Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapıcam ben yardım lütfen....

ghazi

Öne çıkan mesajlar

ghazi said:

olmadı fistan

bakalım zaman ne gösterecek

hocam şarkı koymayın ya dinlemek bile istemiorm, her şey etkilior ya

seks yapmadıysan ayrılık o kadar cok koyar ki unutmak daha zor olur
tek dusuncen artık "keske ayrılmadan bi yaslasaydım" a kaydıgı icin senin durumun baya kotu su anda tahmin edebildigim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ghazi said:

olmadı fistan

bakalım zaman ne gösterecek

hocam şarkı koymayın ya dinlemek bile istemiorm, her şey etkilior ya

seks yapmadıysan ayrılık o kadar cok koyar ki unutmak daha zor olur
tek dusuncen artık "keske ayrılmadan bi yaslasaydım" a kaydıgı icin senin durumun baya kotu su anda tahmin edebildigim kadarıyla.

bu ya.tamamen bu olay.cinsel ilişkiye girmeyi geçtim cılgınga doya doya sevişmediysen ve ayıldıysan sırf bu sebeple extradan 2 ay daha acı çekiosun ahha

karşındaki geyşada olsa pamukprenseste olsa aşıkta olsan bir erkeği bu yaslayamadık gitti düşüncesi sıkıntıya sokuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

said:
bende ümit ederekten tmm dedim

said:
ben bekleyeyim mi dedim

şu tarz hareketlerde bulunduğunuz takdirde çekeceğiniz acının süresini en az 2ye katlamış oluyorsunuz aklınızda bulunsun :p
Zaman istiyorum dediği an gg deyip git ne uğraşıyorsun.

Ama ya gerçekden zaman istiyorsa ? % 00000000000.1 lik bir ihtimal olsada seven insan ( evet mantıklı düşünemeyen insan söz konusu sevdiği insanı kaybetme ihtimali ise) riski alıyor. Ha ne oluyor iyice beter oluyor kötü tarafı bu. GG diyip gitmek çok zor diyemez işte insan.

Kesinlik değil, şüphe insanı mahveder. Halbuki kısaca artık görüşmek istemiyorum dese karşı taraf sıkıldım senden dese travmayı atlatmak daha kolay olur, nihayetinde gerçek daha acı verir. Ama gelipde böyle eçiş bücüş bir şekilde arkadaş kalalım, zamana ihtiyacım var gibi belirsiz denyoca cevaplar ile nice koçyiğit telef oldu ve olacak. Sen ben yapma etme desekde telef olacak, en iyi öğrenme tecrübe etmektir çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun ya zor durum,cogu pati de deginmis ''kız senden sıkılmıs'' bi de baska biri göz kırpmıstır ona bu yüzden de seni bırakmıstır.senin yapacagın sey abi catlasanda,aramak yok,gördügün yer de meraba meraba,hemen baska bir sevgili(bulunamıyorsa ya da ortam sartları buna müsait degilse bi tane kız akadasdan rica edilir ve onunla yakın bi foto cekilir)fb profil fotosu yapılır,msn de falan gördgnde asla yazma,umursamıcaksın hic bir sekilde,sana dönmesini istiyosan,kıskandırıcaksın baska türlü dönmez,bi de asla kendini ezdirecek seyler yapma mesela beklyym mi tarzı seyler gg abi ama sen de soguduysan deniz de balık cok
Sosyal ağlarda paylaş

beyler,
1. fistan çok konuştun sen bu konuda o yüzden başta anlatmak istemedim kızla seks olayına giriorum kızı ben eve götürmeye niyetim vardı ama atacak ortam yoktu, kız benden hızlı çıktı arkadaşının evine ve sonra annesi babası evde yokken 2 kere daha götürdü :) ayrıca ilerlememe izn vermedi :) baba kaçırır mı la yoksa hiç acımam :) ama bi yandanda bu kızla yüremeyebileceği ihtimalini ve kızı da düşünerek fazla üstelemedim yoksa kurtulamaz ki benden :)

2.Güzel şeyler yaşanmmış bitmiş ben kızla zaten görüşmeyi kesmem ki istemiyorsa zorla güzellik olacağı yok hakkındada kötü düşünmüyorum ayrıca türkiyede kaç milyon tane kız var
kimse vazgeçilmez değilki, kız mı yok bana - geçmişe mazi diorum artık arkadaşlar :)

3.Başkasını bulduysada hayırlı olsun sevinirim kendi adıma benden daha ii birini bulacak çünkü :) benim kötü yanlarmı da görecek kulaklarım çınlicak :)

4.vivavale onu yapıcam şimdi kız arakdaş ayarlamıştım resim konusu kaldı ama bana çocukça geliyor liseli sevdalı değilimki, gerçi o suçlu kalbime soktuğu kazığı çıkarıp onun kalbine sokacam tabi hala beni düşünüyorsa artık küçük erdemin umurunda olmaz :)

Beyler konu kapandı artık trollemeyin post u kardeşinizi tebrik edin yeter :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ghazi said:

beyler,
1. fistan çok konuştun sen bu konuda o yüzden başta anlatmak istemedim kızla seks olayına giriorum kızı ben eve götürmeye niyetim vardı ama atacak ortam yoktu, kız benden hızlı çıktı arkadaşının evine ve sonra annesi babası evde yokken 2 kere daha götürdü :) ayrıca ilerlememe izn vermedi :) baba kaçırır mı la yoksa hiç acımam :) ama bi yandanda bu kızla yüremeyebileceği ihtimalini ve kızı da düşünerek fazla üstelemedim yoksa kurtulamaz ki benden :)

2.Güzel şeyler yaşanmmış bitmiş ben kızla zaten görüşmeyi kesmem ki istemiyorsa zorla güzellik olacağı yok hakkındada kötü düşünmüyorum ayrıca türkiyede kaç milyon tane kız var
kimse vazgeçilmez değilki, kız mı yok bana - geçmişe mazi diorum artık arkadaşlar :)

3.Başkasını bulduysada hayırlı olsun sevinirim kendi adıma benden daha ii birini bulacak çünkü :) benim kötü yanlarmı da görecek kulaklarım çınlicak :)

4.vivavale onu yapıcam şimdi kız arakdaş ayarlamıştım resim konusu kaldı ama bana çocukça geliyor liseli sevdalı değilimki, gerçi o suçlu kalbime soktuğu kazığı çıkarıp onun kalbine sokacam tabi hala beni düşünüyorsa artık küçük erdemin umurunda olmaz :)

Beyler konu kapandı artık trollemeyin post u kardeşinizi tebrik edin yeter :)

şu mesaja koyduğun bol bol smiley içindeki sıkıntıyı yiğitliğe bok sürdürmeden dışarıya vurduğunun kanıtı.

aşk acısını yaşamakta ayıp birşey yoktur arkadaşlar. sonuna kadar yaşadıktan sonra elbet ki bitecek. üstünü örtmeye çalışırsan başka bir gün başka bir noktada karşına çıkacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

said:

said:
ben bekleyeyim mi dedim

şu tarz hareketlerde bulunduğunuz takdirde çekeceğiniz acının süresini en az 2ye katlamış oluyorsunuz aklınızda bulunsun :p

gg desin hemi, hatta gg well played, no remake desinmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

said:

said:
ben bekleyeyim mi dedim

abi tamam öyle yapsan iyi hoş oluyor da, yapamıyorsun işte seviyosan aaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...