Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerçekçi half-life 2 modları.


siddharta

Öne çıkan mesajlar

Bende normal HL2'ye realism mod tarzi bisey ariyorum, bilen var mi guzelinden bir mod?

Abarti bir mod degil aradigim, sadece silahlarin karsidaki dusmana olan fiziksel etkisini daha iyi yapsin yeter. Machine gun ile Combine tararken adamin hic mermi deymemis gibi kosmasina uyuz oluyorum. Vurus hissi kazandiran mod lazim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



En beğendiğim multiplayerdır yıllardır. Insurgency oynamadım sanırım o tamamen taktiksel bir oyunmuş. O oyun kadar olmasada da Dod'da da çok taktikseldir CS gibi tek başına takılmak zordur. Gerçekçiliğine diyecek birşey zaten yok denemeni tavsiye ederim kesinlikle.

Edit : bir harf fazladan çıkmış sildim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dear Esther diye bir mod var, hayalet hikayesi böyle hafif bir lovecraft hikayesi havası var. İnteractive story ama hl2 motoruyla yapılmış. Bir adada geziyorsunuz ki ortamın ne kadar kasvetli olacağını Lovecraft kelimesinden tahmin etmişsinizdir, siz gezerken Dear Esther diye başlıyor abimiz, anlatıyo böyle siz adada dolaştıkça geldiğiniz yere göre belli şeyler anlatıyor. Zamanla adamın ve hayatındaki bazı figürlerin ayrı ayrı ve ortak geçmişlerini öğreniyorsunuz.

Ortamlar çok güzel gerçekten ve atmosferi harika vermiş. Arada ufacık ufacık sürprizleri de oluyor oyunun. Zamanınız varken kendinizi bir lovecraft hikayesinde gibi hissetmek isterseniz mutlaka oynayın. 200mb falan boyutu. Grafik olarak iyi değil ama görsel açıdan iyi mekanlar falan. Zaten grafiklerini de çok daha geliştiriyor yapan kişiler sanırım ama yeni patch çıkmasını bekleyemedim, gördüğüm ss'ler şahaneydi. Bitince tekrar oynarım heralde. Öyle işte, oynayın bence :)

edik: Bitti şimdi, gerçekten çok farklı bir oyun deneyimiydi. Sadece yürüyerek.. Güzel bir hikaye, parça parça anlatılıyor ki çoğu noktada 3 farklı paragraf okuyabilir ama birini seçiyor yani bir daha oynayınca hikayenin farklı bir detayını öğrenmiş oluyorsunuz. Hoş gerçekten, iyi geldi bana :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...