reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Forumdaki bu madalya almaya yonelik post kasma ile ilgili bi ankettir. madem herkes madalya istiyo sebebi daha fazla kaale alinmak fln mi? tartisalim gorelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 konudan konuya değişir. kişisel de mesela balonlu biri konu açsa fake derim, gider donanım yazılımda açsa ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 çok farkmaz madalyalı çok boş adam da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 hmm,sıfatlara fazla takılmam icerige bakarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bütün madalyasızlar 3. şıkka abanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 içerik diyen şekilciler kimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi forgiver da 3 madalya var mesela. veya boneq kardeşimizde. ama okuyup da zaman kaybetmek istemiyorum ben bu arkadaşların postlarını. madalyası olmayan adam dışarıdaki hayatı daha yoğun yazdıkları daha okunası adamdır hani basit mantık kurarsak. şu 3 madalyalı işsiz nerd'lerin yazdıklarıyla ne uğraşıcam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=madalya&word2=nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 içerik ama 3 5 madalyaya hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Buyse said: konudan konuya değişir. kişisel de mesela balonlu biri konu açsa fake derim, gider donanım yazılımda açsa ilgilenirim. aynen bunu diyecektim ben de. ama yine de ne madalyaya ne de nicke bakmıyorum pek. içerik en öncelikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Ben nick takip ediyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ben pesinen soliyim, ben genelde ilk nicke bakiyorum forumda bazi nickler var simdi solemiyim :) diyorum bu adamdan kesin iyi seyler cikar madalya farketmeksizin, az ama guzel yazanlar var, bazilari var cok belli tarzi fln pek bakmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dörcüncü madalya icin yönetime baskımız sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Madalya yoksa okumam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 madalyadan ziyade nickin buyuk harfle yazilip yazilmadigina bakarim. hepsi buyuk harfse adam gibi adamdir delikanlidir. hepsi kucukse yumusaktir. biri buyuk digerleri kucukse zaten adam degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 içerik > nick > madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 az postu dışarıda takılıp patiye yazacak cool story bulma rpgsine bağlayan madalyasızlar çekilmiyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bittus said: içerik > nick > madalya aynen bu, sayılı insan var nick'i görünce "aha içerik kesin var" diyebildiğim ya da tümden boşladığım gerçi. öyle bir kişiyse yanıltmıyor çok şükür & maalesef. madalya da işte wow setleri gibi, yıllar geçti artık herkes tier 3 topladı. enflasyon yaşandı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 nicke bakarım madalyadan çok. dasaaa gördüm mü sıkılmadan okurum falan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 sus lan gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 itiraf edeyim, madalyasız olarak 3. şıkka geçirdim direkt . nitelik > nicelik benim için. yoksa gayet güzel tutoş var nası post kasılır diye, kasmasına kasılır, nedir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Lexius said: çok farkmaz madalyalı çok boş adam da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 benim de madalyam yok ama, madalyası olmayanların mesajlarını okumuyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 nicktir ya en onemlisi en basitinden ornegi Griswold said: Oğlum cuce yazdı zannedip ciddi cevap vermek üzereydim, son anda gördüm Cons diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar