copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ehu pm atmışım ^^ Özetle geçmiş olsun yurt dışında dişhekimleri inanılmaz para kazanıyor yaa düşünmüyor değilim de geçerlilik almak için 3yıl daha okumak zor geliyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 disci kardes benimde bi sorum olacak, benim simdiye kadar hic curugum olmadi, yalniz arka azi dislerimin ortasinda kucuk siyah curuk baslangici gibi bisi var, ama bu bole 2-3 senedir ole ne buyuyo ne kuculuyo. simdi onlari duzeltmek istesek napmak gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ikinci sorum commercial ile alakali o kadar millete dis fircalayin falan diyosunuz, ipana reklamlarini falan gorunce musteriniz calinmis gibi hissetmiyomusunuz, yani herkes dis fircalasa ac kalmazmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yok abi diş piçi her türlü çürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 niye aç kalsınlar abi. bir sürü ağız ve diş hastalığı mevcut. kalıtsal bozukluklardan tut, diş fırçalansa bile dişlerin çürümesine neden olan hastalıklara kadar bir sürü olay var. Ayrıca bu işin düzenli kontrolleri var, destek tedavileri var. Bence insanlar devamlı düzenli olarak kontrollere gitse, bu kontroller sırasında plak ve tartar temizliği falan yaptırsa ve nekadar temizlersen temizle illa yaptırman gerekiyor sanırım. Bence bu sektör daha fazla para kazanır. Bence diş fırçalamayı öğretmenin yanında insanlara asitli içecekleri pipetle içmeyi öğretmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 reyou said: ikinci sorum commercial ile alakali o kadar millete dis fircalayin falan diyosunuz, ipana reklamlarini falan gorunce musteriniz calinmis gibi hissetmiyomusunuz, yani herkes dis fircalasa ac kalmazmisiniz? sanmıyorum ya ben günde iki defa fırçalıyorum mesela yılda iki çürüğüm falan çıkıyor yine de genetik biraz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 reyou said: disci kardes benimde bi sorum olacak, benim simdiye kadar hic curugum olmadi, yalniz arka azi dislerimin ortasinda kucuk siyah curuk baslangici gibi bisi var, ama bu bole 2-3 senedir ole ne buyuyo ne kuculuyo. simdi onlari duzeltmek istesek napmak gerekiyo? fissur sealant dedigimiz koruyucu dolgular yapilabilir ona da gerek yoksa flor uygulamasi yapilabilir , muayene oldugun hekim hangisi gerekli ise bilgilendirir seni o konuda. Bu zamana kadar curumemesi curumeyecegei anlamina gelmiyor maalesef :) Diger soruna uygun cevap verilmis zaten , yeter ki toplum agiz dis sagligi duzelsin her turlu yapicak is olur. Hic bir onkolog ' kansere care bulunmasin issiz kaliriz ' kafasina degildir , o kafadaysa da insan degildir . Bizimki de o hesap ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 peki dis sektorunde bendeki duruma ne deniyo, curuk baslangici falanmi? bide ben gunde 2 kere fircalamaya calisiyorum, bide mavi agiz calkalama suyundan kullaniyorum, alkollu, bazen yutunca hatta dunyam donuyo, bunun alkolsuz olaninida denedim oda surup gibi icesim var hangisi daha iidir? yada kullanmak iimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 copry said: Ehu pm atmışım ^^ Özetle geçmiş olsun yurt dışında dişhekimleri inanılmaz para kazanıyor yaa düşünmüyor değilim de geçerlilik almak için 3yıl daha okumak zor geliyo :/ yeni kanun cikti/cikacak mavi krat uygulamasi. yurt disindan doktor aliyorlar. iki sene icinde süresiz oturum cart curt veriyorlar bir arastir derim eger ciddi sekilde düsünüyorsan. birde benim disime doktor bir ilac koydu gecici olarak sert dolgu gibi. bununla ben ne kadar yasabilirim. randevu verdi ama is yerinden izin vermiyorlar. gelecek randevu ise 6. ayin sonunda. bu ilac disimde bomba gibi patlamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Kanal tedavisi mi oluyorsun? Nereye , neden geçici dolgu koydu? Mavi kartı araşyırıyım zaman zaman düşünüyorum cidden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 reyou said: peki dis sektorunde bendeki duruma ne deniyo, curuk baslangici falanmi? bide ben gunde 2 kere fircalamaya calisiyorum, bide mavi agiz calkalama suyundan kullaniyorum, alkollu, bazen yutunca hatta dunyam donuyo, bunun alkolsuz olaninida denedim oda surup gibi icesim var hangisi daha iidir? yada kullanmak iimidir? Alkolsüz kullan , cürük başlangıcı deniyor evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ilk gittigim doktorun zamani yoktu. o ilaci disime koyup yolladi. yanliz adam öküzmüs. ikinci doktor baya pahali ama hemen röntgene aldi isi biliyor. gecici