EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sparkcaster said: kalburüstü oyun yapıp, böyle 12 yaşa hitap eden karakter modelleri koymak nope.mpeg oturaklı karakter modalleri yapıp, böyle 12 yaşa hitap eden themepark mmo yapmak. nope.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 evet oyun ağır sandbox. gördüğünüz mekanlar falan hep benim ağaç dikmelerim ile oluştu. oyunun kızları da fena. o elinlerin falan. çok muhabbeti dönüyo kanallarda. fap fap fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ooo bı dakka oyun betaya falanmı düştü kızları görebiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 lolileri nerflemişler batı releasede oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 çok bi olayı yok oyunun gençler heyecanlanmayın aynı şey quest al quest yap mob kes item topla moduda geçio sadece combatı mouse clickle oluo targetlamiosun sadece oraya dönük olman lazım, yani aynı muhabbet aocda da vardı bi de abiltlyeri dodgelayabiliosun sağa sola kaçarak onun dışnda aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sanki bizi değil de kendini inandırmaya çalışıyormuşsun gibi geldi bana mortis bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 biz oynamıyalımda cıvırlar ona kalsın istiyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 oynadık birşey yok oyunda heyecanlanacak, combat'ı biraz farklı ui'yi çok beğendim bundan başka skill sayısı az ve oyun grinding'e dayalı. ayrıca sandbox falan ne sandbox'ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hangi serverda takiliyorsunuz biraz yardima ihtiyacim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Güzel oyun Aion'dan daha çok beğendim. Daha alpha aşamasında. 22 level cap var. Sandbox diyenler Archeage ile karıştırıyorlar. Bu oyun sandbox falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Asyada bir sene önce çıktı oyun ne alphasından bahsediyorsunuz. İngilizceye çevirecekler sadece, birde etek boyları uzayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 oyun zaten betada arkadaşın dili sürt müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Meanwhile in Tera's closed beta: People forming a line to get their turn at a bottle-necking quest. http://i.imgur.com/GOHQM.jpg said: Maturity and patience from an mmo community? >closed beta oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 @razzRaziel Asdf bu normal abi oyun ilk açıldığı saatlerde binlerce kişiyi iki servera tıkarsan normal. Ben bugün gittiğimde bomboştu bura şahsen. Questing SWTOR'dan sonra çok bayık geldi. VO'lar zaten şaka gibi. Mouth sync bile kasmamış adamlar.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 razzRaziel said: Meanwhile in Tera's closed beta: People forming a line to get their turn at a bottle-necking quest. http://i.imgur.com/GOHQM.jpg said: Maturity and patience from an mmo community? >closed beta oh oyunda channel sistemi var channel degistirip bos bi channela gecersen istedigin quest mobunu aninda kesersin resimdeki herifler mmodan anlamiyan nooblar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Kanuni said: fena sandbox evet. dip kosesi hatta. mmodan anlamiyan bi lavuk olmak nasil bi duygu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bemre said: Asyada bir sene önce çıktı oyun ne alphasından bahsediyorsunuz. İngilizceye çevirecekler sadece, birde etek boyları uzayacak oyunun alpha buildi su anda sneak peek de level cap 22 vs beta surumu gelecek haftasonu oynanabilir olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 closed beta keyi varda hesaba ekleyemiyoruz. you can't update this account gibi birseyler diyordu. ip block felan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 aynı hatayı bende de veriyordu 5dk önce ekleyebildim sorunsuz. iniyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mekan59 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bana pre order alabilicek biri gerekiyor acil olarak askerde olduğum için alamıyorum parayı hesaba havale edicem yada beta acc olupta oynamak istemeyen ban verebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Her şey tamam da o SS'deki tavşan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Ben 4.95 odedim. Ne bir mail, ne kod, hic bir cevap gelmedi. Paypale sikaet ettim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 beta key nerden alabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 luncher a tıklayınca loading yazısı çıkıp öyle kalıyor. kapalı sanırım şu an sistem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar