Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

abi millet ne ağlamış "8 saat sıra bekliyom bu ne beağağ" diye. hem yüksek populasyonlu sunucuda oynamak ister, hem yüksek populasyondan şikayet eder. mallık diz boyu.

http://www.toxicfork.com/upload/1298579331090.jpg
http://toxicfork.com/upload/1298579345063.jpg
u liek?
insanlara laf atacaksan en azindan bi arastirma falan yap.
noob.
Mesaj tarihi:
Dün bir akrabamın evindeydim whitefall'a giremeyince açılan yeni açılan 2. pvp server'a girdim. Normalde interneti yavaştır bizim kuzenin bir şey download edilmez pek ama dün oyunda lag konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Görevleri de yapabildim rahatça 9 lvl oldum 10'a doğru kasarken artık uykum geldi sabah iş olduğu için yattım. Oyunu çok beğendim zaten performans sorunu da yaşamıyorum çok şükür. İnşallah tüm sunucularda popülasyon başladığı gibi devam ederde oyun firması güzel para kazanıp oyunu hızlı bir şekilde geliştirmeye devam eder.
Mesaj tarihi:
solidhammer said:

yorum tabiki yapabilirsin ama daha 10 lvl civarı kasıpta ki headstartta serverın gereksiz dolu ve questlerin rahat yapılamadığı saatlerde 1-2 saat oynayıp oyunu değerlendirmen yanlış.

ayrıca betasını hadi deneyemedin internette tonla video ve argüman var inceleseydin, insanların yaptığı yorumları okusaydın bolca betadan. Zaten gaza gelip oyunu ballandıranlar kendini belli ediyor onları eleyip baksaydın.

Dediğim gibi daha ne dungeon gördün ne pvp gördün nede skiller talentlar ilerleyince charların ne hale geldiğini gördün.

WoW u uzun süre oynayıp artık level kasmaktan bıkan insanlar ilk 20 levelı zor atlıycaklardır sıkıla sıkıla. Ama daha oyun hakkında hiç birşey görmeden hemen bu kötü demek anlamsız.

Aion grind üzerine aşırı kuruluydu lvl40 sonrası exp kasması olsun end gamede dungeon ve pvp grindi gereksiz derece fazlaydı End game'i eksikti ondan fail oldu.

Warhammer ise bence başarılı bir yapımdı ama oyun daha çok PvP üzerine kuruluydu end game'i pve açısından nerdeyse yoktu. Ben 6 ay oynadım 1 günününe bile pişman olmadım çokta eğlendim güzel bir tecrübe oldu ama yetti. Yeterince hızlı ve mantıklı geliştiremediler çünkü oyunu.

Riftte başlangıç çoğu mmo ya benziyor evet ama oyuna en az 2-3 hafta vermeden öö kaka diyemezsin kusura bakma. WoW da bile levelingi çok kolaylaştırdılar level 10dan sonra daha fazla skill ve talent ability verdiler ama açıkçası lvl20 ye kasana kadar wow bile bayıyor yani farklı charla oynasan bile zevksiz.

10 dungeon ve 3 farklı zorluk dereceleri 2 raid 11 raid boss raid riftler group riftler Massive pvp warfrontlar skill çeşitliği soul tree(talent) çeşitliliği bi bunları dene bakalım gör oyun nasıl sonra yorum yap.

Senin yaptığın şey 300 sayfalık bir kitabı alıp 10 sayfasını okuyup ee buda kitapmı okunmaz demek gibi birşey

ladder var mı pvp için onu söyle?

cidden bilmiyorum yani olup olmadığını ama yoksa sarmaz laddersiz pvp. bg bg nereye kadar. :)
Mesaj tarihi:
Bir kaç sorunum cvp lanmasını istiyorum zahmet olmazsa.

1)Healerlar faceroller ve immortal mı?
2)Dsplerde hem ezip hemde çok facerolleyen birden çok class var mı
3)Rift te daoctaki gibi toplu savaşlar falan mı var.Bu çok önemli ona göre warlord yada assassin açıcam kararsızım.

4) PİLLAR VAR MI?

