Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Tom Cruz gibi adamım bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Önceden sormuştum da kaynamış arada. Benim ön alt dişlerimden birisi hala süt dişi, alttan yenisi gelmemiş. :p Bunun tedavisi sanırım kaplama şeklinde oluyormuş. Ne kadar sürer ve kaç para tutar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Atma ya o yaşta süt dişi mi olur keklemiş seni dişçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 pekaziz said: Önceden sormuştum da kaynamış arada. Benim ön alt dişlerimden birisi hala süt dişi, alttan yenisi gelmemiş. :p Bunun tedavisi sanırım kaplama şeklinde oluyormuş. Ne kadar sürer ve kaç para tutar acaba? keklememiş =) daimi diş germi oluşmamışsa süt dişi rezorbsiyonu(yani kökün erimesi) çok yavaş ilerler ve ağızda kalabilir. kaplama yapılması tek diş max. 10 gün sürer. fiyatı özeldeyse 150 ye falan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Yok ya bir röntgen çektirdik, altı bomboş, ışıl ışıl parlıyor :) Neyse ucuzmuş, yazın yaptırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 altı boş ama alttan onu yukarı ittirecek bir kuvvet yok =)) ama kökü olmayan bir diş porseleni taşımaz çoğu zaman . uzun ömürlü olacağını sanmıyorum protezinin. görmeden birşey diyemem ama anlattıklarından bu sonuca vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ee o diş ara sıra oynuyor, düşerse boş mu kalacak? Korsan gibi mi dolaşacağım? Kesin bir tedavisi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 o diş çekilip yerine implant yapılabilir. veya köprü şeklinde porselen yapılabilir. muayene olduğun doktorun en doğrusu neyse ona karar verecektir. korsan gibi gezmezsin ama mutlaka bakılır çaresine üzülme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Pati indirimi yaparsan Ankara'ya döndüğümde uğrarım mekanına. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 copry said: sabah uyandığında bir miktar ağız kokusu olabilir ama rahatsız edici derecede ise geniz akıntısı, çürük , diş eti hastalığı sebebiyle de olabilir bu koku. muayene olman lazım.Geniz akıntısı koku yapar mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dişleri böle aşırı beyaz nasıl yapcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 * pati indirimi yaparım. * geniz akıntısı koku yapar. * dişleri aşırı beyaz bleeching metoduyla yaptırabilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ya ben fırçalıom da sabah akşam ama o istediğim beyazlığa gelmio bi türlü. Yanlış mı fırçalıyorum acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dişlerinin yapısından kaynaklanıyordur rengi. dediğim sistem 3 ton kadar beyazlatabiliyor dişleri. biraz pahalı ama değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bi sorim o olayı ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bleeching e baktım da direk su video cıktı. fake midir acaba. cok beyazlamıs da. böleyse baya başarılı heralde bu sistem. üstüne yan etkisi filan da yoksa iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yan etkiden kastın ne ?? beyazlatma işlemlerinin tümü zararlı bunu biliosn edit: ve bu işlem pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ya zarar işte. bilmiyorum yani dişlere verdiği zarar ne olcude, veriyorsa eger. hani dislerin bi yerine koymasi da var. o acidan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 çok ciddi zararı yok , öyle olsa diş hekimliğinde kullanılan bir işlerm olmazdı zaten =))'primum non nocere' geçici hassasiyet yapıyor sadece. ama kesinlikle değer. sonuçlar gerçekten çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gerçi bazı hekimler zararlı olmadığını iddaa ediyo ama yani asite maruz kalıyo diş o bile yeterli.. ha bnce yaptır gitsin demek isterim ama zarar verdiğini düşündüğüm için etik olarak bunu diyemem anla işte =p =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ki o hassasiyette eskisi kadar çok olmuyomş sanırım yeni teknoloji fln çok hakim diilm bu konuya edit: tekrarlıyım bu arada tuzlu bi işlem heheheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yaptırmıcam abi zaten. en azından dislerim sararana kadar. yaslanınca belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 fakirrrr =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hayır. dislerim sarı degil sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yahu hiçbirşey değil de, ben diş ipi kullanmayı beceremiyorum. insanlar beceriyor mu merak ediyorum. olmuyor arkadaş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar