Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok mutluyum

escape

Öne çıkan mesajlar

aslında bu tarz hiç hoşuma gitmiyor.
nedense son zamanlarda üzerimde bi hareketlilik bi canlılık var.
ama ben gerçekten bu halimi sevmiyorum. allaha şükür sağlığımda bi problem yok başka hiçbir sıkıntım derdim yok. ama ben eskisi gibi düşünceli melankolik havamı daha cok seviyodum. şu aralar ne zaman duygusal bi parça dinlesem eskisi kadar haz alamıyorum. ama ben gerçekten bu gereksiz neşeden sıkıldım. durgun ve sakin halim gerçekten bana daha cok haz veriyo. gerçekten bu gereksiz neşem ve düşüncesiz halim canımı sıkıyo. çünkü ben uzun uzun makalelerimi, denemelerimi, şiirlerimi ve anı defterime yazdığım paragrafları bu psikoloji ile yazıyorum. ama bu halim yüzünden hiçbişi yazamaz, sözlüklerde hiçbirşeye doğru dürüst entry giremez oldum. şimdi diceksiniz "deli misin manyak mısın mutlu olmanın neresi kötü" ya da "kaç yaşındasın" ya da "psikologa görün". bu tarz laflara cevap vermicem. adam gibi düzgün yorumlara cevap vericem. beni anlayan eminim birileri vardır ki yazıyı önyargısız okuyan, anlar.
Sosyal ağlarda paylaş

mutluluk paylaşarak çoğalır filan derdim de "adam gibi cevap verin düzgün durun lan" tribine girerek baştan kaybetmişsin
hmm ne denir başka
alışırsın denebilir, zaten o tür şiir makale(?) deneme yazmalar falan liseden sonra devam etmiyor genelde
gerçi liseli miydin bilmiyorum tam, gecko ile benziyosunuz baya karıştırmış olabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...