Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zırt pırt degistirmek ? :P Uleyn sadece N'ye basıp 2. soulu active ediceksin,quickbar falan kendiliginden degismis oluyor.Trainera filan gitmiyorsun.Combatta bile istedigin gibi degisiyor :P hehe..Pvpdesin baktin healerin dustu chloro spec'ine gec resle, dpse gec zımbala ...
Mesaj tarihi:
hayda hehe bilmiyorum o kadar yaw lvl 12 ye kadar gidebilmiştim beta da:) iimiş de bence biraz boku cıkmış gibi geldi şimdi bi an.

o zaman tamamdır. archon/pyro/ele 4. oalrak chloro. dps zaten belli healer ve buffer zamanı archon/chloro gidilecek budur sanırım:)
Mesaj tarihi:
kaydoldum, beta invite mı beklioz şimdik?

paladinle justicar arasında gidip geliyorum böle savaşırken iman gücüyle yaralarım kapansın zırhımın cilası yenilensin falan istiyorum ben.
Mesaj tarihi:
black guarda yakın bir şey oynamak istiyorum ben de, en ideal paragon göründü gözüme, ama rdps iş yapıyor diyorlar hep. charge da combatta işe yaramıyor filan. slow lazım, rdps it gibi vuruyor çünkü. LOLOL 200 critledim diye sevinirken 750 vuruverince nerden geldiği bilinmeyen bir ok insan deli olmadan edemiyor, ama işte rdps de hiç sevmiyorum, napıcam bilemedim.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

black guarda yakın bir şey oynamak istiyorum ben de, en ideal paragon göründü gözüme, ama rdps iş yapıyor diyorlar hep. charge da combatta işe yaramıyor filan. slow lazım, rdps it gibi vuruyor çünkü. LOLOL 200 critledim diye sevinirken 750 vuruverince nerden geldiği bilinmeyen bir ok insan deli olmadan edemiyor, ama işte rdps de hiç sevmiyorum, napıcam bilemedim.

3 oldu yazıyorum valla sallamıyosun soulun birini riftblade al spear atakları var rangeden hem temiz vuruyo hem de slow/root falan atabiliyosun. tam rdps kabusu ben baya gazım valla riftblade konusunda yanına paragon ve champion alnınca inanılmaz ölümcül bi kombinasyon ouyo ama sen başka şey aç o benim buildim :P
Mesaj tarihi:
yok xeno tekrar basvurman gerekmıyor ben 3 te kabul edılmıstım 4 te hıc bır sey yapmadan mail geldi girebilirsin diye. yani sayet olursa phase 5 devam edersın. hatta karakterler bıle duruyordu bende.
Mesaj tarihi:
Warrior...
Etkileyici olan sadece "Warrior" değil...
Etkileyici olan ... "soul"'lar ...
Fikir verir umarım.
[video]http://www.gamertube.com/video-1840422-Rift: Create a Warrior?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:

Vagrants Guild

Small Scale bi guild olarak Cloudborne pvp serverında ve defiant tarafında oynamaya karar verdik.Hardcore bi guildiz.
Daha önce Warhammer'da uprising guildinde bulunan arkadaşlar guildimizin core tayfasını oluşturmakta.
Sistemimiz biraz farklı.Small scale bi guild olarak stratejimiz guild içinde 2 tane core grup oluşturmak üzerine kurulu.
Şu an için birinci grup tamamlanmış durumda.
2.grup içinse hafiften arayıştayız.2. grup 2/6 görünmekte şu an için.
Bu 2 grup arasında elastikiyet olucaktır raid etc.. için.
İlgilenen arkadaşlar ö.m'dan daha çok bilgi alabilir.

http://forums.riftgame.com/showthread.php?27496-Vagrants
http://www.vagrants.us/

Mesaj tarihi:
Pre-order yaptık bakalım, önümüzdeki beta sanırım ayın 25 gibi başlayacak, beta invite o zaman gelir herhalde. " şurada aç beraber oynayalım " diyecek birileri varsa yazsın buraya, geleyim yanınıza =)
Mesaj tarihi:
Khiran ın dedigi gibi bence yapabılecegı en guzel degısıklıklerı yapmıs. Beni en cok mest eden ise su rıft olayları resmen oblivion gunlerımı hatırlatıyor.
Mesaj tarihi:
aylık $14.95. preorder edenlere 24 şubatta başlıyor oyun. standard edition alırsan 3 farklı petten bir tanesini seçebiliyorsun, collector's editionda bunun dışında rank 20+ mount, diğer üçünden farklı bir pet ve backpackini 24 slot arttıran bir hede geliyor. steamden alırsan blazing sourcestone rune diye bir item daha geliyor her iki editionda da. $49 ve $59 olarak da fiyatlandırılmıştı sanırım.
Mesaj tarihi:
-Avrupa ülkelerine sadece € bazında satılmakta.

-24 slot arttırmıyor. 20 slot olan ana çanta 24 slot a çıkıyor 4 slot sadece.

- Pre-order yaparsanız aşağıdaki aylık ödeme avantajları çıkmaktadır.

6 aylık 9.99$
3 aylık 11.99$

ama ödeme şeklini ileride değiştirerseniz bu avantaj kaybolur.
  • Yeni Oluştur...