Zinxen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Yarın 100 tane daha VIP key verecek sitenin ilgili linki: VIP Key Official Site: Rift Beta FAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mighty senin bence jargon sorunun var.Alacak çok yolun var diyerek tarzını belli ettin,Kasımpaşa?..Ayakmış kolmuş muhabbetlerine girersen işin içinden çıkılmaz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mighty; Bu arada Themepark tadında oyunlarda ekmek var sana dediğin gibi,sandbox cık cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Koru korune sacma sapan konusup bu isten cok anliyormus gibi genelleme yapip atarlanan sensin adam da sana cevap vermis hakli olarak. Turkiyede mmo ile ilgisi alakasi az cok olan herkes mighty kanuniyi alaturka guildini falan bilir oynadigi oyunlardan.Cogu insanin da en azindan bu konuda saygisini kazanmis adamlar. Sen kimsin peki asil soru o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kılıcı çalan Osman var ya, o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Körü körüne mi?Ben DF'u betadan beri oynuyorum,takribi 2 yıl ediyor nerdeyse,uo'o 8 yıl oynadım:)Ben cevaptaki tarzı beğenmedim,öğrende gel vs vs gibi,nahoş.Ben sıradan bir vatandaşım bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 uo dan df ye mi geçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Devrim niteliginde bi hareket olmus o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Kanuniyi 6 yıldır tanıyorum beğendiği tüm oyunlar batmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oldukten sonra eserleri deger kazanan bir ressam gbiyim ben. anlatamiyorum derdimi. wow bir lanettir onun yuzunden hep, yoksa simdiye kac tane yeni dunya tatmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Az kaldı arkadaşlar. 7 Aralık'a :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ahahahaha tartışmanın önceki evresini şimdi okuyuverdim saçı uzatıp enseyi örtemessin ne abi. burası MMO hormonları salgılanan bi bölge baya yanlış tahmin etmişsin. online oyun dünyası bizim fikrimize bildiğin saygı duyar, çünkü betalarda oynayan ve oyunu geliştiren insanlarla yan yana yer alıp bişeylerin üretilmesinde rol oynayan insanlar var burda. amaaa herşeyden evvel, insanı sevmeyi bilelim. hepimiz birbirimizi seviyoruz <3 edik: 7 aralıktan önceki beta süreci sadece lvl 1-20 yazıyo doğru yanlış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Congratulations! You've been selected to participate in this weekend's RIFT™ beta event! The RIFT beta will be kicking off this weekend with the first beta event, Rise of the Defiant, which is set to begin Friday, Dec. 3, 2010 at 18:00 GMT and run through Monday, Dec. 6, 2010 at 18:00 GMT. mailleri kontrol zamanidir :) 6,5 gb client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ama ayip senin yaptigin :P iki tane key imle yine secilmedim.. tebrik ediyorum kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bana da geldi de invite, değer mi acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bende 3 invite code vardi. deger diye tahmin etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ya ama ama firk.. gangren kullanmicaksan ver abicim biz kullanalim ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Gang sen zaten 7 Aralık`a hazırlanıyosun, hem beğenmiceksin, ver de abilerin oynasın çocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Verin bir tur bineyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ühühü gelmemiş banaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dreagloth said: Gang sen zaten 7 Aralık`a hazırlanıyosun, hem beğenmiceksin, ver de abilerin oynasın çocum. Verdim gitti kenk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 gang lutfeeen bana ver ;o bekledigim bir oyundu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1Hc2ZZcu-2o&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hype hype hype hype hype hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar