Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iknhOaOKq_w Şener Şen - Cem Yılmaz - Çetin Tekindor - Melisa sözen - Okan yalabık kadroya gel. yönetmen yavuz turgul. ne ara çektiler bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ha çekiyorlarmış hala. aralıkmış vizyon tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yavuz turgul benim patronum sayılır. reklamlarını, filmlerinin görsel efektlerini, fragmanlarını vs vs bizim şirket yapıyor. Film hakkında ufak bir kaç detay biliyorum ama buradan vermem yanlış olur. Harika bir film olacağından eminim bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 teaser + müzik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 komikli mi? şener şeni komedi filminde görmek istiyorum ben yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 fragmana bakılırsa pek komedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi her şey iyi güzel de teaserdaki CS 1.5 KELEŞ EFEKTİ NE ABİ forumcu birileri yapmış sanki, hatta aynı adamın avatarı da KELEŞ TUTAN KEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 keleş sesi ? nerde keleş sesi duydun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 komedi filmi değil alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 şu tepedeki teaserda en sonda filmin ismi gelince dandik cs keleş sesi geliyor silah sesi olarak. yoksa yavuz turgul şener şen çok beğendiğim adamlar. sinematik tadı olan güzel bir şey yaparlar umarım. uğur yücelin ejder kapanı da çok iyi niyetli bir filmdi ama senaryo üzerinde daha çok çalışılması gerekiyordu. hayalim şener şen uğur yücel ölmeden onları birlikte görmek yine. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi o generic tabanca sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yavuz turgul kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yönetmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hmm tanimiyorum ama o beni tanir buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 av tüfeği sesi o. sonrasında gelen sesler kuşların kanat çırpması ve kaçışması. yuh nasıl bi kulak varda keleş e benzettin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 çok kıral film geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Gönlümden 8/10 geçiyor ama ... 7 - Senaryo çok tahmin edilebilirdi. Ceylan'ı gördükten sonra Pamuk'un kaderi belli olmuştu benim için. - Karakterler bana biraz zayıf geldi. İşin içinde Şener Şen ve Cem Yılmaz olunca beklenti artıyor. - Belki senaryodan, belki de bu tür filmleri çok seyretmekten, bana çok sürükleyici gelmedi. Sonuç; bu tür konuları çok izlemiş insanlar için sıkıcı gelebilir, çok fazla izlememiş insanlar içinse sürükleyici gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 biraz baydi ama fena degildi pamuk uzerinden gereksiz tore drami yapilmamis orayi takdir ettim sirf cem yilmaz var diye her boka gulen bi izleyici kitlesi vardi orasi biraz sux adami gorunce kahkaha atan tipler vardi salonda sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hiç bir beklentim olmadan gittim, İNANILMAZ sıkıldım. Gerçekten olmamış, acaip bir şekilde amerikan polisiyelerine benzetilmeye çalışılmış kurgu olarak ancak başarılamamış ne yazık ki. 2.5 saat falan sürdü ara ile beraber, 7 saat gibi geldi gerçekten. Oyunculuk olarak da gerçekten Şener Şen gibi kusursuz bir oyuncu bile şu role olmamış dedirtti kendini, ki çok uğraştım kendi kendime "abi bu adam bunu böyle yapıyorsa bir bildiği vardır" dedirtmek için, ama olamadı. Adam resmen istemeyerek oynamış gibi gözüktü rolünü film boyunca ki bunun en büyük sorumlusu Yavuz Turgul'un senaryoyu kitap yazar gibi yazması büyük ihtimalle. Son derece yapay dialoglar, konuya derinlik katmak için abartı uğraşlar var. En kötüsü de Cem Yılmaz'ın karakterinin "Deli" lakabının hakkını verdiğini göstermek için filmin yaklaşık yarım saati konudan alakasız, saçma sapan İdris delirmeleri ile geçiyor ki bu delirmelerin en son ürünü dışında filmin gidişatına uzaktan yakından bir katkısı yok. Filmin tekniği olarak falan bakarsanız iyi, fena değil ama onun dışında gerçekten kötü bir film. 10 üzerinden 4 verdim ben, Türk sineması kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Yani herhangi bir CSI'dan herhangi bir bölüm alın, onu 2.5 saat yapın, film ondan daha sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yavuz turgul anca sette ona buna küfür etsin insan aşağılasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 cem yılmaz gerçekten oyuncu arkadaş. haydeeeeeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yavuz turgul kim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Fistan said: yavuz turgul kim yaa fistan'ı tanıyan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar