Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 gom kullanıyorumda 720plerde kasma yapıyor bende bs falan denedim sevmedim siz neler kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://mirillis.com/splash.html bunu kullan aşırı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 vlc kullanıyorum 720p lerde kasma yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Valla bilgisayara bakar diye düşünmüştüm ben. Şu yazdığım laptopta MPC kasma yapıyo mesela, ama daha iyi olan laptopumda sorunsuz çalıştırıyor. Ki MPC'den vazgeçemiyorum daha iyi özellikleri olan programlar olsa da ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 /summon kaede cccp +mpclassic falan bişeyler öneriyodu o ama, 720p olanlar için kmplayer yeterince iyi. gom player saçmalıyor mütemadiyen, kmplayer kur rahat et. daha ayrıntılı bilgi için de kaede damlar birazdan zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 km iyiydide bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 gerçiş yok ben yannış ayar yapmıştım km iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 SMPlayer kullanıyorum ben yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 KM kullanıyorum, işimi görüyor kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 XBMC multi-platform opengl de shader kullanıyor, takılmaların önüne geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pekaziz said: KM kullanıyorum, işimi görüyor kerata. güney kore yannız o yanıltmasın seni korea media player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 videonun hd olmasıyla playerın pek bi alakası yok. kodek işinden anlamayıp bütün yükü playerın default kodeklerine bırakıyorsan ayrı tabi 4 yıllık makinemde 1080p izliyorum misler gibi coreavc sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Cons said: pekaziz said: KM kullanıyorum, işimi görüyor kerata. güney kore yannız o yanıltmasın seni korea media player Vay anasını, hemen SMP yükleyeyim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gom kullanıyorum 1080 p de felan kasmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Cons said: pekaziz said: KM kullanıyorum, işimi görüyor kerata. güney kore yannız o yanıltmasın seni korea media player HAHAHAHAHAHHJAHASFHASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sipeyskeyk said: vlc kullanıyorum 720p lerde kasma yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 splash lite'I indirdim de bs playerdaki , basınca 10 sn geri . basınca 10 sn ileri tarzı bir olayı var mı acaba bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Cons said: pekaziz said: KM kullanıyorum, işimi görüyor kerata. güney kore yannız o yanıltmasın seni korea media player http://www.asianoffbeat.com/News_Images/Kim_Jong_Il_Sighted_In_Georgia_Record_Store-20081010115748.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gom player kullanmayında ne kullanırsanız kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 SMPlayer kullanın işte. Tüm dosyaları kaldığı yerden tekrar başlatabiliyor. MPlayer ise 10 yıllık geçmişi ile en sağlam codec setlerinden ve video playerlarından biridir, Windows olmayan tüm işletim sistemlerinin de rakipsiz video playerı gibi bişeydir zaten. SMPlayer Windows'da da çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Kaede said: videonun hd olmasıyla playerın pek bi alakası yok. kodek işinden anlamayıp bütün yükü playerın default kodeklerine bırakıyorsan ayrı tabi 4 yıllık makinemde 1080p izliyorum misler gibi coreavc sayesinde klite codec var onu kullanıyorum coreavc bulayım deneyim bi gom a geci alışmısım dedikleriniz indirdim denedim bi garip hissettim kendimi D: ama denemelerim devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o playerlarda hep işlemciye saçma yük bindiriyor. mpc 2-3% cpu yerken arkadaşımın makinesinde gom muydu km miydi tam hatırlamıyorum 35% e kadar çıktığını gördüm. mpc aynı zamanda sistem kaynaklarını en iyi kullanan playerlardan biri, belkide windows için olanlar arasında en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Aket-Atum said: splash lite'I indirdim de bs playerdaki , basınca 10 sn geri . basınca 10 sn ileri tarzı bir olayı var mı acaba bunun? ok tuşları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Splash player en az sistem kaynağı yiyen oynatıcı. http://mirillis.com/splash.html Hem görüntü kalitesi hem de az sistem tüketimi istiyorsan Splayer'ı dene. http://www.splayer.org/index.en.html Aşağıdaki filtereleri kullanmanı tavsiye ederim ayrıca. Video Levels (16-235 -> 0-255) YV12 Chroma Unsampling Sharpen Complex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 valla bende hepsini denedim de vlc en temizi tek player kullanmak isteyenler için ideal hızlı ve her formatı açıyo kasmadan splashın arayüz süper fakat flv falan da açiim diyince olmeayo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar