunda olmaması lazım. Hiç taviz verme bundan sonra, sende ondan isteme ama. Bu çok önemli. Nerdesin napıyorsun diye sorduğunda cevap vermeyip sen sürekli sorarsan olmaz. Seninde öyle yaklaşman lazım. 1 hafta paticiğe girmedim gecko insanlara sevgili öğütleri vermeye başlamış. wtf boş bırakmıcaksın meydanı. mezun oluyorum yakında ondandır (tu) Artık liseli sayilirsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Geçen gün yolda yürüyorum yanımdan 3 tane üniversiteli geçti. Bi tanesi ben evlenmiycem abi banane ya ben raat adamım diye diye dolaşıyodu . İçimden dedim seni zaten kim napsın yokluğunu haklı çıkarmaya çalışma dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben evlenmicem diye dolaşanlar en önce evlenenlerdir. sen onu üni bitirince gör:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben evlenmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ne biçim kızlarla birliktesiniz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Cons said: said: o: arkadaşımla buluştum şimdi sna mesaj atarım öptüm ben: hadi iyi eğlenceler selam söyle öptüm 1.5 saat sonra falan o: insan arada mesaj atar... ben: e ben sana mesaj atacam dedin? o: mutlu ederdin belki diye neyse. ben: senin tribinimi çekicem lan siktir git burda bitmeliydi ahahah aynı şeyi düşündüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 vaniLLe said: yaaayt HEP BENLE ILGILEN!! diye cigiran bir kiz modeli. kizlarin hepsi boyle. sadece bazilari daha cok belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ascraeus said: arkadaşıyla çıkmış geziyo işte. muhabbet neler yapıosun? erkek arkınla aran nası gız fln? süper çok güzel cillop gibi falan demiştir. sora bu "koca bi buçuk" saatte senden gelmesini beklediği, içeriğini hiç mi hiç siklemediği, sadece kız arkadaşına "ay çok ilgili bak işte" "arama diyorum arıyor, msj atıyor" gibi cümlelerle şov yapmasını sağlayacak msjın gelmeyince ve hatta bu sürede kız arkına çokça msj gelince eziklik hissetmiş, bu sana klasik "erkeğin anlam veremediği kız tribi" olarak dönmüş. önemsizdir, kız bundan dolayı üstüne gidemez, zira fundamental olarak en salak triplerdendir. yine bekleriz. edit: adam uçmuş yine bekleyemicez artık +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kızların birbirine erkeklerle hava atması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hava atması olayı pek hoş değil, aşık olsunlar diye yapıyorlar galiba lol, ya da ben gene anlamadım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 lise bitsin kısmetse anlıosun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar