escape Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aslında bu tarz hiç hoşuma gitmiyor. nedense son zamanlarda üzerimde bi hareketlilik bi canlılık var. ama ben gerçekten bu halimi sevmiyorum. allaha şükür sağlığımda bi problem yok başka hiçbir sıkıntım derdim yok. ama ben eskisi gibi düşünceli melankolik havamı daha cok seviyodum. şu aralar ne zaman duygusal bi parça dinlesem eskisi kadar haz alamıyorum. ama ben gerçekten bu gereksiz neşeden sıkıldım. durgun ve sakin halim gerçekten bana daha cok haz veriyo. gerçekten bu gereksiz neşem ve düşüncesiz halim canımı sıkıyo. çünkü ben uzun uzun makalelerimi, denemelerimi, şiirlerimi ve anı defterime yazdığım paragrafları bu psikoloji ile yazıyorum. ama bu halim yüzünden hiçbişi yazamaz, sözlüklerde hiçbirşeye doğru dürüst entry giremez oldum. şimdi diceksiniz "deli misin manyak mısın mutlu olmanın neresi kötü" ya da "kaç yaşındasın" ya da "psikologa görün". bu tarz laflara cevap vermicem. adam gibi düzgün yorumlara cevap vericem. beni anlayan eminim birileri vardır ki yazıyı önyargısız okuyan, anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 onyargisiz zor ya pacman topicinden sonra sana onyargi beslememek diye bi ihtimal yok benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Dio dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 o zaman allahın belanı vermesi dileklerimizi iletelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Sabah tekrar okucam okuyaamadm okudum da anlamadım başa döndüm faan iyice karştı öptüm iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 deli misin manyak mısın mutlu olmanın neresi kötü, psikologa görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 oh be sonunda kisiselde depresif olmayan bi topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aquila said: o zaman allahın belanı vermesi dileklerimizi iletelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 mutluluk paylaşarak çoğalır filan derdim de "adam gibi cevap verin düzgün durun lan" tribine girerek baştan kaybetmişsin hmm ne denir başka alışırsın denebilir, zaten o tür şiir makale(?) deneme yazmalar falan liseden sonra devam etmiyor genelde gerçi liseli miydin bilmiyorum tam, gecko ile benziyosunuz baya karıştırmış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 git montuna sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ergen kızlar filmlerdeki melankolik tiplere taptığından beri ergen erkekler için neşe can sıkıcı olmaya başladı. oo manyak lafmanyaklaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ruslar apaçilere verince tüm erkekler apaçi olmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 2 seneye geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 denmiş ama geçer yakında dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 reyou said: oh be sonunda kisiselde depresif olmayan bi topic. eet depresif olmayan ama depresif olmadığı için mutlu da olmayan birine ait bir topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar