Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Nedir ya ? Bursa'da mağazalarda falanda bulamadım delirezem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://www.everyjoe.com/articles/nike-dunk-high-vintage-celtic-624/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hm gördüm bundan italyada vardı ama Turkiyede hiç görmedim :/ modeli ni hiç hatırlamıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bursa'da gören duyan varmı bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 e yazıyor resmin altında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 e nayktakiler anlamıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 türkiye de satılmıyorsa anlamamaları normaldir.iskoçyada vardır belki celtic falan diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ingilterede cok var. nike magazasının bi bolumu boyle bilekli ve renkli ayakkabılar hatta her yerde. bi tane begendim ben de alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Red said: türkiye de satılmıyorsa anlamamaları normaldir.iskoçyada vardır belki celtic falan diyor :)abi o celtic boston celtics'in celtic'i :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ahahah dogrudur valla.ben bi celtic olarak futbol takımı biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Reksa uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bunun bi yeni versiyonu var. o daha acaipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Boston için özel üretim var ama adidas o. Bundan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Holy said: Red said: türkiye de satılmıyorsa anlamamaları normaldir.iskoçyada vardır belki celtic falan diyor :)abi o celtic boston celtics'in celtic'i :( ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 forumda bi ayakkabı cılgınlıgı aldı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 çok başarısız viraller bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 igrenc otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Holy said: Red said: türkiye de satılmıyorsa anlamamaları normaldir.iskoçyada vardır belki celtic falan diyor :)abi o celtic boston celtics'in celtic'i :( adidas olsa boston celtics ok de nike iskoçyadaki celtic in sponsoru bence o celticdir bu arada viral köti viral :/ resmin altında yzıyor ve "anlamıyorlar" demek saçma damalrın elidne katalog var.. biri gelir guest ile skmeye kalkar biri gelir nike reklamı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 beyler nike viral başladı kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 BabacumMostors said: Holy said: Red said: türkiye de satılmıyorsa anlamamaları normaldir.iskoçyada vardır belki celtic falan diyor :) abi o celtic boston celtics'in celtic'i :( adidas olsa boston celtics ok de nike iskoçyadaki celtic in sponsoru bence o celticdir bu arada viral köti viral :/ resmin altında yzıyor ve "anlamıyorlar" demek saçma damalrın elidne katalog var.. biri gelir guest ile skmeye kalkar biri gelir nike reklamı yapar Lan ayakkabı basketbol ayakkabısı. Pierce'ın geçmişte kullandığı bir ayakkabı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 DoruK said: ASDFSJSADFLADF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o ne irenç ayakkabı ya zaten bursanın adı çıkmış hala cık cık cık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Holy said: BabacumMostors said: Holy said: Red said: türkiye de satılmıyorsa anlamamaları normaldir.iskoçyada vardır belki celtic falan diyor :) abi o celtic boston celtics'in celtic'i :( adidas olsa boston celtics ok de nike iskoçyadaki celtic in sponsoru bence o celticdir bu arada viral köti viral :/ resmin altında yzıyor ve "anlamıyorlar" demek saçma damalrın elidne katalog var.. biri gelir guest ile skmeye kalkar biri gelir nike reklamı yapar Lan ayakkabı basketbol ayakkabısı. Pierce'ın geçmişte kullandığı bir ayakkabı : tamam gördüm 80 lerdeki modelin remakeyimiş :P ben fazla güncel düşündüm ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 BabacumMostors said: Holy said: Red said: türkiye de satılmıyorsa anlamamaları normaldir.iskoçyada vardır belki celtic falan diyor :)abi o celtic boston celtics'in celtic'i :( adidas olsa boston celtics ok de nike iskoçyadaki celtic in sponsoru bence o celticdir bu arada viral köti viral :/ resmin altında yzıyor ve "anlamıyorlar" demek saçma damalrın elidne katalog var.. biri gelir guest ile skmeye kalkar biri gelir nike reklamı yapar O zaman o adamlara git ve kataloglarının olduğunu söyle ve kıçlarına tekmeyi bas adamım ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar