Argoel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 F2P e döndü.büyük patch gelmiş ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi ne biçim bişidir indir indir bitmiyor. 15 saat indirdi bide üstüne patch indirmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 şimdi account oluşturdum oyuna felan indi patch tamam yanlız oyuna girmiyor accountun yok diyor. Lakin siteden sorunsuz login olabiliyorum. Herhangi bir bilgisi olan varmıdır bu konuda acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bende yeni aldım fakat problem çıkmadı. gelen maildeki linki açtın dimi? aklıma başka bi sebep gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yeni account aldım direkt oyun ekli geldi muhtemelen free olmadan önce account açtığımdan oldu. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fraya server'ında bi oluşum varmı? 57 lvl bi priestım var öle duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Server a girebilsek oluştururuz bir şeyler ama sıradan girilmiyor :) 2000 kişi sıra oluyor akşamları.35 dk bekleyeceksin diyor ama 2 saatten önce oyuna giremiyorsunuz.Ben şu ilk açılışın yoğunluğu geçsin diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hangi serverda oynuyorsunuz?bende bir deneyeyim diyorum neresi kalabalık orda oynayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Bugün sabaha karşı gelecek bakımda yeni pvp serverı açacaklarmış ,orda başlarım sanırım ,yeni başlayacak olan varsa haberi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 eh daha geçen hafta bi server açtılar şimdi iki günde 2 yeni server açmışlar, 4 tane pvp serverı oldu hype gidince adam kalmayacak ki bu gameforge harbiden salak. tera uste bile iki pvp serverı var. zaten sadece ilk serverlarda sıra var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 adamlar yeni server açıyolar killian-fraya dahada kalabalıklaşıyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://imgur.com/a/9htsV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hahha çok iyiiş üst msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bende Zuras'ta başladım da 20 lvl slayer oldu. Cidden doğru yalnız hepsi ahahahaaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 3 arkadaş başladık dün buna. level 11 lancerim var. pek bi beğendim. arcadia dayiz. priest-lancer-slayer setupımızla gayet mutlu mesuduz. level 11 civarı beraber takılmak isterseniz bir öm kadar yakınız size :D. oyunda da Beygir'e mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 user interface resize eklendimi oyuna ? betadayken o kadar küçük boyutlardaydıki oynanıcak gibi değildi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Ben düzeltememiştim hiçbir şey okunmuyordu ekranda fazla kurcalamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 GreenPeace77 said: user interface resize eklendimi oyuna ? betadayken o kadar küçük boyutlardaydıki oynanıcak gibi değildi resmen. eklendi ama yine oynanmaz bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben sıkıntıdan başlıycam sanırım varmı oynayan kucaklarmısınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Sen git kumda oyna efe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Yeni başlayacak yada guildce pve/pvp yapmak isteyen arkadaşlar Balder PVP serverında benim ile iletişime geçebilirler. Türk guildi olmasa da guildi biz kurduk ve çekirdek kadrosu Türk oyunculardan oluşuyor. Teamspeak serverında Türkçe konuşuyoruz, yabancı arkadaşlar ile raid/pvp yapmadığımız sürece tabi ki. Guildimiz yeni açılan serverda olup level 60 oyunculardan oluşmaktadır. Şu an için serverdaki oyuncuların yetersizliği ve düşük seviye olmalarından endgame contentine server olarak başlayamıyoruz. Birlikte oynamayı düşünen arkadaşlar olursa oyun içerisinde bana (skuee) ulaşabilirler. Dip not olarak oyun ile ilgili bilgilendirme yapiyim. Oyunu F2P olmadan önce hiç oynamamıştım. Guild olarak son oynadığımız oyun Kore serverlarında ArcheAge'di fakat Tera'yı denedikten sonra oynamaya karar verdik. Grafikler oldukça iyi ve oyundaki zonelar şimdiye kadar bir oyunda gördüğüm en güzel ve detaylı zonelar. Hiç biri birbirine benzemiyor ve dizayn için inanılmaz özen gösterilmiş. Endgame PVE ve PVP contenti şu an için 2.0 versiyonu olması nedeniyle idare eder vaziyette fakat Kore'deki 3.0 versiyonuna bakınca oldukça iyi bir content gördüm. Şu anda oyunda Public Battleground, 15 kişilik Ranked Battleground ve 3v3 Arena mevcut. PVE olarak da yaklaşık 15-16 adet max level dungeon mevcut (hard modelar ile birlikte). Kısacası, ben oyunu karakterler ve zone dizaynları için çok ama çok beğendim. ArcheAge çıkana kadar da başka bi oyun oynamayı düşünmüyorum. Oyunu beğenmeyen insanların söyleyeceği en klasik şey oyunda seçilen ırklar üzerine olacak. O yüzden kendiniz görmeden başkalarının (benim de dahil olmak üzere) yorumlarını çok önemsemeyin çünkü Tera çok farklı bir oyun, iyi yada kötü kavramı tamamen kişiselleşiyor. Ben sadece oyundaki popori ve elin ırkları için bile bu oyunu oynardım mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 lvl kasması nasıl sizin ile aynı levela gelmem kaç saatimi alır Mina said: Sen git kumda oyna efe. alıcam oynuycam en sonuna başka oyun kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 elin master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 indiriyorum kotamı doldurma pahasına, balder pvp de ulaşırım sizlere B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Balder serverında hard mode ve premade pvp'ler için ilevel 152+ oyuncular aramaktayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar