Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Yaklaşık 10 12 saatlik bir yolculuk çekicem ve boyum dolayısıyla geniş ve komforlu bir otobüs seçmek istiyorum. Gitmek istediğim tarihteki seferlerde Ulusoy Neoplan Neoman tipi otobüs kullanıyor Varansa SetraComfort tipi otobüs kullanıyor. Hangisi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kamil koç tekli koltuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ulusoy bilmiyorum ama Varan'ın Setra Comfort gayet güzel, gerçi neredeyse aynı konfor kamil koç'da bile var artık. Varan'ın tek özelliği şöförlerinin eğitimi filan bana kalırsa ( bizi de kandırıyolar mı ne ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Aa bak onu söylemeyi unuttum 2 kişi gidicez. Kamil Koçla kısa yolculuklar yaptım hani rahatsız değil ama çok ta rahat değil açıkçası. Aslında şöyle uçaktaki gibi acil çıkış kapısının ordaki koltuklar kadar aralığı olan 2 koltuklu bi bölümü olsa otobüsün cillop gibi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 varan,ulusoy fiyat farkı ne kadar? ucuz olanla git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 1 lira fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 canola said: kamil koç tekli koltuklar Kamil koç hem daha ucuz hem daha konforlu hem daha guvenlı hem yolcuları insan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kamil koç'un rahat hattı imba. 2 kişilik koltuklar da tekli koltuklarla aynı genişlikte, çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kamil koç lüksü güzel olabilir evet. Varan mı ulusoy mu dersen de ulusoy aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Metro'yu da önerdiler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ulusoy açık ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 balon said: kamil koç lüksü güzel olabilir evet. Varan mı ulusoy mu dersen de ulusoy aga. bu arkadaş ne derse o, bir otobüste yaşanabilecek her şeyi yaşamış, .ok tecrübeli bir insan kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Otobüse 50 lira veremem diyorsan Kamil Koç. Para önemli değil diyorsan Ulusoy. Varan'ın Allah belasını versin, belediye otobüsü gibi çalışıyorlar. Gideceğim yere hattı varsa Kamil Koç'u tercih ediyorum ben her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kazım > ulusoy > kamil koc > metro > varan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kamil koçla gideceğime yürümeyi tercih ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hoccemama said: kamil koçla gideceğime yürümeyi tercih ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Benim içimde hep uktedir, bir kere Ulusoy'un o neoplanlarına binmek nasip olamadı. Benim için sen biniver bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Anadolu>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 varmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 lüks otobüse vereceğin parayla uçak bileti alman arasında ciddi fiyat farkı olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 setralar çok rahatsız neoplanda matah bir araç değil. varanla gideceksen bistrolar var ancak onlar çekilir koçda var sanırım koltuk arkası ekranlı bir otobüs var rahat gibi duruyordu ve her daim tekli koltuk tercih et. ben ulusoy setra ile istanbul samsun gittim rezil bir yolculuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 maxigenous said: lüks otobüse vereceğin parayla uçak bileti alman arasında ciddi fiyat farkı olmayacaktır. ben de öle diyecektim ama gideceği yere uçak gitmiyor olabilir.. yoksa kim neden çeksin bilmem kaç saat yolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 uçak gitmemesinin yanısıra havaalanından şehir merkezine ödeyeceği taksi parası vs de gayet bindiriyor üzerine ücretin. İstanbul - Ankara arasında ya da böyle 1-2 işlek rotada kamil koç çok iyi ama uzun mesafelerde rezalet. İnanılmaz dolanıyor, servis kötü her şey kötü. Özellikle tatil yerlerine giderken aman diyim. Varan'dansa Ulusoy birkaç adım daha önde ama aralarında çok da fark yoktu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ulusoy ownz!! hepsini kullandım, ama ulusoy en iyisi bence. neoplanlar kral yani durdukları yerlerde daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 uzun yolda otobüsten başka seçenek yoksa, o yolculuğa çıkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar