zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: DoGMeaT, 05 Temmuz 2004 15:44 tarihinde demiş ki: kim oyanyacak kingpini ya mafya filmelerinde oynayan şişko bi tip var ya o iyi işte :) . Olmazsa birinin karnına yastık doldurup oynatırlar :-p said: theKingpin, 05 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: soru mu ? bu .. buda son çağre olarak kullanılabilir :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Temmuz 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bu cüsseyi oynayabilecek birisi var mı? Bence yok...(Animasyon yaparlar belki :D)[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben Candemir!!?!Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 daredevil'de kingpin'i michael clarke duncan'a oynattılar, orada sonunda ölmediyse (film icabı bütün kötü adamları öldürüyorlar habire) ona oynatırlar gene. başka birine oynatılması da garip olur bu vakitten sonra.. mj'i laura prepon'a oynatabilirler aslında, doğal redhead ve kirsten dunst'tan daha güzel.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Marvel da spiderman e bakarsanız hiç bi disadvantage ı yoktur super humanly agile super humanly strong super humanly intelligent yazar tek olayı çok aşırı iyidir ve herkezi koruycam diye cabalar ve sorumlulukları var m.j ve halası [Bu mesaj eradicator tarafından 05 Temmuz 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj eradicator tarafından 05 Temmuz 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ya ben birini biliom o sahip o cüsseye :) . hem daredevildeki adam oynuo işte o yapar bu işi :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ya mary jane 159123358 bölümde peter parker = spiderman gerçeğini öğreniyor. burda çat diye 2. filmde bunu görünce gıcığıma gitti. 3. film olacağı belli zaten niye 3'e saklamazsın ki bunu aaaaaargh[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Abi ben uyuz oldum,sinemada 5 yaşından 11 yaşına kadar ufak ufak veketler vardı ya![signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 spiderman onlarinda kahramani.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: eradicator, 05 Temmuz 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Marvel da spiderman e bakarsanız hiç bi disadvantage ı yoktur super humanly agile super humanly strong super humanly intelligent yazar tek olayı çok aşırı iyidir ve herkezi koruycam diye cabalar ve sorumlulukları var m.j ve halası [Bu mesaj eradicator tarafından 05 Temmuz 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj eradicator tarafından 05 Temmuz 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] İyi de superhumanly den superhumanlye de fark var... Yani normal bir insan da kolay kolay kaldıramaz vosvosu. Ayrıca Marvel bu tür konularde kendisiyle çok çelişen bir firma. Eğer orjinal çizgiroman serilerine bakarsak Spidey öyle tren durduracak kadar falan güçlü değil... Zaten çizgiroman okurları bu yüzden saldırdı marvel'a. Orada 7-8 kapsül ağ harcayıp (Ah kahretsin, filmde kapsül de yoktu di mi kendi özelliğiydi ağları) ağ atsa önüne 40-50 tane ağ örse tamam diyecem ama o gerilme nedir?[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bence başarılı bir film ama 8.3 ortalama alıp ilk 250'ye girmesi beni baya şaşırttı[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Sensible, 06 Temmuz 2004 00:59 tarihinde demiş ki: Abi ben uyuz oldum,sinemada 5 yaşından 11 yaşına kadar ufak ufak veketler vardı ya! sen kaç yaşında örümcek adam izlemeye/okumaya başladın ki? 45? :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: zgrw, 05 Temmuz 2004 22:13 tarihinde demiş ki: mafya filmelerinde oynayan şişko bi tip var ya o iyi işte :) . Olmazsa birinin karnına yastık doldurup oynatırlar :-p bilemeiyorum,çok zor gibime geliyor kingpin(cüsseeee),bide filmin sonunda öldürükler bewnde siinemada önümdeki adama kafa atrım s,nirden. said: [b]theKingpin, 05 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: soru mu ? bu .. sence?