Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tera Online

Zinxen

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Yeni başlayacak yada guildce pve/pvp yapmak isteyen arkadaşlar Balder PVP serverında benim ile iletişime geçebilirler. Türk guildi olmasa da guildi biz kurduk ve çekirdek kadrosu Türk oyunculardan oluşuyor. Teamspeak serverında Türkçe konuşuyoruz, yabancı arkadaşlar ile raid/pvp yapmadığımız sürece tabi ki. Guildimiz yeni açılan serverda olup level 60 oyunculardan oluşmaktadır. Şu an için serverdaki oyuncuların yetersizliği ve düşük seviye olmalarından endgame contentine server olarak başlayamıyoruz.

Birlikte oynamayı düşünen arkadaşlar olursa oyun içerisinde bana (skuee) ulaşabilirler.

Dip not olarak oyun ile ilgili bilgilendirme yapiyim. Oyunu F2P olmadan önce hiç oynamamıştım. Guild olarak son oynadığımız oyun Kore serverlarında ArcheAge'di fakat Tera'yı denedikten sonra oynamaya karar verdik. Grafikler oldukça iyi ve oyundaki zonelar şimdiye kadar bir oyunda gördüğüm en güzel ve detaylı zonelar. Hiç biri birbirine benzemiyor ve dizayn için inanılmaz özen gösterilmiş. Endgame PVE ve PVP contenti şu an için 2.0 versiyonu olması nedeniyle idare eder vaziyette fakat Kore'deki 3.0 versiyonuna bakınca oldukça iyi bir content gördüm. Şu anda oyunda Public Battleground, 15 kişilik Ranked Battleground ve 3v3 Arena mevcut. PVE olarak da yaklaşık 15-16 adet max level dungeon mevcut (hard modelar ile birlikte).

Kısacası, ben oyunu karakterler ve zone dizaynları için çok ama çok beğendim. ArcheAge çıkana kadar da başka bi oyun oynamayı düşünmüyorum. Oyunu beğenmeyen insanların söyleyeceği en klasik şey oyunda seçilen ırklar üzerine olacak. O yüzden kendiniz görmeden başkalarının (benim de dahil olmak üzere) yorumlarını çok önemsemeyin çünkü Tera çok farklı bir oyun, iyi yada kötü kavramı tamamen kişiselleşiyor. Ben sadece oyundaki popori ve elin ırkları için bile bu oyunu oynardım mesela :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...