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
pillar yok agac var :D
toplu savaslar en azindan (betada) lvl 20ye kadar oynadim ve pve olarak bi suru var ve ASIRI EGLENCELI.
pvp serverlerinde raid yapmak serbest (20ser gruplarla sehirlere falan saldirmak guzel olacak)
betada bi tek bi healer kendini heallayip dot atip 1v1de beni sahiplenmisti ama release'de duzelmistir
dps&heal&tank ne olursa olsun oyunun basinda olman lazim, faceroll ile bisi yapamiyorsun. bi tek saboteur biraz faceroll ama onu da duzeltirler

simdi shiver'de defiant oynuyorum (pvp serveri) orda olanlar varsa "wtf"e (evet cok guzel nikim var) mesaj atsin gruplanalim. lvl 10um :P
Mesaj tarihi:
en son pre order bitti artık geri kalan 3-4 marrta gircek deniliyordu ya. riftin sitesinde hala preorder'a tıklayınca alabilirmişiz gibi gözüküyor. şu an steamden veya riftin kendi sitesinden alsak yine 3-4 martı beklicek miyiz?
yani geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye mi?
Mesaj tarihi:
biraz daha araştırıyım o zmn çünkü farklı internet sitelerine reklam vermişler pre order now headstart 24-28 yazıyolar.
headstart başladıktan sonra alan biri fikir belirtirse çok sevinirim.
Mesaj tarihi:
headstarta girersen release'e kadar gidersin.
zaten sozluk anlami o.
"onceden baslamak" gibi bisi, yani 2 gun oyna 3 gun bekle sonra devam falan diye bisi olmaz.
olursa da bi CM'e mesaj atarsin duzeltirler.
Trion > all.
Mesaj tarihi:
derp said:

Xenocide said:

abi millet ne ağlamış "8 saat sıra bekliyom bu ne beağağ" diye. hem yüksek populasyonlu sunucuda oynamak ister, hem yüksek populasyondan şikayet eder. mallık diz boyu.

http://www.toxicfork.com/upload/1298579331090.jpg
http://toxicfork.com/upload/1298579345063.jpg
u liek?
insanlara laf atacaksan en azindan bi arastirma falan yap.
noob.

uu büyük araştırma yapmışsın dostum, ben bunu hiç görmemiştim, saygılar -.-

dün hepsinin full olduğunu ben de biliyorum. dikkat edersen 8 saat sıra bekliyoruz diyenlerin şikayetini saçma buluyorum. çünkü gayet 15 dakikada içeri alabilen sunucular vardı. ben sagespire'da max. 15 dk bekledim ki birkaç defa çıkıp girdim. bazılarında hiç sıra beklemeden girdim falan. "1 hafta sonra onlar boşalıcak o yüzden biz fullerde takılcaz reröre" derler, sonra servera giremiyoruz diye şikayet ederler. ben bunu eleştiriyorum. nooob.
Mesaj tarihi:
arastirma diil screenshotu almistim zaten :P
bi ara hepsinin queuesi asmisti ordan dedim.
20 server deneyenlere aciyorum :P
alman pve-rp serveri bile doldu lol
Mesaj tarihi:
"dolu" ibaresi bir şey ifade etmiyor, dün sagespire da doluydu, ama biz hiç sıra beklemedik.

headstart ile ilgili açıklamada arkadaşın sorusuna yanıt olmamış lakin ne olduğunu biliyor headstart ın. Mesele, şimdi alırsa girebilir mi..
Mesaj tarihi:
sağolun yardımlar için ben de muhtemelen başlarım pre order yaparsam diye düşünüyorum.
bu arada şunu paylaşmadan geçemeicem ahaha

küçük türk forumu

http://img683.imageshack.us/img683/750/kucukturkforumu.png
tıklayınca açılıyor

dreagloth said:

"Mesele, şimdi alırsa girebilir mi..

duygularıma tercüman olmuşsun :D net bişi söyleyen bulamadım başka yerde de. ama kimse ben şimdi boşuna mı aldım demediğine göre halolur gibi
Mesaj tarihi:
Riftte çevremizdeki mob ve playerların health barını açabileceğimiz bi key binding yada interface ayarı varmı ? kendi canımızı ve targetımızı görebiliyoruz da çevremizdeki dost ve düşmanların targetlanmadan görülmesini nasıl sağlıyabiliriz. (wow da "V" ye basarak gördüğümüz gibi)bir bulamadım
  • Yeni Oluştur...