[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ya kingpin olmazsa bukelemun gelir sorunmu şimdi bu :) oda olmazsa mysterio gelir ortalık cani dolu :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 eh evet beklenildiği gibi oldu. Amerika Haftasonu Box Office : Spider Man, iki yıl aradan sonra bıraktığı yerden devam etti ve yine box office rekorlarını alt üst ederek gösterime girdi. Pazartesi gününün resmi tatil olması sebebiyle 4 günlük haftasonu tatilinde toplam 115.8 milyon dolar hasılat getiren film, 4 günlük rekorun eski sahibi olan Shrek 2'nin 95 milyon dolarını geride bıraktı. Çarşamba günü gösterime giren film, altı gün içinde 180 milyon dolara ulaşarak, Matrix Reloaded'ın aynı zaman dilimindeki 149 milyon dolarlık hasılatını da tarihe gömerek bir rekor daha kırdı. 4152 sinemada gösterime giren film, Shrek 2'nin ardından tarihte en çok sayıda sinemada gösterime giren film oldu. Cuma-Pazar arasında 88.3 milyon dolar toplamayı başaran film, hatırlayacağınız gibi Çarşamba günü de 40.3 milyon dolar ile ilk gün rekorunu kırmıştı.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 maske çıkarma gibi bazı olayların dışında gayet iyiydi. çizgi romana sadık kalınması beklenemezdi yanlış olurdu zaten. çizgi roman ile sinemayı bir tutmamak lazım. çizgi romandaki havayı sinemada yakalamak zaten zor olurdu. hehe jj süperdi. asansör sahnesi de baya iyiydi. mj yerine de başka biri bulunabilirdi bence de :) evet, sanırım lizardman ile hobgoblin beraber olacak 3. filmde. bekliyoruz.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben gayet beğendim filmi, ilk filme bastığı bir çok nokta vardı, kötü yerleride vardı, bir bakalım teker teker: 1. aksiyon sahneleri bence müthişti, filmin daha başındaki arabayı kovalama sahnesinden tutunda saat kulesindeki dövüş fln mükemmeldi. metro sahnesinde maskenin çıkması dışında mükemmeldi felaket gaza geldim izlerken. 2. cizgi romana sadik kalınan sahneler çok deildi ama olanlarıda çok guzeldi. mesela bankada spider para dolu torbayı atarken "here is your change" dedi tam spider manlik bir sahneydi, ben bir cizgi film fanatiği olarak çok beğendim. ilk filmden spider man'ın "fly web fly" demesi yüzünden nefret etmiştim, peter parker sakardır, inek bir öğrencidir fln ama yani böyle birşey demez 3. mj olayı var, bu kız çok güzel bir kız değil bazı sahnelerde çok taş çıkıyor(posterde mesela :D) ama bazı sahnelerde pasaklı gibi çıkıyor, ama yinede iyiydi, ben film boyunca peter'a "tiger" diye hitap etmesini isterdim ama olmadı yinede iyiydi. mesela "you are just an empty seat for me" demesi peter'a çok iyiydi. cizgifilm klasiğidir, spider oyna gidemez bi olay olur fln... 4. spiderman'ın güclerini kaybetmesi olayına gelelim, izleyenler bilir neogenic nightmare'dı galiba, spiderman'in başına gelmişti böyle bir olay ama burdakiyle o tamamen farklı. ben bunu şuna başlıorum otto bir ara "if you keep something sofisticated like love inside you it will make you sick" diyor işte olayı buna bağlamışlar, spiderman her zamanki gibi bir kişilik bunalımı yaşıyor(her zaman spiderman'de olan bir şeydir bu, ben spider man deilim gibisinden muhabbetler çok geçer) ama bu sefer psikolojisi güçlerini etkiliyor onları yok etmiyor sadece azaltıyor köreltiyor. benim gayet hoşuma gitti bir cizgifilm fanatiği olarak çok sevdim. 