mardox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 mardox said: en son pre order bitti artık geri kalan 3-4 marrta gircek deniliyordu ya. riftin sitesinde hala preorder'a tıklayınca alabilirmişiz gibi gözüküyor. şu an steamden veya riftin kendi sitesinden alsak yine 3-4 martı beklicek miyiz? yani geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye mi? arkadaşlar haber veriyim dedim steamden aldım şu an download ediyor oyunu. yandaki metinde purchase and play now diyor. download eğer biterse, bi değişiklik olursa merak edenler için yazarım yine.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tıngır tıngır yavaş yavaş oynuyorum acelem yok :p, bi ara vereyim, ver elini yemeksepeti..
derp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://toxicfork.com/upload/1298651447245.jpg
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Norak said: ufacık Xenocide said: tefecik mardox said: içi dolu solidhammer said: Riftte çevremizdeki mob ve playerların health barını açabileceğimiz bi key binding yada interface ayarı varmı ? kendi canımızı ve targetımızı görebiliyoruz da çevremizdeki dost ve düşmanların targetlanmadan görülmesini nasıl sağlıyabiliriz. (wow da "V" ye basarak gördüğümüz gibi)bir bulamadım http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0806/c-c-c-combo-breaker-combo-breaker-demotivational-poster-1212515580.jpg
mardox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evet ya hiç saygı kalmadı artık combo'lara
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 226 kişi var bir süre böyle takılacaz anlaşıldı :D shivermere bekle beni mi diim ne diim 1 saat diyor
derp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 benim 13 dakka kaldi arkaplanda minecraft oynuyorum lol
mardox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oyunda kodu girerken sanki mal kaçırıyoz gibi dakka 1 gol 1 hemen aylık subscription planı yaptırtmak efsanevi olmuş yalnız trion :P yok mu bunda 1 aylık beleş? bi de acc managementa girince delete current plan diyince o zmn yeni plan açmanız lazım diyor. ne yani şimdi kredi kartı bilgilerini verince kitlicekler bu herifler bize :P ben mi yanlış bi yerlere tıklıyorum son edit: add new subscription yapınca orda cancel seçeneği çıkıyor. oyle cancel ediliyormuş. benim gibi warhammera 2 ay bosuna aylık veren insanlar varken cancel subscription özelliği güzel.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Veriyorsun da bir şey çekmiyorlar, ilk ay tabii ki beleş.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 acc aldigin an yapilir o isler her zaman, niye heyecanlandin.
mardox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 heycan yok da galiba ilk kez bi oyun da skip secenegi olmadan hesap planı çıktı karşıma. oynasam bile açık unutuyorum boşuna aylık veriyorum derdim o, yoksa sorun degil :)
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 said: solidhammer Riftte çevremizdeki mob ve playerların health barını açabileceğimiz bi key binding yada interface ayarı varmı ? kendi canımızı ve targetımızı görebiliyoruz da çevremizdeki dost ve düşmanların targetlanmadan görülmesini nasıl sağlıyabiliriz. (wow da "V" ye basarak gördüğümüz gibi)bir bulamadım bunu bilen var mı?
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sormadığım yer kalmadı biri bulsun şunu allah rızası için ya -.-
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben de şeyi bulamadım, seçtiğim hedefin saldırdığı hedefi, hemen onun portresinin altında gösteriyordu betada, şu anda göstermiyor. onu nasıl açarız?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 show target of target secenegiyle olmuyor muydu o ?
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 o kolay (target of target) iinterface ayarlarında var
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 he okey. dürüst olmam gerekirse bakmadım ahahah ama default kapalı olması saçma geldi o yüzden bakmadım :(
HighChaos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bana bir yardım lutfen! Oyun komple cok karanlık gozukuor. ekranın ayarlarıyla oynayıp brightness felan fistanı yukarıya cekince "biraz" düzelme oluyo gibi ama bu seferde chatte yazılan yazılar yada skill barı günes gibi parlıyor gozume. oyunun settingsini epey bi kurcalayıp gama ile oynamayı denedim ama nafile gene olmadı. sormak istedigim nasıl cozerim ? cozemezsem eger problem nerden kaynaklanıodur ekran kartından mıdır ki? (ekrandan olmayacagını umuyorum daha yeni aldım)
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Yama NoTU Hotfix #1: 2/26/11 3:00 GMT QUESTS * Freemarch: The Wayward Package quest is no longer offered daily. * Silverwood: When Rudy Tanlop’s wagon is under attack during a zone events, he should yell his notification correctly. EXPERIENCE * Dungeon zone quests fixed so that repeat completions do not reward the full first-completion value. * Fixed a bug causing mobs significantly higher than a player's level to reward far more experience than they should be. UI * Raid frames now expand down from the top left corner. * Zone events that are failed will be removed from quest tracking once again. CLIENT/SERVER * The login queue message box can now only be cancelled by clicking on the Cancel button. You should now be safe to browse the web while queued! * Improved accuracy of AFK timeout checks in game and at character select to combat queues. * Server performance improvements.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 HighChaos said: B Oyun komple cok karanlık gozukuor. advanced grafik ayarlarında en aşağıda sağda bir ayar var tick i ni kaldırcan düzelmesi lazım, gölgeleri de kapatırsan daha aydınlık olur. edik: multipass terrain ismi
Loex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oyunun bölümü olmadığı için başlık açmaya korkuyo insan bi gelişme varmı başlıkla ilgili ?
derp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 baslik guzel gidiyor da bolumu bilmem :P
Öne çıkan mesajlar