blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 mesela tuncanın, cücenin mesajlarını okurum ama aquila falan genelde işin trollünde, nickini görür pas geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Bittus said: içerik > nick > madalya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 madalyanın bi önemi yok çok overrated fakat nicke bakıyorum hatta tanımadan postlarından sempati duyduğum bi iki kişi bile var. onları daha zevkle okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 içerik=nick>>>>madalya kimisinin yazdığını nickten bağımsız tutarsan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 nick önemli ya. kimisi sıçsa okuyorum sonuna kadar. bazılarını da görür görmez /ignore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hadi yaa saatlerdir bekliorum baytoklarin yeni ses kaydi hakkinda topic acsin madalyalilarrr; linkler diyaloglar hazir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 en önemlisi madalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Genelde göz gezdiririm çoğuna ama okumam mesela bi değişiklik sezmediysem kişide/içerikte. Bi şey katıcak aga. Hep aynı tarzsa, yok abiiii diye başlıyorsa, yok saçmasapan hebele hübele espiri yapıyorsa, ne bileyim çok ciddiyse, çok ironikse okumam. Takip ettiğim yazar da yok şu an. Aslında paticik ne ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 benim yazdığım her şey doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 boş zamanlarımda forumdaki her postu okuyup ezberliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Suark said: tunca said: benim nikimi görünce okuyasınız geliyo mu lan ? görüpte geçen var mı sdfkjs sc ise gözüm yaşarana kadar okurum :p Valla sonunda 2. madalyamı aldım ondan madalya mdsalya madsada masdasg:) 1-) üslup 2-) içerik 3-) nick elfe bak! konuyu halkla ilişkiler başarısına dönüştürme çabasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 valla ben kim ne yazarsa yazsın bi şekilde okuyorum yine sdfg. sevdiğim biriyse "aa ne yazmış bakıyım" tarzında, sevmediğimse "yine ne yazmış bu angut" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 üyelik tarihine bakarım! :P içerik önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 blazkowicz said: çok boş 3 madalyalılar var. plus bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bazı konularda nicke bakmadan direk okuyorum, bazı konularda nick/madalya gibi şeylere bakıyorum.mesela consun yazdıkları baya komik oluyo, dasaaa/ardeth vs. baya öğretiyo, bazı bilindik nickleri görünce yazdıkları şeylerden sonra geyik konusu oldukları konular aklıma geliyo hatta altına zaten direk yapıştırıyolar o şeyleri, ama bazı konularda şuursuzca trollüyorum/trollüyo insanlar, orda nicke bakmadan direk yardırıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bir konuya bakarım konu mu diye, bir de konuyu açana bakarım adam m... anonymous gibi okuyorum güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben de genelde önce mesajı okuyorum sonra nicke bakıyorum. her mesajda değil belki ama çoğunlukla, özellikle ilgimi çeken bi yazıysa bakarım muhakkak nickine. nicke bakıp da postunu okumadığım olmadı hiç. mesajdan önce nickine baktıysam ve mesajlarını beğenmediğim biriyse bile 1-2 satır okuyorum bakalım farklı bişey çıkıcak mı yoksa bildiğimiz şeyler mi diye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben nick takip ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sipeyskeyk said: :))))))) ay cookkk güselll :))))) yeriimmm!!!111 bir de senin postların bazen sinir bozucu oluyor cnmss nedendir bilmem böyle bir antipatiklik mi desem ne desem bilemedim :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 evet konu buraya kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben sevilmeyen bir insanım, benim olayım bu yapacak birşey yok. totalde 5 kişi seviyor beni burada HEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben seviyom lan seni seviyom ben yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar