Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Oce4n said: ben okumam. kitaba dokunduğum an kitap, bilgisini bana aktarır. aynısı bende de var, yaradılış. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 1 edebiyat 1 ders/programlama fln aynı anda 2 tane roman felan saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 3 tane. 1 tanesi genelde bölümle ilgili teori-tarih falan oluyor,1 tane klasik/çağdaş(bu sırayla gidiyo) bi de bölüme başladığımdan beri çok ilgilenemesemde fantazi/bilimkurgu falan oluyor mutlaka bi köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bende max 3 kitap. 1 teknik bir şiir ve bir direk bilgi alma amaçlı okuduğum kitap var ama normal tempoda biri bitmeden diğerine başlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 /bookmark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben okuma bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ayrıca cörciye ingilizce topik açmadığı ve konuşmadığı için teşekkür ediyorum. Nadir rastlanan olaylardan. Ayrıca böylesine ağır enteller kolay yetismiyor, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Roman tarzı kitaplardan bi tane okuyorum aynı anda. Yanı sıra ağır kitaplar var arada bi kaç sayfa okuduğum. Onları aylardır bitiremedim tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Olivies said: ayrıca cörciye ingilizce topik açmadığı ve konuşmadığı için teşekkür ediyorum. Nadir rastlanan olaylardan. Ayrıca böylesine ağır enteller kolay yetismiyor, hll. fdgfdh katıldım. GERGE'nin açtığı topiclerin %82.25'i Wired'dan direk haber başlığı c/p ve linki çünkü. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 en son lise sonda edebiyat dersinde kitap okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 6 kitap okur 3 kitap yazarım. adamına göre adamım beni bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 etti mi dohuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar