Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar gaz lazım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın ispanyolca sınavım var. ve hiç birşey bilmiyorum. bu yüzden calısasım da gelmiyo ama kesin gecmem lazım dersi yoksa cok feci dalga gecicekler. öyle böyle degil.

her turlu gaz kabulumdur. hadi ya. motive edicek bri lazım
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

kopya hazırla. başla şimdi.

abi ne kopyası. koskoca dil nerden bilim ne sorcak. hani tabiki baslangıc seviyesi ama gene de bir ton şey var. bi ton zaman filan
Mesaj tarihi:
yav said:

http://www.haber3.com/ispanyol-guzeller-cirilciplak-foto-galerisi-3382.htm
İspanyol güzeller çırılçıplak

fotolara bkamamıştım
kötüymüş baya sdf
Mesaj tarihi:
Bella said:

bana da lazım. aşırı.

18 saat aralıksız çalışsam toplu iş hukuku öğrenip kanunu ezberleyip yargıtay kararlarını bilip 50 alabilir miyim of.

cevap veriyorum.
N
A
H
Mesaj tarihi:
Olivies said:

hayatta en kotu sey gece 12 bucukta kapagi acilmamis istatistik notlaridir.

yok, bunu halledebilirsin.
ben hiçbir fikrim yokken gece 3buçukta başlayıp yüksek birşey almıştım ki bize formül kağıdı bile vermiyolardı.
kapat patiyi direkt başla senin şansın var.valla da var.
Mesaj tarihi:
abi ders calısmayım diye en son ortaokuldayken veya ilkokuldayken oynadıgım managerlik oyununu indirdim. yenisini tabiki. oyundan sıkıldım kapatıcak gibi oldum. adamların suratları gozuksun diye de baska bisi indirdim. o da bitti suan da buraya konu actım.

resmen calismamak icin her seyi yapıyorum. gecen gun de borek yaptım calismiyim diye
Mesaj tarihi:
aynen lan,

bi cay koyuyorum, bi su sigara bitsin filan. Sonra dus aliyorum zinde calisayim diye, sonra agirlik basiyor uzanip dizi izliyorum.

Sonra not almaya disari ciktim 4 saat pes oynadim.

hakettim.
Mesaj tarihi:
abi simdi bundna onceki % 10 luk sınavıma baktım ispanyolcadan. 06/100 almısım. resmen rezillik. napcam bilmiyorum. hala calisamiyorum deliricem
  • Yeni Oluştur...