Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

packman deki inanılmaz mantık hatası

escape

Öne çıkan mesajlar

aslında.. biz seni sitemiyıor muyuz ne?

sen balkabağı jacki de bilmezsin şimdi.. yada duke nukemi.. yada wofenstein da son bossun kim olduğunu.. gökhan semiz senin için futbolcudur beki yada komedi dans üçlüsüdür üç ahbap çavuş..

küçük suzi de upskirt videosudur senin için.. yada RC kola sana hiç bir anlma ifade etmiyordur.. bilemedim ben seni.. sitemiyoruz sanki
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Rasmon said:

yaş 19? eyv..

ya onla alakası yok da, şimdi ben 19 yaşındayken bakıyorum şöyle bi flashback; basket oynardım, saç uzatır gitar çalardım, kafa sallardım ot çeken abilerime özenirdim, bira içer, sigara içer içime çekmezdim ama şimdi sizin nesil bunları zaten 15-16 da yapıyor, 19 ya gelince şaka maka olgun oluyosunuz o sebeple aslında o yaşta herboku bilirken burda gelip pekmene pro bi şekilde bok atınca abilerin ablaların da inceden ti ye alıyo ama seni sevdiklerinden halbuki, rage yapma, hadiöptümbye.

ahaha
90+'ları şey yapmaya çalışmanın sebebi tineyckenki nubluğundan kaynaklanıyomuş demek... :/
Sosyal ağlarda paylaş

............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...................................../...................
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__...........
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,__......`,.........................................................
...................`=~-,,.,......................................................
................................`:,,...........................`..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_..........._,-%.......`...............
...................................,<`.._|_,-&``................`..............
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...