dolguyu diger salak doktor disari tasirmis. röntgende kabak gibi cikti. Ikinci doktora göre röntgen sonuclarinda kanal tedavisi olabilirde olmayabilirde dedi (gecici dolguyu cikarip bakmasi lazim). Yaptirmak zorundamiyim ? cok pahali 180 euro sirf kanal tedavisi icin istiyor. biraz paraci bir tip. Canim cok yanar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Gerekirse yapar gerekmezse normal dolgu tapar . Geciciden sonra agrin olmadiysa basarili olmus kuafajin dolguyla kurtulabilir disin tahminimce ama arayi acma biran once yaptir gecici dolgunun icine kolaylikla penetre olur mikroorganizmalar ve dolgunun altinda tekrar curuk olusabilir. İstanbulda 400 tle yapan arkadasim var kanal tedavisini bu arada o kadar da pahali dememis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Disci bir arkadasa buradan soru sorayim cevaplayan cikarsa sevinirim, 28 yasinda maalesef daha once farkina varamadigim ortodonti problemim cikti, simdi devlet hastanesine gittim 18 yasini gectigim icin devlet kesinti alir falan dediler, ben bunu ozelde tedavi ettirsem ne kadar oderim, devlette tedavi olsam ne kadar oderim kabataslak bir ucret soyleyen olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Tam olarak fiyat verememekle beraber atıyorum 4.000 dışarda ise devlette 600 - 700 civarı birşey tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 4k yine iyiymis 8-9k $ diyen oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sleepingdeath said: 4k yine iyiymis 8-9k $ diyen oldu. Yaklaşık bir fiyat verdim 4 5 k ya yapılan tedaviler de var ama tedaviden tedaviye değişiyor tabi ücret. Devlet hastanesi tabi ki baya karlı olur ama 2 - 3 yıl sonraya randevu alabilirsin tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bide seyi soriyim bu gecici dolgu ile agri sizi yok. bazen yemeklerden sonra hafif agri yapiyor. bu iyiye aletme mi?. kanal tedavisi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 İsteyip istememene kalmıyor o maalesef ama ne kadar erken gidersen yaptırmaya , kanaldan yırtma şansın o kadar çok olur. İyiye işaret evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 neyse bakacaz bakalim :( tskler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Selamlar, bi arkadaşın 20lik dişlerinden biri aynen şu şekilde: böyle yan çıkıyor sol alttaki öndekine baskı yapacak şekilde. ege dişe gittik 7 ay sonrasına randevu verdiler. şu anda bi ağrı sızı ödem abse bişeyi yok ama 7 ay içinde neler olur belli değil, dişleri mi yamultur çürütür mü artık ne olur bilmiyoruz. acelesi olan bi durum mudur bu? 7 ay bekleyelim mi yoksa özele mi gidelim napalım? özele gitsek ne kadara mal olur bi de böyle bi 20lik dişin çekimi? sıkıntılı oluyomuş sanırım çene cerrahı falan gerekiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 7 ay ben olsam beklemem, 20likler batık veya yamuk çıktığında çene cerrahı ameliyatlı çekimle çekiyor. Ameliyat dendiğine bakma daha çok narkoz vurulup diş eti kesilerek ve diş ortadan matkaplan yarılarak parça parça alınıyor işte, en sonda dikiş atılıyor. Ağzını uzun süre açık tutmak dışında pek bir zorluğu yok, bide haliyle daha çok abanıyorlar çenene tabii Benim alt çenede 2 dişi böyle aldılar 2 sene önce özelde yaptırdım diş başına 250-300 falandı sanırım, 40 dakka falan sürmüştü olay ve 1 hafta kadar da ağrısını sızısını çekiyorsun dikişleri aldırıyorsun en son. Ağrı kesici, antibiyotik ve gargara veriyorlar işlemden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Drall said: Selamlar, bi arkadaşın 20lik dişlerinden biri aynen şu şekilde: böyle yan çıkıyor sol alttaki öndekine baskı yapacak şekilde. ege dişe gittik 7 ay sonrasına randevu verdiler. şu anda bi ağrı sızı ödem abse bişeyi yok ama 7 ay içinde neler olur belli değil, dişleri mi yamultur çürütür mü artık ne olur bilmiyoruz. acelesi olan bi durum mudur bu? 7 ay bekleyelim mi yoksa özele mi gidelim napalım? özele gitsek ne kadara mal olur bi de böyle bi 20lik dişin çekimi? sıkıntılı oluyomuş sanırım çene cerrahı falan gerekiyomuş 7 ay beklemesinde muhtemelen bir sikinti olmaz muhtemelen diyorum cunku kesin konusmak pek mumkun degil. Dislerinin yapisi 7 ayda bozulmaz ama abse durumu olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bu arada telefonda fotoyu görmemiştim cevap yazarken de 20 liklerden ziyade sol alt 7 numaralı dişi vahim arkadaşının onun tedavisini acil yaptırsın. Sağ alt 7 numaralı dişi de çürük görünüyor bu röntgende ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar