Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 http://store.steampowered.com/app/41300/ steamde şansıma gördüm, bu haftasonu bedavaydı ilgisini çeken olur belki, bitmeden söyleyeyim dedim basit gözüküyor, popcap oyunları kıvamında grafikleri falan var ama oyun çoooook zevkli, soldatın uçaklısı gibi bişey kabaca. 10$ fiyatı, pztesine kadar alırsanız 5$. sonuna kadar hakediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 beleş görünüyor şu an indiriyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 uzun zaman önce ilk çıktığında oynamıştım $20 o zaman sanırım sonra uzuuuuun bir süre yama bekledim sonra $15'a düşmüştü almamıştım $5'a bu oyunu kaçırmayın, online'ı falan soldat kıvamında baya zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 aliyimmi almiyim mi diye kararsız kalmıstım.alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 oha oyun çok iyi.tam bir kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Gamepadle oynaması harika oluyor. Free Weekend'in bitmesini bekliyorum. Çok lag oluyor, ana baba günü şuan oyun. :D Kaptım bir tane ben de. unforgiven1905 ekleyin beraber oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bizim ofisde iki kişi feci saerdı adamlar öğle tatilinde fln da yonuyorlar deli gibi bende 5 dolara aldım gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sadece haftasonuna kadar bedava sonra paralı almak mı gerekecek? portal gibi deilmi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sarhoşken falan daha bi zevkli oynaması =) kolay leveling nasıl yaparım? online mı? bir de xp olarak easy, medium, hard botlar farkediyor mu? edit: @oce4n evet paralı olucak ama 5$ net ver bence bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 çok iyi oyun tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bnde dün başladm gamepad desteği var efsane =D suan giriyorum hatta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Goering said: kolay leveling nasıl yaparım? online mı? bir de xp olarak easy, medium, hard botlar farkediyor mu? 12 saatte vasat bir oyuncu olarak 39 oldum, çok zor değil de level atlamak lazım diye oynama yani, zevki kalmaz ki loopynin füze ve rubbber hull dışında oyun "alternatifi" açılıyor sadece, daha "iyi" değil yeni uçak ve ekipmanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu tarz çıtır çerez oyun var mı ya.onlarıda oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bildiğin daha iyi ekipmanlar bomber'a bomba+repair alıp 11 streak çaktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Red said: bu tarz çıtır çerez oyun var mı ya.onlarıda oyniyim Madballs in Babo: Invasion var bu hafta %50 indirimde. Multiplayeri zevkli, co-op seçeneği falan var. Güzel oyun. 5$ şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yaw ilk oynadığımda sarmamıştı pek de şimdi baya hoşuma gitti biri gift etsin bana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 millet oynayan varsa hala beni eklesin nikim burayla aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 elessoyu ekleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 var mı oynayan hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 been Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ben de giriyorum arasıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bugun keşfettim bu oyunu, 3 saat gitti yokoldu bi anda hehe keyifliymiş bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar