Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

copry

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
copry said:

arkadaşlar dişle ilgili sorunlarınıza elimden geldiğince yardım etmek için açıyorum bu topiği.
yönlendirmek ve bilgilendirmek amacıyla. hani özel mesaj kutum dolmasın, mesajlar dağınık dağınık olmasın . forumdaki diğer diş hekimi arkadaşların da desteklerini bekliyorum.
bembeyaz gülüşler sağlıklı dişler dilerim ^_^

Selamlar,

Şimdi benim Brükselde çok iyi bir hekime yaptırdığım yarım bir azım vardı. Adam inşaat çıkar gibi harika bi şekilde yaptı dişi. 2004 den beri sapasağlam sorun çekmiyorum. Ancak, şu sıralar dişin koku yaptığına inanıyorum. Kontrol ettirmeli miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

o diil de copry ankara üni. deydi dmi ?

2009 hacettepe mezunu, en son özel bi tıp merkezinde çalışıyordu

suBzer0 said:

Yahu benim alt sağ arka 2 azı dişimin arasına devamlı bişiler giriyor , ben bi de böyle dilimi orda gezdirince doşluk filan var gibime geliyor.. o araya giren şeyler rahatsız ediyor tabi haliyle ne olaki bu?

bakmak lazım :) ara yüz çürüğü gibi anlatmışsın ama
Sosyal ağlarda paylaş

2DArray said:

goldbären said:

ön kesici dişlerimden bitaneisnde, çatal ısırmaktan kaynaklanan ufak eksiklik var. doldurulur mu?

şu olay bende de var. ilerde başa dert açar mı ?

bende de çekirdek çıtlamaktan olanı var.
buradaki aşınma çok yavaş ve uzun sürede geliştiği için diş siniri de kendini korumak için önlemini alır, çok ekstrem vakalar hariç estetik sorun dışında ön dişlerinde bi problem olmaz.estetik sorun da rahatsızsan dolgu vs ile çözülür elbet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...