Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önceden sormuştum da kaynamış arada.

Benim ön alt dişlerimden birisi hala süt dişi, alttan yenisi gelmemiş. :p

Bunun tedavisi sanırım kaplama şeklinde oluyormuş. Ne kadar sürer ve kaç para tutar acaba?
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Önceden sormuştum da kaynamış arada.

Benim ön alt dişlerimden birisi hala süt dişi, alttan yenisi gelmemiş. :p

Bunun tedavisi sanırım kaplama şeklinde oluyormuş. Ne kadar sürer ve kaç para tutar acaba?

keklememiş =) daimi diş germi oluşmamışsa süt dişi rezorbsiyonu(yani kökün erimesi) çok yavaş ilerler ve ağızda kalabilir. kaplama yapılması tek diş max. 10 gün sürer. fiyatı özeldeyse 150 ye falan gelir.
Mesaj tarihi:
altı boş ama alttan onu yukarı ittirecek bir kuvvet yok =)) ama kökü olmayan bir diş porseleni taşımaz çoğu zaman . uzun ömürlü olacağını sanmıyorum protezinin. görmeden birşey diyemem ama anlattıklarından bu sonuca vardım.
Mesaj tarihi:
o diş çekilip yerine implant yapılabilir. veya köprü şeklinde porselen yapılabilir. muayene olduğun doktorun en doğrusu neyse ona karar verecektir. korsan gibi gezmezsin ama mutlaka bakılır çaresine üzülme :D
Mesaj tarihi:
copry said:

sabah uyandığında bir miktar ağız kokusu olabilir ama rahatsız edici derecede ise geniz akıntısı, çürük , diş eti hastalığı sebebiyle de olabilir bu koku. muayene olman lazım.
Geniz akıntısı koku yapar mı gerçekten?
Mesaj tarihi:

bleeching e baktım da direk su video cıktı. fake midir acaba. cok beyazlamıs da. böleyse baya başarılı heralde bu sistem. üstüne yan etkisi filan da yoksa iyiymiş.

Mesaj tarihi:
çok ciddi zararı yok , öyle olsa diş hekimliğinde kullanılan bir işlerm olmazdı zaten =))'primum non nocere'
geçici hassasiyet yapıyor sadece. ama kesinlikle değer. sonuçlar gerçekten çok başarılı.
  • Yeni Oluştur...