bck Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 daha esprili olman lazim. Ben bisi yapmayacagim fakat yine ucacagina emin mesaj atarken inceden giydirmenin pek cok yolu var sen bodozlama devam edersen boyle piston asagiya iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Oyuna girince tüminternetim gidiyor oyun çalışıyor ama evdeki hic bir bilgisayar tablet interneti kullanamıyor. oyunu kapatıp modemi resetledikten sonra ancak internette surf yapılınabiliniyor . aynı sorunla karşılasan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 epeydir mmo denemiyordum bunu bi deneyelim bakalım. Server seçimi için öneri var mı? kalabalık bi türk pvp serverı işime gelir. Öyle ufak oluşumların olduğu serverlarda karakter açıyoruz, sonra herkes dökülmeye başlayınca dımdızlak ortada kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ilk kez böyle bir f2p bir oyun gördüm. Baya iyiymiş. Fakat oyunun zorluk seviyesi biraz yüksekmiş. Diğer mmo lardaki easy mode dan sonra böyle geldi. Gerçi bi düşününce wow dada tek başıma kasıyor olsam aynı süreyi alacak... ama ilk kez bir f2p oyunu takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Balderda lancerim var ama lag vs çok kötüydü server olarak Diğer serverlarda oynayıp lag durumu verebilecek var mı ? Sanırım free transfer varmış 15ine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ishara dayım. pingim 100-150. Guilddede "lag" diye şikayet edeni görmedim. Bir tek 3 gün önce gece böyle birşey olmuştu. Ama o vakit türkiye yurt dışıydı sanki problem. Skype vs. hiç birşey çalışmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 geçen yaz arkadaşın accden oynuyordum ama o zaman paralıydı oyun sanırım. en azından acc para verip alınmıştı. şimdi free acc açtım ben. önemli bi fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 hiiiiiiiiiiiiç bi fark yok neredeyse. aylık üyeler 5 tane skilli var. 1. aylık kozmetik bi binek. Hızı %5 mi ne daha fazla. (60 da aynı olabilir) 2. 1 saat boyunca kesilen yaratıklardan 2 kat fazla xp. 3. 1 saat boyunca yaratıklardan aldığın para 2 kat fazla. 4. 1 saat boyunca görevleri tamamlarken aldığın para 2 kat fazla. 5. 1 saat boyunca 2 kat fazla repu. Ne işe yarar bunlar dersen, olay şöyleymiş. 60 olduktan sonra günlük görevleri normalde 10 tane yapabiliyorsun. Bu üyelikle 20 tane yapabiliyorsun. Görevleri verirkende bu skilleri açıyormuşsun, 2 kat fazla repu kasıyormuşsun. Kısaca şöyle diyebiliriz. 60 da işi kolaylaştırıyor. Hatta ben alırken "almana gerek yok" felan dediler o derece... + birde hediye şeyler veriyor. 30 kez bankayı yanına çağırabilme. Bu kadar şeyin arasındaki en iyi şey ne dersen şuymuş: "Atlas" diye birşey veriyor. Teleport scroll u olmadan, istediğin şehre teleport olabiliyorsun.. Tek iyi yönü buymuş. Level kasarken işime yaradı açıkcası. Uçmayla felan uğraşmadım. bu arada oyun sağlam gibi. Patinin pek haberi yok ama epeyce türk de var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 clienti indirebilirsem düşünürüm belki sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bende boyuttan korkmuştum ama değer yani. Henüz 59 lvl ım. En ufak bir pişmanlık yok şuana kadar. Pek kolay oyun beğenmem. Oyunun zorluk seviyesi biraz yüksek üstüne yapacak çok şey var fakat sorun değil. Diğer oyunlarda hemen bayıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 hız bu kadar kötü olmak zorunda mı? 50kb'ı geçmiyor şu an. jdownloaderı açıyorum 1.2 mb falan görüyorum. nasıl iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 p2p ı kapa dene. nası çözdük hatırlamıyorum ama bu olay vardı bide üstüne 400-500 mb çekip çekip kitleniyodu, sonra bi şekil arkadaş çekip yollamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 betasını oynamıstım pvp serverinde, 30 kusur lvller(cap o civardaydı) channel channel gezip lvl atlamaya çalışan garibanları öldürüyorlardı :) Oyunda bir topluluk var ise bende başlayabilirim.Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 topluluk? 300 kişilik guildler felan var. Baya kalabalık. Patide pek oynayan yok sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bayadır mmo oynamamıştım ama, bu oyunun grafikleri bu kadar kastırmalı mı? low dimmingde bile 21 fps alıyorum. amd 7670m var. örnek vermesi açısından bf3'ü son ayarlarda oynuyorum 25-30 fps ile. anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ne kadar legal emin değilim ama, C:Program Files (x86) TERA Client binaries dosyasının içine http://modsreloaded.com/alternate-d3d9-fix-for-ati-plus-d3d9gen dosyasını atıp değiştirirsen yardımcı olabilir gibime geliyor. Tekrardan, Use at your own risk ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 teşekkür ederim ama işe yaramadı bu. ben mi yetemiyorum acaba dedim ama bendekinden çok daha iyi donanımla aynı sorunu yaşayanlar olduğunu görünce bıraktım. bu haliyle oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Aynen bendede sorunluydu o yüzden silmek zorunda kalmıştım aynı gün, bir ihtimal d3d9 çözer diye düşündüm ama işe yaramıyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 en düşün ayarda bile oynatmıyor g550 ekran kartıyla geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tera club lar için, günde 1 kerelik "15 dakikada" 3.000 gold kasma rehberi (gelen miktar, serverınıza göre değişir. Fakat çok kullanılan birşey olduğundan değişmeyedebilir) Fraya dan görevi alıyoruz ve Allemantheia daki dungeon ı açıyoruz. "Collegium Arcane" de ejderin yanında dungeon teleport taşı açılacak görevi bitirdiğinizde. Her girişte (dps karakterler 2 dakikada bitiriyor) 2 tane "silver talent" veriyor. Tera club lar 6 kez girebiliyor. Teleportuydu, staminayı %25 yapmak için beklemesiydi derken 15 dakikanız gider. Tera club olmayanlar 2 kez girebildiğinden her gün 5 dakika uğraş ile 800g yi kaparlar. (guild için hazırlanmış birşey olduğundan, yazılar biraz geyik. Anlattığımda anlamayanlar için hazırladım aslında. Fakat burayada koyayım, bilmeyen varsa...) http://www.youtube.com/watch?v=LAUmoxnvIlA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 eheh o mobları kesmek ne kazar zaman almış. acıdım izlerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Karakter priest olunca =). Birde, priest ile ilk kez oynuyorum. Glyph leri okumadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abi bu nası bi optimizasyondur. 1080'de bütün her şey sıfırdayken 10 fps alıyorum. atladığım bişey mi var yoksa bundan mı patladı bu oyun zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Hiç optimizasyon sorunu duymadım ben. Sistemin iyiyse, teranın forumlarına felan bi göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Bende sorun yok, yeni indirdim yukledim, iki gundur de oynuyorum. ekran kartim iyi ama nerdeyse 3 yillik karti, gtx 590. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar