stanne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Oyuna round 2'den bomba bir giris yapmisim da Galatasaray yakti beni, duygusal davrandik dos santos'a guvendik. bi de Keita Kaka'yi attirmasaydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 3. turda yalan olduk resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 mesut'u kadroma katmam iyi oldu. ayrıca unlimited transfer yaparken para gidiyor mu? bir transfer hakkımız olduğu zaman 3 puan kesiyordu sanırım öyle yazıyordu ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Silphatos said: ronaldo 19 puan oha, kaptan yapsaydım keşketatile giderken lahm'ı kaptan yapmıştım adam o şekilde 3-5 puan aldı be ronaldoyu yapsam lider oluyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Batuhan_BJK said: mesut'u kadroma katmam iyi oldu. ayrıca unlimited transfer yaparken para gidiyor mu? bir transfer hakkımız olduğu zaman 3 puan kesiyordu sanırım öyle yazıyordu ama? 1 transfer hakkı -> 1 transfer beleş, daha fazla yaparsan transfer başına 3 puan gider ilki hariç unlimited -> istediğin kadar transfer beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 off smith i koymadık yeni zellandadaki gitti puanlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi ben mesudu çıkarmıştım bu tur fabiano'yu transfer etmiştim fabiano bu akşam gol atamazsa kötü olur yahu. düşmüşüm zaten 12. sıraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Honda'dan ne puan geldi be, iyiki almışım kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gücümüz yetmedi bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kaptan villa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kaptanım paraguay kalecisiydi, riske girmedim. girsem 6 puan daha kazanacaktım ama gerek yoktu. sanchez 10 puan getirdi net oldu. round puanı 86. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Şilinin bala g.te attığı kontrpiye golü bitirdi beni hay ......... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 niye öle diyosun ömer üründüle kalsa o kdr övgüyle turnuvanın golü yaptı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 beyler bu gece transferlerinizi yapın he yarın maçlar başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Khelben said: kaptan villa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kaka hala cezalı gözüküyo oynamayacak mı önümüzdeki maçta? portekizde oynamadı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 direk kırmızı yediği için 2 maç almıyordur umarım? çünkü yalan bir kırmızıydı yani. neyse yarın sabah tekrar bakalım, bence daha güncellenmedi çünkü infosunda this round : portugal yazıyo hala, o yüzden suspended gözüküyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 2. sarıdan yememiş miydi kaka zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 klasiğe world cup mode diye bir şey gelmiş, h2h'imsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 attacking, defending bonus olayı gerçekten çok saçma. Forlan dakika 25'de 2 atak 1 defans bonus aldı. Dünya kupası boyunca şu 25 dakikada forlan'ın oynadığı oyundan çok daha etkili olup da hiç bonus alamayan ya da 1 bonus alarak maçı bitiren bir sürü adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 off, paraguayın kaleciyi defansı dizdik güney koreden gol yemezler diye, yedi kazmalar gitti x^n puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 telefondan kadro ayarlanmaz di mi yattara oldum ben hadi qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 telefondan zor, o kadar zımbırtıyı yüklemesi felan. Bi arkadaşına falan ver şifreyi güvendiğin, o girsin ayarlasın işte en rahatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 3 forvetim de (messi podolski forlan) iyi puan aldı fabianoya yer kalmadı kadroda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ben 8i beğenmedim risk aldım messi yerine fabianoyu koydum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar