Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varan mı Ulusoy mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaklaşık 10 12 saatlik bir yolculuk çekicem ve boyum dolayısıyla geniş ve komforlu bir otobüs seçmek istiyorum.

Gitmek istediğim tarihteki seferlerde Ulusoy Neoplan Neoman tipi otobüs kullanıyor Varansa SetraComfort tipi otobüs kullanıyor. Hangisi sizce
Mesaj tarihi:
Ulusoy bilmiyorum ama Varan'ın Setra Comfort gayet güzel, gerçi neredeyse aynı konfor kamil koç'da bile var artık. Varan'ın tek özelliği şöförlerinin eğitimi filan bana kalırsa ( bizi de kandırıyolar mı ne )
Mesaj tarihi:
Aa bak onu söylemeyi unuttum 2 kişi gidicez.

Kamil Koçla kısa yolculuklar yaptım hani rahatsız değil ama çok ta rahat değil açıkçası. Aslında şöyle uçaktaki gibi acil çıkış kapısının ordaki koltuklar kadar aralığı olan 2 koltuklu bi bölümü olsa otobüsün cillop gibi olucak
Mesaj tarihi:
Otobüse 50 lira veremem diyorsan Kamil Koç. Para önemli değil diyorsan Ulusoy.

Varan'ın Allah belasını versin, belediye otobüsü gibi çalışıyorlar.

Gideceğim yere hattı varsa Kamil Koç'u tercih ediyorum ben her daim.
Mesaj tarihi:
setralar çok rahatsız neoplanda matah bir araç değil.

varanla gideceksen bistrolar var ancak onlar çekilir

koçda var sanırım koltuk arkası ekranlı bir otobüs var rahat gibi duruyordu ve her daim tekli koltuk tercih et.

ben ulusoy setra ile istanbul samsun gittim rezil bir yolculuktu
Mesaj tarihi:
maxigenous said:

lüks otobüse vereceğin parayla uçak bileti alman arasında ciddi fiyat farkı olmayacaktır.

ben de öle diyecektim ama gideceği yere uçak gitmiyor olabilir..

yoksa kim neden çeksin bilmem kaç saat yolu..
Mesaj tarihi:
uçak gitmemesinin yanısıra havaalanından şehir merkezine ödeyeceği taksi parası vs de gayet bindiriyor üzerine ücretin.

İstanbul - Ankara arasında ya da böyle 1-2 işlek rotada kamil koç çok iyi ama uzun mesafelerde rezalet. İnanılmaz dolanıyor, servis kötü her şey kötü. Özellikle tatil yerlerine giderken aman diyim.

Varan'dansa Ulusoy birkaç adım daha önde ama aralarında çok da fark yoktu en son.
  • Yeni Oluştur...