Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 arcane said: Eğer dedikleri gibi 8'er alt classı çıkışa yetiştirirlerse inanılmaz olur bu. ya seni heyecanlandıran kısmı sölesene bize de, ben baktım da çok sıradan geldi, orjinal bişey bulamadım bu kadar heyecanlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Tüm class ları karıştırıp yeni bir şeyler üretebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Wow gibiymis oyun ama grafikleri cok daha iyiymis, oynayan ortak arkadasimiz bunu demisti mightyle. Wow gibi demesi yeter zaten buyuk bir soylem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Tüm class lar diyerek abarrtım mı acaba, tam bakmadım, belki caster kendi içinde, rogue ve warrior class ları kendi içindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 betası yokmu bre bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 i-ih 2011 anca beta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hmmmm ozaman avuçlamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mighty_THoR düzgün konuş yinede bir cevap vereyim sen mmo filan oynamıyorsun sen mmoya bakıp çıkıyorsun belkide beceremediğinden aoc relase zamanından beri oynarım 5 tane karakterim var 2 tanesi pvp lvl6 senelerdir oynuyorum anlayacağın hiç bir rahatsızlığınıda görmedim senin o ben vitaminken konuştuğun developerlarda kovuldu zaten sen bu kadar yakından takip ediyorsun mmo dünyasını darkfall'ıda 6 ay oynadım. oynamamış biri bilmeden konuşuyorsun darkfall'ı zaten milyonlarca kişi oynayamaz bir haritada 5 bin kişi olması bile senin devamlı ölmene yeter sen oynamadığın oyunları eleştirmeye devam et bida da tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma 1999'dan beri MMO oynuyorum bende beceremiyorum demiyorsunda oyun kötü diyorsun bende senin aksine hangi oyun olursa olsun farketmez girer oynarım hepsinden keyif alırım oynadığım her oyunda da tanınan bir karakter yaparım sen naparsın? ne oynuyorsun? vitanimcilik mi oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ohoo olm bir topictede şu sidik yarışından vazgeçin ya. Kimse sizin kaç senedir mmo oynadığınız veya hangi oyunları oynadığınızla zerre kadar ilgilenmiyor :D Dene, sevdiysen oyna bıkınca da bitir gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu dediğini mightynin ilk postundan sonra söyleseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 topici yeni okudum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Postum olsun da, belki konuya dönersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bu Terra için iyi diyorlar da topici 2. sayfaya kaçmış takip eden yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mortis said: arcane said: Eğer dedikleri gibi 8'er alt classı çıkışa yetiştirirlerse inanılmaz olur bu. ya seni heyecanlandıran kısmı sölesene bize de, ben baktım da çok sıradan geldi, orjinal bişey bulamadım bu kadar heyecanlanacak Yazdım işte Mortis bab, classda 8 tane mastery arasından seçim yapabileceksin ve bu masterylerin her birinde epey ability var. Class bazında böyle özgürlük tanıyan oyun nadir birşey, en son Fury böyleydi. Bir de atmosferi beğendim. Hikayesi dahil Spellborn'u *andırıyor*. WoW gibi, biraz da WAR gibi bir oyun işte. Orjinal birşeyler olursa iyi tabii ama öyle 3 aya patlayacak oyunun orjinalliği aramıyorum :D dreagloth said: Tüm class lar diyerek abarrtım mı acaba, tam bakmadım, belki caster kendi içinde, rogue ve warrior class ları kendi içindedir. Evet, kendi içinde. Senin koyduğun videoda vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aaa class sistemi shadowbane gibi ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Baya daha kapsamlı ve seçenekli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Arkadaşlar, 7 Aralık'ta Cataclysm çıkıyor. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bu ne zaman çıkıyor çok bilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Not interested :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hush than :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bu oyunda talent treeleri kırpmak yerine yanına X tane daha seçenek koymuşlar. wowfanboilar için /thread :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 o konuda ben de bu ne lan dedim blizze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Nası yani ne olmuş ki talent treelere wow da /wowfanboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Oyundaki iki zone videosu Meridian Zone Scarlet Gorge Zone Gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Karakter ve Ozellikleri-1 Karakter ve Ozellikleri-2 Skill Trees Dual karakter olabiliyormus, baya hosuma gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar