Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tera Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok bi olayı yok oyunun gençler heyecanlanmayın

aynı şey quest al quest yap mob kes item topla

moduda geçio sadece combatı mouse clickle oluo targetlamiosun sadece oraya dönük olman lazım, yani aynı muhabbet aocda da vardı

bi de abiltlyeri dodgelayabiliosun sağa sola kaçarak onun dışnda aynı şey
Mesaj tarihi:
oynadık birşey yok oyunda heyecanlanacak, combat'ı biraz farklı ui'yi çok beğendim bundan başka skill sayısı az ve oyun grinding'e dayalı. ayrıca sandbox falan ne sandbox'ı ?
Mesaj tarihi:
Güzel oyun Aion'dan daha çok beğendim. Daha alpha aşamasında. 22 level cap var. Sandbox diyenler Archeage ile karıştırıyorlar. Bu oyun sandbox falan değil.
Mesaj tarihi:
@razzRaziel Asdf bu normal abi oyun ilk açıldığı saatlerde binlerce kişiyi iki servera tıkarsan normal. Ben bugün gittiğimde bomboştu bura şahsen. Questing SWTOR'dan sonra çok bayık geldi. VO'lar zaten şaka gibi. Mouth sync bile kasmamış adamlar.. (:P)
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

Meanwhile in Tera's closed beta: People forming a line to get their turn at a bottle-necking quest.

http://i.imgur.com/GOHQM.jpg

said:
Maturity and patience from an mmo community?
>closed beta
oh

oyunda channel sistemi var
channel degistirip bos bi channela gecersen istedigin quest mobunu aninda kesersin
resimdeki herifler mmodan anlamiyan nooblar
Mesaj tarihi:
bemre said:

Asyada bir sene önce çıktı oyun ne alphasından bahsediyorsunuz. İngilizceye çevirecekler sadece, birde etek boyları uzayacak

oyunun alpha buildi su anda sneak peek de
level cap 22 vs

beta surumu gelecek haftasonu oynanabilir olucak
Mesaj tarihi:
bana pre order alabilicek biri gerekiyor
acil olarak askerde olduğum için alamıyorum parayı hesaba havale edicem yada beta acc olupta oynamak istemeyen ban verebilirmi
  • Yeni Oluştur...