xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Türkiye'ye dönüş için yarın THY'den uçuşum var. Bunun gününü değiştirme imkanım var mı sizce? Sitelerinde bu konuda bilgi bulamadım. Pek ümidim de yok aslında. Ama uygun bir ücretle değiştirseler, ben de Pazar'a aldırsam fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ogrenci bileti ise 1 sefer ucretsiz tarih değiştirme hakkın var yoksa 100 eurodan başlıyo değişimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bileti eğer bi firmadan falan aldıysan onları arayıp sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 50 euro. ama bilet tipine göre değişiyor. ara 4440thy yi rezervasyon kodunu söyle hemen söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Eğer promosyonlu bilet değilse, değiştirebilirsin. Genelde söylendiği gibi 50€ tutar. İleride uçmak istediğin tarihte, şu anda elinde bulunan biletin alındığı sınıftan koltuk bulunamazsa, fark ödeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar