Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madalya vs Nick

reyou

Öne çıkan mesajlar

Genelde göz gezdiririm çoğuna ama okumam mesela bi değişiklik sezmediysem kişide/içerikte. Bi şey katıcak aga. Hep aynı tarzsa, yok abiiii diye başlıyorsa, yok saçmasapan hebele hübele espiri yapıyorsa, ne bileyim çok ciddiyse, çok ironikse okumam.

Takip ettiğim yazar da yok şu an.

Aslında paticik ne ya sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

tunca said:

benim nikimi görünce okuyasınız geliyo mu lan ? görüpte geçen var mı sdfkjs

sc ise gözüm yaşarana kadar okurum :p

Valla sonunda 2. madalyamı aldım ondan
madalya mdsalya madsada masdasg:)

1-) üslup
2-) içerik
3-) nick

elfe bak! konuyu halkla ilişkiler başarısına dönüştürme çabasında.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı konularda nicke bakmadan direk okuyorum, bazı konularda nick/madalya gibi şeylere bakıyorum.mesela consun yazdıkları baya komik oluyo, dasaaa/ardeth vs. baya öğretiyo, bazı bilindik nickleri görünce yazdıkları şeylerden sonra geyik konusu oldukları konular aklıma geliyo hatta altına zaten direk yapıştırıyolar o şeyleri, ama bazı konularda şuursuzca trollüyorum/trollüyo insanlar, orda nicke bakmadan direk yardırıyosun..
Sosyal ağlarda paylaş

ben de genelde önce mesajı okuyorum sonra nicke bakıyorum. her mesajda değil belki ama çoğunlukla, özellikle ilgimi çeken bi yazıysa bakarım muhakkak nickine.
nicke bakıp da postunu okumadığım olmadı hiç. mesajdan önce nickine baktıysam ve mesajlarını beğenmediğim biriyse bile 1-2 satır okuyorum bakalım farklı bişey çıkıcak mı yoksa bildiğimiz şeyler mi diye eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...