Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tera Online

Zinxen

Öne çıkan mesajlar

epeydir mmo denemiyordum bunu bi deneyelim bakalım. Server seçimi için öneri var mı? kalabalık bi türk pvp serverı işime gelir. Öyle ufak oluşumların olduğu serverlarda karakter açıyoruz, sonra herkes dökülmeye başlayınca dımdızlak ortada kalıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kez böyle bir f2p bir oyun gördüm. Baya iyiymiş. Fakat oyunun zorluk seviyesi biraz yüksekmiş. Diğer mmo lardaki easy mode dan sonra böyle geldi.
Gerçi bi düşününce wow dada tek başıma kasıyor olsam aynı süreyi alacak...

ama ilk kez bir f2p oyunu takdir ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

hiiiiiiiiiiiiç bi fark yok neredeyse. aylık üyeler 5 tane skilli var.
1. aylık kozmetik bi binek. Hızı %5 mi ne daha fazla. (60 da aynı olabilir)
2. 1 saat boyunca kesilen yaratıklardan 2 kat fazla xp.
3. 1 saat boyunca yaratıklardan aldığın para 2 kat fazla.
4. 1 saat boyunca görevleri tamamlarken aldığın para 2 kat fazla.
5. 1 saat boyunca 2 kat fazla repu.

Ne işe yarar bunlar dersen, olay şöyleymiş. 60 olduktan sonra günlük görevleri normalde 10 tane yapabiliyorsun. Bu üyelikle 20 tane yapabiliyorsun. Görevleri verirkende bu skilleri açıyormuşsun, 2 kat fazla repu kasıyormuşsun. Kısaca şöyle diyebiliriz. 60 da işi kolaylaştırıyor.

Hatta ben alırken "almana gerek yok" felan dediler o derece...

+ birde hediye şeyler veriyor. 30 kez bankayı yanına çağırabilme.

Bu kadar şeyin arasındaki en iyi şey ne dersen şuymuş: "Atlas" diye birşey veriyor. Teleport scroll u olmadan, istediğin şehre teleport olabiliyorsun.. Tek iyi yönü buymuş. Level kasarken işime yaradı açıkcası. Uçmayla felan uğraşmadım.

bu arada oyun sağlam gibi. Patinin pek haberi yok ama epeyce türk de var oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

tera club lar için, günde 1 kerelik "15 dakikada" 3.000 gold kasma rehberi (gelen miktar, serverınıza göre değişir. Fakat çok kullanılan birşey olduğundan değişmeyedebilir)

Fraya dan görevi alıyoruz ve Allemantheia daki dungeon ı açıyoruz.
"Collegium Arcane" de ejderin yanında dungeon teleport taşı açılacak görevi bitirdiğinizde.

Her girişte (dps karakterler 2 dakikada bitiriyor) 2 tane "silver talent" veriyor. Tera club lar 6 kez girebiliyor. Teleportuydu, staminayı %25 yapmak için beklemesiydi derken 15 dakikanız gider.

Tera club olmayanlar 2 kez girebildiğinden her gün 5 dakika uğraş ile 800g yi kaparlar.

(guild için hazırlanmış birşey olduğundan, yazılar biraz geyik. Anlattığımda anlamayanlar için hazırladım aslında. Fakat burayada koyayım, bilmeyen varsa...)
http://www.youtube.com/watch?v=LAUmoxnvIlA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...