Khiran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Irk skilleri yüzünden büyük dengesizlik oluyor PvP'de ya. Guardian seçen hiç yok neredeyse. Class dengesini düşdünmüşler ama bunu düşünmemişler.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 gardiyan oldum ben, öyle makine şu bu sarmadı
samaella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 samaella said: ya bu downloadı yarıda kesersek kaldığı yerden devam etmiyor mu ??
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bu sıra bekleme olayı umarım releaseden sonra da böyle olmaz.
sardius Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 valla benide pek sarmadı defiant ortamı. guardian actım bende. ilerliyorum assassin/bladedancer/nightblade bakalım nolcek:) fena degil ama roguelar. sevdim ben sanırım release de de rogue acarım.
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 healer hic bi ise yaramıyor yalnız belki low lvl diyedir de herkes rahatça takılıyor healersız.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 rift invasiona girmedin mi hiç?bayağı fena moblar healersız olmaz
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 uleyn bir önceki gün 4 gb indirdiydim, dün eve geldim baştan indirmeye başladı. Pc yi açık bıraktım hata vermiş bişeye sonra gene indireyim dedim gene baştan başladı:S ama klasör 8 gb yahu
Oski Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 oyun klasöründe downloads gibi bir yer olması lazım. baştan başlarsa orda ikinci bir klasör açarak başlamış oluyor. ordaki ikinci klasörün içerine kopyalarsan birinci klasörü, kaldığı yerden devam eder.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 oyun birçok açıdan güzel baya, dünya da güzel dün baya dolaştım böle periler diyarı tadında, oynanabilitesi yüksek bugla falanda karşılaşmadım hiç, rift olayı eğlenceli, questing in ortasında rift açılınca "koşkoşkoş açılıyor" diye rifte girip savaşmak falan baksittingden 10 kat iyi. arayüzü küçültüp büyütüp ekranın istediğimiz yerine koyabilmekte iyi olmuş bide 3. classımı seçebilirsem marrta başlarım ben buna kesin. bitek harita minimap falan az daha anlaşılabilir olsayd keşke.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Bu charge ne işe yarar nasıl kullanılır ?
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 racial abilitylerde defiant açık ara ezer yalnız.
Loex Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 assasinken ranger olabliyomuyuz soulları sıfırlayıp ?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Olabilirsin, tree nin altında save/load var, aldığın her sub-class için ayrı ayrı ayar da çekebilirsin, deep ya da mix.
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ben zaten racial abilityleri gördüm direk defiant açtım.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Pluton said: Bu charge ne işe yarar nasıl kullanılır ?
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Selam arkadaşlar, Şimdi oyunun beta key ini aldım girip bakacağım ancak bi kaç şeyi içime sinmedi gibi forumdan takip ettiğim kadarı ile:Mesela hane 3 class ın birden seçilebiliniyor olması iyi bişiymi sizce? yenilik gibi sunmuşlar bunu ama yeni bişiy de değil...Du-class seçimi yapaibldiğiniz oyunlar var hanedir şimdi tr-class a çıkarmışlar bunu yokmu arttıran? bi oyun 4 class seçtirirse bize ne olacak şimdi dahamı yeinlikçi olmuş olacak?Bunun yerine madem renkli olsun istiyolardı oyun combinasyonları fazla olsun istiyolardı skill based yapsalardı oyunu.Bence bu sub-class mantığı fena patlıcak gibi duruyor.Hane bakıyorum main tank kim olacak raid te...Dps adam elinde kalkan bi yerden büyü sallıyor bilemedim aklım çok karıştı benim.Hele pvp hepten karman çorman olacak gibime geliyor. Bir arkadaş sormuş demişki : sizce bu oyun diğerlerinden dersini almış gibimi duruyor? okuduğum en isabetli soruydu diyebilirim. Oyunun kaç serverı olduğunun ne önemi var ayrıca ? bakınız AoC ... ilk açıldığında kaç serverdı bu gün kaç ? Lag ın hiç olmaması konusu aklıma uo yu getirir hep.Eğlenceli olsun lag ta olsun arkadaş...Lagta adama an ex por demenin keyfi değişilirmi? Raid 'e katılan olmamış sanırsam yada benmi görmedim forumda bilmiyorum.Yada raid dungeonları belli lvl dan sonramı açılıyor nedir? Oyunun lore u hakkında da ibşiy bulmadım pek...Duyduğum yorumlarsa oyun lore unun yine ''çakma'' olduğu üzere... Bi pvp si beğeniliyormuş oyunun onu ciddi merak ediyorum.Hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 sub class olayı benide rahatsız etti. ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim hatta tek class ın yeteneklerini kullanıyorum sırf odaklanabilmek için. said: Lag ın hiç olmaması konusu aklıma uo yu getirir hep.Eğlenceli olsun lag ta olsun arkadaş...Lagta adama an ex por demenin keyfi değişilirmi? burada ne anlatmak istedin biraz daha açar mısın?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Arkadaşlar oyun bu, sunduğu yenilik bu, istemeyen almaz 5 sub, 2 tane alır gider, kafanızı karıştıracak bir durum yok. Orada anlatmak istediği de; uo deli gibi lag lıydı da ne oldu, çok eğlendik, lag olmaması bir şey değiştirmiyor. Ama geçersiz bir argüman, yıl 2011, kim eğlenceli olsun laglı olsun dememeli artık.
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Sub-class olayının insanları rahatsız etmesinin sebebi yeni bir sistem olması ve insanlar alışamadı bu kadar basit ama 1 dps ve 1 supportu beraber kasmaya çalıştığınızda ne kadar işe yaradığını görürsünüz. Örneğin bir dps classı olan pyro ile elemantalist alınca , pet'e sahip oluyorsunuz böylece kasmanız çok daha kolay oluyor bu sadece en basit combinasyon , binlerce bunun gibi combinasyon daha vardır.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ayrıca raid de daldan dala konayım her sub dan skill im olsun derseniz ancak support class olursunuz, her raid e bir tane yeter o da :)
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Kesinlikle laglı ama eğlenceliydi :D Tabiki bu bi argüman değil,zaten dalda yaprakta aynı değil.'' bu istersen alma '' tarzında bi yaklaşımada gerek yok.Bende farkındayım oyunun ''bu'' olduğunun o yüzden yazdım. Raid ve lore ile ilgili bilgi vericek biri yok sanırım ?
sponc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Fazladan vipkey gelmiş. GRET-T9YP-WPW7-9YNL-DPTM
Öne çıkan mesajlar