5. filmde kullanılan geçişlerdi bilmemneydi taptım! zaten "kameradan korkma" tekniğini kullanarak çekmiş otto sahnelerini tapıyoruz, bir kez daha izlemeye değer(2 kez gittim daha şimdiden) bence gayet güzeldi, burda birinci film çok guzeldi bu ne bıdıbıdı diyen arkadaşlarada diyorum ki, gidin bi o filmdeki aksiyon sahnelerine bakin, adam güllenin boyanmış versiyonu olan bir şey fırlatıyor, patlıyor insanlar ah vah, mj orda ölücek gibi oluyor spider kurtariyor, bu mudur aksiyon sahnesi bi de bu filme bakın yani tek kelimeyle süperdi.[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: OutTrader, 06 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki: aksiyon sahneleri bence müthişti, filmin daha başındaki arabayı kovalama sahnesinden tutunda saat kulesindeki dövüş fln mükemmeldi. metro sahnesinde maskenin çıkması dışında mükemmeldi felaket gaza geldim izlerken. ehe farkettim :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: OutTrader, 06 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki: bence gayet güzeldi, burda birinci film çok guzeldi bu ne bıdıbıdı diyen arkadaşlarada diyorum ki, gidin bi o filmdeki aksiyon sahnelerine bakin, adam güllenin boyanmış versiyonu olan bir şey fırlatıyor, patlıyor insanlar ah vah, mj orda ölücek gibi oluyor spider kurtariyor, bu mudur aksiyon sahnesi bi de bu filme bakın yani tek kelimeyle süperdi. niye bi film aksiyon sahnelerine göre yargılanır ki .. kabul ediyorum 2. bu yönden daha üstündü ama ben ilk filmin giriş ve gelişme kısmına bayılmıştım kurgu ve senaryo harikaydı 2.film bu bakımdan ilkinin yanından geçemiyor bence[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ama sence janis.. sence yani hep sence abicim :) zaten bi kere olumlu bi eleştirini görsem gam yemicem hiç denk gelmiyor.. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ayrıca ben filmi çok beğendim gerek duygusallaık gerek aşk ve gerek aksiyonu bir arada o kadar güzel birleştirmişler çok hoşuma gitti.. özellikle her aksiyon sahnesinde tüylerim diken diken oldu nedendir bilmem heralde kendimi bir zamanlar spiderman zannetmemden kaynaklanan bişey eheheh.. süper ya.. o binalar arasında uçuşu falan her seferinde gaz tohumu olmama yol açtı walla :)...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bugun gitmeye fırsatım oldu 1. film çok hoşuma gitmişti 2. film de hayal kırıklığı yaşadım desem yeridir. Orda burda maskesinin düşmesi,Kimya bilgisiylen aklıylan çevikliğiylen iş bitiren örümcek adamı hulk yapma tripine sokmaları, adam cagızı inanılmaz derecede loser havasına sokmaları normalde spiderman olduktan sonra bu derece ezilmiyor ve son olarakda inanılmaz derecede çizgi romandan sapmaları hayal kırıklıgına uğrattı beni. İyi yönler olarakda efektler ve oyunculuk diyebilirim.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi simdi zırt pırt maske cıkmasını bende tasvip etmedim de.. onun dışında çok bi abartı göremedim.. çizgi romana cok fazla sadık kalmamaları iyi olmuş bence..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Filim sonunda M.J. ile ağdayken; O ağların çelik tel olduğu o kadar belli oluyorki.. Bunun dışında gayet güzeldi![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben onu fark etmedim :) gaz olduğumdan heralde..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bi de giysilerini çıkarıp yere mi atıyo bu adam bea... giysi mi dayanır,günde 3 posta full giysi bu zati fukara kalmış... Normalde güzelce katlayıp ağ içinde bi yere bırakır biliyom da bi yerde kısacık gösterselerdi eyi olurdu...bunun gibi bi sürü detay atlanmış ama yine de hoş bi film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar