barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 reyou said: ben son durumlardan habersizim ksk, goz-goz kacinci siradalar? göztepe 8. ligde filan. sıralama değil lig olarak:D ksk playoff oynuyo çıkacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 barnacle said: Cons said: demekki neymiş müslüman oldukça kuşumuz ötmüyormuş. anca küçük çocuklara yetiyolar işte bazinga OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 barnacle said: reyou said: ben son durumlardan habersizim ksk, goz-goz kacinci siradalar? göztepe 8. ligde filan. sıralama değil lig olarak:D ksk playoff oynuyo çıkacaz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://www.sickview.com/content/1251058224.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 RESPECT OUR SEX LIFE PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Allahtan kavak yelleri var ha, izmirlilerin dilimize kattığı değişik yorumları millet olarak öğrenemeyecektik yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 barnacle said: Cons said: demekki neymiş müslüman oldukça kuşumuz ötmüyormuş. anca küçük çocuklara yetiyolar işte bazinga ohahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 SeaGle said: Allahtan kavak yelleri var ha, izmirlilerin dilimize kattığı değişik yorumları millet olarak öğrenemeyecektik yoksa sdf simitin gerçeği gevrek olabilir bu arada.. biz yaygın olarak simit diyoruz ama galiba bulgarlar bile gevrek diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 O konuda ben de kararsızım. Taze gevrek simit diye bağırır simitçiler burada, oradan kuşkuya düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 o konuda bende simitçilere kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 konya'dan adam çıkmaz derdi babam bir bildiği varmış . . sfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bizim de elimizde çalışacak öyle güzel malzeme olsa bizde şampiyon olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 evet birkez daha uygulamayla daha iyi öğrenildiği gerçeğini teyit etmiş bulunuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 izmirlilerin gördüğü kız manzarasıyla konyalıların gördüğü kız manzarasını yanyana getirdiğimizde sonuçlar %100 isabetli diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 adamlarda erekte olacak kız yokki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 dasaaa said: simitin gerçeği gevrek olabilir bu arada.. biz yaygın olarak simit diyoruz ama galiba bulgarlar bile gevrek diyorlar.. gevrek genel bir ad zaten. bir sürü ilde bir sürü gevrek diye satılan yiyecek var. izmirliler neye gevrek diyor bilmiyorum; ama simite gevrek diyorlarsa ayıp ediyorlar. simit simittir. bu gerçeği burada bir kere daha hatırlatma ihtiyacı hissettim; çünkü izmirlilerin yaptığı ısrarlı yanlış bilgilendirme bazılarınızın aklını karıştırmaya başlamış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Olm izmirliler kanımıza giriyo domat da dedirir bunlar bu arada; DOMAT NE YA UHAHAHAHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 biz eskişehirde cougarlara gevrek diyoruz misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 barnacle said: reyou said: ben son durumlardan habersizim ksk, goz-goz kacinci siradalar? göztepe 8. ligde filan. sıralama değil lig olarak:D ksk playoff oynuyo çıkacaz. Hea çıktınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sus lan tipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 nooldu ksk maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Yenildik. Domat çok kullanılmaz bu arada ya eskisi gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Beyler yalı affetmez rahad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Garadia said: nooldu ksk maçı? Çok gaza geldiler, patladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar