dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Necro said: Jai guru de va om abi. bağırsak hareketi engellenemez! devrim yapıyor BHE.. guru muru hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 zamandan başka çaresi yok durumunun ama en azından kendine daha çok üzüntü vermeyi engelleyebilirsin, düşünüp durma onu.. anılarını düşünmeye başladığın anda ordan kaçıp onun hakkında hoşlanmadığın şeyleri, vardır büyük ihtimalle söylediği kötü sözleri fln aklına getir aman değmez de başka şeylerle meşgul et kendini... geçiyor herşey emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 geciyorda işte bu durum hem işimi, hem beni cok etkiliyor bu olsun istemiyorum tv'de birşey izlerken herkesin güldügü şeyler bana komik gelmiyor eskisi gibi kahkaha bile atamıyorum bunu fark ettim. Cunku onlar cidden kafası rahat izliyorlar ben tam izlemiyor dinlenmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Oh yes atipik depresyon? Forum mesajına bakarak bir kanaatte bulunayım dedim. Lustral al 6 ay boyunca, senin arkadaşların daha 2. ayındadır sfd Neyse, spor salonuna yazıl ve düzenli git. Ayrıca iyice kas gidincede, iyicene ter at. Sonra spor hocalarının yüzündeki her daim gülücüklere sende alış!! Zaten gidiyorum dersen psikologtur önerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Ben de mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 dasaaa said: herkes mutsuz. alışın buna.. Güzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 pesimistlikte son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 aşık ol ne bileyim. bi kızı gözüne kestir, peşinden koş falan. hem öncekini de unutmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mutlu aşk yokdur. :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 "roket adam" said: aşık ol ne bileyim. bi kızı gözüne kestir, peşinden koş falan. hem öncekini de unutmuş olursun. daha beter mutsuz olur roket.. ya mutsuz olmaya alışacak ya da burn baby burn diyip cekedi yakıcak.. tabii kendisinin de o sırada ceketin içinde olması lazım.. yok lan, adam olun güçlü olun olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 dasaaa said: aslında hep yanlış doktorlara gidiliyor.. ilaç ilaç ilaç.. bu çözüm değil ki! kalıcı çözüm için estetik yaptırıp daimi :D hep mutlu.. en azından görüntüde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 arkadaslarinla askeri kampa gidin, cadir kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 çocuklarla vakit geçir,eğitim gönüllüsü ol vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 moonfall said: Lustral asla bu hatayı yapma. İlk 1-2 ay iyi gelir gibi olur da yan etkileri falan çekilmez. Depresyondayken daha beter eder adamı. Sakın yani, aman diyim. Ben de benzer durumdayım zaten de asla tekrar başlamam şu merete. Her gün alkol al şundan daha çok işe yarar, bünyeni daha az yorar. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Lustral ilk 2-3 ay çekilmez ilaç. Depresyonda olmayan adamı depresyona sokuyor öyle birşey. Esas etkisini uzun dönemde gösteriyor yani 6 ay kullanman lazım esas tedavi için. Tabiki forum mesajlarına bakıp alayım deme sakın zira yan etkileri bilinmez. O 3 ayı atlattıktan sonra çok farklı oluyor. Ben 5 ay kullandım sonra bıraktım, şu an o halimden daha yoğun ve stresli zamanımdayım ama o zamanki kadar bombok değilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Arkadaslar dunyada ne dertler varken boyle seylere yenik duserek mutsuzlugun esiri olmayin..,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 4Ever said: uzun bir zamandır mutsuzum. hayatımda eski neşe, renk, heyecan yok. siyah beyaz herşey ve bunların üstünde hala unutamadım hatta bazı durumlarda takıntı yaptığım birisi var ayrılık üstünden 6 ay geçti ama gün geçtikce zorlaşıyor özlem daha artıyor ilk zamanlar kolaydı oysa ki ama sorun sadece sevgili değil, genel olarak mutsuzum. sizinle paylaşım belki kafamda bi ampul yanmasına sebep olursunuz. sağlığınla ilgili bi problemin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Migren var en beterinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 4Ever said: uzun bir zamandır mutsuzum. hayatımda eski neşe, renk, heyecan yok. siyah beyaz herşey ve bunların üstünde hala unutamadım hatta bazı durumlarda takıntı yaptığım birisi var ayrılık üstünden 6 ay geçti ama gün geçtikce zorlaşıyor özlem daha artıyor ilk zamanlar kolaydı oysa ki ama sorun sadece sevgili değil, genel olarak mutsuzum. sizinle paylaşım belki kafamda bi ampul yanmasına sebep olursunuz. kimse söylememiş sana ama bıçakla uyumak en etkili çözüm tavsiye ederim. hem terleyip hemde üşüyeceksin. asdfgdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bende farklı değilim senden şu anda, hayatımda bulduğum en güzel şeyi kaybettim kendimce, üstünden de iki ay geçti ama ben etkisinden kurtulamadım. Ama kendimi çok zorluyorum, sürekli arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ve onu aklıma getiricek her şeyi kafamda bitirmek için deli bir gayret içindeyim. Belki kolay olmayacaktır ama zamanla geçecektir, kişisel gayretinle başarabilirsin bence, çok daha güzel günlerinde (imizde) olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 arkadaşlarımın yanına bile sıkılıyorum artık. kendimi tamamen işe verdim uzun zamandır buda sıkıntı yapmaya başladı (gerçi şuan zorunlu calısıyorum işlerimiz cok yoğun). içki içmeye gidiyoruz tüm gece 1 bardak zar zor içiyorum arkadaşlara ayıp olmasın diye. Eve geliyorum tv izlerken sıkılıyorum, kitap okuyorum konsantre olamıyorum kafam dagılıp duruyor, işte vakit geciriyorum 1 saate yapacagım işleri kendimi kasa kasa 3 4 saate yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Kendinden ve düşüncelerinden sıkılıyosundur bence. Bende öyleyim, ayaklar hep sallanıyo, boş boş dinliyorum ve bakıyorum ama onların yanında olmam lazım bunu da biliyorum. Birde böyle öneri falan vermek komik geliyo ama belki işine yarar. O nasıl hayatına kaldığı yerden devam ediyorsa hiçbişey olmamış gibi sende etmelisin. Yokluğun büyük bir boşluk açmadıysa sende niye büyük bir boşluk olsun ki yazık değilmi sana? Bugünler bir daha geri gelmez, salla gitsin. Demet Akalın, Serdar vs.. türevlerinden nefret ederim ama beyni boşaltmak için boş sözleri ile bu işi güzel yapıyolar, son tavsiyemde bu sana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar