Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bu dönemki derslerden birinde grup projesi yaptık. Alice programıyla. Senaryoyu 4 kişi böldük herkes bir parçayı hazırladı, sonra birleştirdik. Modellerde az hareket var belki ama, her sahnede ayrı ayrı parmakları, kolları oynatmak çok çaba gerektiriyor, o kadar vakit olmayınca bu kadar. Sunumda 10 üzerinden 10 aldık, umarım sizin de hoşunuza gider. (720p/HD izleyin) http://www.youtube.com/watch?v=MsxSbBPDJNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Hadi ders ingilizce de United States ne allaskina ? Bir de animasyonu yapmak zordur anlarim da koskoca uzay mekigini sokak lambasi direginden firlattiniz lan. Ayip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 modeller programın kendi şeyi. füze rampası için model yoktu. güzel bir model bulayım dedim ama bir türlü convert edemedim. bolca vakit olsa bişiler yaratırdık da (3ds max ile felan), öyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 vallahi uzay gemilerinin burunlarını yukarı çekip uçması beni bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 You kidding? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 adam da geyik olsun diye koymuş zaten, dünyayı kurtaran adam tadında yani. öyle dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bilmem ki, o kısım benim değildi. ama bu yüzden düşüncelere daldım, acaba bir uzay gemisi gezegene dik yükselirse mi daha hızlı atmosferden çıkar, yoksa gezegene paralel yükselirse diye mi... bilim bölümünden birisi pls help me :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Casual ingilizce kullanmaya çalışıp da yapamayanlara bir çift lafım olacaktı da unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 DON'T! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bu ne lan kotu 1990 3d oyunlari gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 e alice'in olayı o zaten. gerçi alice 3'ü daha iyi geliştirmişler, sims 3 vari modeller kullanabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hani teknik bolumleri yapamamis olabilirsiniz, cok guzel bir gorsellik cikamamis olabilir, cok normal. ama konu niye mindfuck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi teknik bölümleri dediğin alice'ın kendi özellikleri. oturup bir milyon poligonlu bir model kassan bile koyamıyorsun, belirli sınırları var motorun. dediğim gibi alice 3'te geliştirmişler baya bi ama alice 2.2 kullanmıştık biz. senaryo ise kısa bir hikaye. 4 kişiye böldük, herkes bir kısmını yaptı. o yüzden "mindfuck" oldu. gerçi mindfucklık yanını göremedim pek ama olduğu kadar. uzaya koloni kurmak için gönderilen bir ekibin uzaylılarla karşılaşmasını konu ettik. mesela aklımda başka senaryolar da vardı bundan önce, hatta belki oturup sanitarium'a on basacak bir senaryo da yapabilirsin, de, eldeki malzeme yeterli olmuyor bir çoğu için. en sonunda bunda karar kıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar