nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Bir anime özlemi oluştu bende, o yüzden tavsiye istiyorum. Zahmet olmazsa konularına falan bakabileceğim imdb linki gibi animelere hangi siteden link veriliyorsa öyle bir yerden link de verirseniz güzel olur :) Şimdi FMA, History's Strongest Disciple Kenichi ve Death Note izledim. 3ünü de çok sevdim ama favorim FMA. Böyle FMA gibi hem insanın içini ısıtacak, hem güldürecek hem de konusu güzel olacak bir anime istiyorum. Bölüm bölüm olmamalı, arkada en azından bir konu devam etmeli Kenichi gibi. Deathnote tadında da verebilirsiniz ama o zaman fantazi kısmı abartı olmayan bir dizi tavsiye ederseniz hoş olur. Mecha falan olmasın lütfen, vampir de olmasın japonların vampir olayına yaklaşımlarını beğenmiyorum. En önemli kriterim serinin bitmiş olması ve kısa olması. Kısa derken en fazla 70 bölüm falan olsun yani, Naruto gibi olmasın =D Göreyim sizi patiler, uygun anime yoksa artık şansıma küserim heralde anime izlemem bir daha. Şimdiden teşekkürler, sçs PS: FMA 2 izlemeyi düşünmüyorum, onu tavsiye etmeyin lütfen. Bir de fantastik olmadığı sürece futbol animesi tavsiyesi de beklerim. Tsubasa fantastiktir mesela bana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 niye ya izle fma2 yi welcome to nhk var çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Tamam siz zahmet etmeyecekseniz de genel bi link verin böyle anime database'i gibi oradan bakayım. :) Claymore mesela bi arayayım olmadı google'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maYonez Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 anime dünyasına girer mi o konuda pek bilgili bi insan deilim ama ben futurama serisini çok severim hatta açıyım izleyim:D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 maYonez said: anime dünyasına girer mi o konuda pek bilgili bi insan deilim ama ben futurama serisini çok severim hatta açıyım izleyim:D.. nickini sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Clannad izlemek istiyosun sen... http://myanimelist.net/anime.php?id=2167 Sitede animenin sonraki sezonu (sequel) vs. gibi herşeyi bulabilirsin. 2 sezon gerçi bu. Arada ova lar var farklı dünyalar filan. Bunun yanında bunu da tavsiye ederim: Ouran High School Host Club Bunlar ise eğlence içerikli ama pek bi ana hikayesi olmayanlar: School Rumble Sayonara Zetsubou Sensei Birde not: yazdıklarımın hiçbirinde action sahnesi arama pek :D Kavgalı dövüşlü şeyler değil. Not 2: Bütün animeleri verdiğim siteden arayabilirsin. Güzel bi sitedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Dünyanın en iyi televizyon showlarından biri olabilir bu rahatça: Samurai Champloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Claymore ve sonra da Clannad izlemeye karar verdim. Beğenirsem Clannad sequel izlerim sonra da şu Host Club'ı izlerim olmazsa. Yine de tavsiye beklerim :) dövüş de çok sevmem bu arada, Kenichi'yi bana izleten dövüş kısmı değil diğer tüm kısımlarıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Dövüş sevmiyosan Host Club'la başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Zetsubou sensei falan ağır olur bence Monster! i izle senaryo bakımından sağlamdır baya 72 bölüm olaylar birbiri ile oldukça bağlantılı söylediklerine uyuyor sade insanın içini ısıtmaz ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Sen şunları istiyorsun: One Outs Kaiji D.Gray-Man ( 104 bölüm ama fillerlarını kırparsan baya kısalır tahminimce ) GetBackers ( bu 50 bölüm ama gayet iyidir bence ) Cross Game İlk 2si Death Note x 10milyar, 3.sü action olarak fena değil. GetBackers çok keyifli bir anime bence.Cross Game iyi bir romance/spor animesi(baseball), gayet de gerçekçi. Death Note sevidiysen One Outs ile Kaiji'nin hastası olursun büyük ihtimal. Bütün animelere www.anidb.net adresinden bakabilirsin. Şimdilik aklıma bunlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Boku no Piko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ooo teşekkürler fortuna uzun liste vermişsin, Claymore ilk bölümü beğendim devam ediyorum, o bitince bunlara da bakayım beğendiklerimi bulup izlerim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 naruto izle 70 bölüm istiyosan devamını izlemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 izlemek istersende izleme bence yazik yani harcadigin zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ore no emono da! Great Teacher Onizuka izle bence ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 gto superdir gerçekten çizimine filan alismak biraz zaman aliyo ama ozellikle onizukanin yuz ifadelerine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 madem ben de yardım istiyorum =) internetten berserkin tüm bölümlerini okuyabileceğim site linki rica ediyorum=) mangareader ve onemanga da yok tüm bolumler. Hadi bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheM Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Fma 2 (Mangaya sadık olan serisi) Samurai Champloo Samurai 7 Sengoku Basara ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 tavsiye istiyosan anime izleme. japonların yaptığı hiçbişeyi izleme hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 katran ve tüyü ben getiririm. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Kolundan tutup çarmıha gerelim önce :) www.anidb.net site burası imdb nin animeler için olan ama daha geniş bilgilerine ulaşabileeğin sitesi. AniDB Top List, bu listeye bakarak işte izlemeye başla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fethalis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 futbol animesi : giant killing basketbol animesi : (kesin izle bunu) : slam dunk box animesi (izlemeyen bin pişman) : hajime no ippo dram animesi : tokyo magnitude 8.0 yukarıda yazdığım animelerin hiç birinde fantastik bir olay ve süper üstün öğeler yoktur hepsinin konuları muhteşemdir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bir bakayım bunlara. Ayrıca Manga okumam beni FMA 2 de 1. anime serisinden farklı olduğu için izlemiyorum. Hayatımda izlediğim en güzel dizilerden birinin 2.si ilk diziye sadık olmadıktan snra izleyemem =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar