goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ön kesici dişlerimden bitaneisnde, çatal ısırmaktan kaynaklanan ufak eksiklik var. doldurulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 @goldbaren doldurulur hiç de belli olmaz yaptırman yararına olur edit: oha çok eskiymiş soru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 corpy nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ene!az önce gördüm sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Hayır ya 1 sene önceki mesajını görmüşsündür. Ben de bi şaşırdım noluyo lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 uuahuzhuaha.fail oldum offf!post saatlerine falan da bakınca şerefsizim kafayı yiyordum, şizofren olduğumu düşünüyordum kiii...sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bişey değil.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 diş demeyin bana. 2 aydır yılan hikayesine döndü dişçi maceram. inada bindi gitmiyorum ben de artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 gel şimdi de ben sana yardım edeyim :P sağlıkla ilgili her şey erteledikçe daha çok sorun açıyor, olan yine sana olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bu sefer sade dolgu değil, zahmetli olacak biraz. o yüzden erteleyip duruyorum. gittiği yere kadar artık :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 copry said: arkadaşlar dişle ilgili sorunlarınıza elimden geldiğince yardım etmek için açıyorum bu topiği. yönlendirmek ve bilgilendirmek amacıyla. hani özel mesaj kutum dolmasın, mesajlar dağınık dağınık olmasın . forumdaki diğer diş hekimi arkadaşların da desteklerini bekliyorum. bembeyaz gülüşler sağlıklı dişler dilerim ^_^ Selamlar, Şimdi benim Brükselde çok iyi bir hekime yaptırdığım yarım bir azım vardı. Adam inşaat çıkar gibi harika bi şekilde yaptı dişi. 2004 den beri sapasağlam sorun çekmiyorum. Ancak, şu sıralar dişin koku yaptığına inanıyorum. Kontrol ettirmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bu arada tabi REPLY'a basarken topiğin tarihini görüp de, umursamayanların furyasına katılmış oldum. Beni de aranıza alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 baktır tabii. benim de azı dişi vardı 10sene önce inşaat gibi bi kanal yapılmış. her neyse, kökü kronik iltihaplıymış bu malın. bi iki işlem yapldı. bi de paso floss yapıcaksın dedi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ö.M. geldi tabii konuyla ilgili arch sağolsun. Evet bi gidip yardırıyım, varmı tanıdık, TAVSİYE iyi bir dişhekimi ankarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 o diil de copry ankara üni. deydi dmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Yahu benim alt sağ arka 2 azı dişimin arasına devamlı bişiler giriyor , ben bi de böyle dilimi orda gezdirince doşluk filan var gibime geliyor.. o araya giren şeyler rahatsız ediyor tabi haliyle ne olaki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: o diil de copry ankara üni. deydi dmi ? özel bi hastanede çalışıyor mezun olalı oldu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 abi siz görüşüyorsanız söylesenize soru birikiyor bak buralarda patinin de ücretsiz uzman görüşü almaya hakkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: o diil de copry ankara üni. deydi dmi ? 2009 hacettepe mezunu, en son özel bi tıp merkezinde çalışıyordu suBzer0 said: Yahu benim alt sağ arka 2 azı dişimin arasına devamlı bişiler giriyor , ben bi de böyle dilimi orda gezdirince doşluk filan var gibime geliyor.. o araya giren şeyler rahatsız ediyor tabi haliyle ne olaki bu? bakmak lazım :) ara yüz çürüğü gibi anlatmışsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dasaaa said: abi siz görüşüyorsanız söylesenize soru birikiyor bak buralarda patinin de ücretsiz uzman görüşü almaya hakkı var biz neciyiz arkadaşım burada :P nöbetçi diş hekimi olarak beni bıraktı copry buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hmm tamam gelmesine gerek yok işimizi çözdük.. ya o da gelsin sen de dur. daha iyi değil mi öylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 goldbären said: ön kesici dişlerimden bitaneisnde, çatal ısırmaktan kaynaklanan ufak eksiklik var. doldurulur mu? şu olay bende de var. ilerde başa dert açar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 arch sen nerdesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dasaaa said: hmm tamam gelmesine gerek yok işimizi çözdük.. ya o da gelsin sen de dur. daha iyi değil mi öylesi evet katılıyorum, birlikte karar veririz :) @dragon_slayer; 2010 Ankara Üni mezunuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 2DArray said: goldbären said: ön kesici dişlerimden bitaneisnde, çatal ısırmaktan kaynaklanan ufak eksiklik var. doldurulur mu? şu olay bende de var. ilerde başa dert açar mı ? bende de çekirdek çıtlamaktan olanı var. buradaki aşınma çok yavaş ve uzun sürede geliştiği için diş siniri de kendini korumak için önlemini alır, çok ekstrem vakalar hariç estetik sorun dışında ön dişlerinde bi problem olmaz.estetik sorun da rahatsızsan dolgu vs ile çözülür elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar