Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşımla bikaç mesajlaşmamız

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

said:
o: arkadaşımla buluştum şimdi sna mesaj atarım öptüm
ben: hadi iyi eğlenceler selam söyle öptüm

1.5 saat sonra falan

o: insan arada mesaj atar...
ben: e ben sana mesaj atacam dedin?

o: mutlu ederdin belki diye neyse.
ben: senin tribinimi çekicem lan siktir git

burda bitmeliydi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sora bu "koca bi buçuk" saatte senden gelmesini beklediği, içeriğini hiç mi hiç siklemediği, sadece kız arkadaşına "ay çok ilgili bak işte" "arama diyorum arıyor, msj atıyor" gibi cümlelerle şov yapmasını sağlayacak msjın gelmeyince ve hatta bu sürede kız arkına çokça msj gelince eziklik hissetmiş, bu sana klasik "erkeğin anlam veremediği kız tribi" olarak dönmüş.

güzel tespit, içinde patlamış kısacası nihahohaha (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

beterin beteri var.. kuzenlere gidiyorum dediğimde ilk söylediği şeyler ; kimkimlermiş ? kız varmıymış ? kaçta dönersin ? en son da napcaksınız :) olayın bu duruma gelmesi benim hatam tabii ki de. önceleri böyle şeylere mahal bırakmazdım, ama bu seferkinde gafil avladı beni, güven sorunlarım var, düzeltecem, düzelecem bu konuda biraz sen de yardımcı olursan geçer gider vs vs. düzelme olmadı tabii bilakis geriye doğru gitti.
şimdi de alıştım artık bazen çok üsteleyince kötü şeyler oluyor ama genel olarak bu sorular artık naber nasılsın? iyiyim işte ne olsun moduna geldi benim için.

AYNI GAFLETE DÜŞMEYİN !!
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

Bırak ağlasın abi, umrunda olmaması lazım. Hiç taviz verme bundan sonra, sende ondan isteme ama. Bu çok önemli. Nerdesin napıyorsun diye sorduğunda cevap vermeyip sen sürekli sorarsan olmaz. Seninde öyle yaklaşman lazım.

1 hafta paticiğe girmedim gecko insanlara sevgili öğütleri vermeye başlamış. wtf
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

gecko said:

Bırak ağlasın abi, umrunda olmaması lazım. Hiç taviz verme bundan sonra, sende ondan isteme ama. Bu çok önemli. Nerdesin napıyorsun diye sorduğunda cevap vermeyip sen sürekli sorarsan olmaz. Seninde öyle yaklaşman lazım.

1 hafta paticiğe girmedim gecko insanlara sevgili öğütleri vermeye başlamış. wtf

boş bırakmıcaksın meydanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Farinal said:

gecko said:

mezun oluyorum yakında ondandır (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

beterin beteri var.. kuzenlere gidiyorum dediğimde ilk söylediği şeyler ; kimkimlermiş ? kız varmıymış ? kaçta dönersin ? en son da napcaksınız :) olayın bu duruma gelmesi benim hatam tabii ki de. önceleri böyle şeylere mahal bırakmazdım, ama bu seferkinde gafil avladı beni, güven sorunlarım var, düzeltecem, düzelecem bu konuda biraz sen de yardımcı olursan geçer gider vs vs. düzelme olmadı tabii bilakis geriye doğru gitti.
şimdi de alıştım artık bazen çok üsteleyince kötü şeyler oluyor ama genel olarak bu sorular artık naber nasılsın? iyiyim işte ne olsun moduna geldi benim için.

AYNI GAFLETE DÜŞMEYİN !!
bi sürü kız var grup seks yapıcaz diyince bişey diyemiyolar
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

Khelben said:

Farinal said:

gecko said:

mezun oluyorum yakında ondandır (tu)

Artık liseli sayilirsin o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

said:
o: arkadaşımla buluştum şimdi sna mesaj atarım öptüm
ben: hadi iyi eğlenceler selam söyle öptüm

1.5 saat sonra falan

o: insan arada mesaj atar...
ben: e ben sana mesaj atacam dedin?

o: mutlu ederdin belki diye neyse.
ben: senin tribinimi çekicem lan siktir git

burda bitmeliydi

ahahah aynı şeyi düşündüm lan
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:

arkadaşıyla çıkmış geziyo işte. muhabbet neler yapıosun? erkek arkınla aran nası gız fln?

süper çok güzel cillop gibi falan demiştir.

sora bu "koca bi buçuk" saatte senden gelmesini beklediği, içeriğini hiç mi hiç siklemediği, sadece kız arkadaşına "ay çok ilgili bak işte" "arama diyorum arıyor, msj atıyor" gibi cümlelerle şov yapmasını sağlayacak msjın gelmeyince ve hatta bu sürede kız arkına çokça msj gelince eziklik hissetmiş, bu sana klasik "erkeğin anlam veremediği kız tribi" olarak dönmüş.

önemsizdir, kız bundan dolayı üstüne gidemez, zira fundamental olarak en salak triplerdendir.

yine bekleriz.

edit: adam uçmuş yine bekleyemicez artık

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...