Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 milli takım kampında romanya maçı öncesi sakatlandı sabri antrenmanda. O değil de birazcık komplo teorisi kurarsak, GS'deki sakatlıkların büyük kısmı da antrenmanlarda ortaya çıkıyor, ve son 3 senedir, yani Servet'i aldığımızdan beri başladı bu habire sakatlanmalar. Zaten her sezon başında Elano'ya Lincolne falan sert girip de "yavaş daha taksidini ödemedik" esprisi yapılması da gelenek oldu. Servet GS'de iyi performans gösterdi Euro2008'e gittik, sakatlık sorunu yaşamayan milli takım o turnuvada ilk 11 çıkartamadı son maçlarda sakatlıklardan. Servet daha sonra milli takımdan kesildi GS'de yedek olmaya başlayınca, yine sakatlık yok, şimdi Romanya maçına bi daha çağrıldı ahanda sakatlıklar başladı Emre'siydi Sabri'siydi. Her antrenman birini mi indiriyo bu manyak napıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bana mantıklı geldi.Servet bu, yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hahah rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 olabilir.böyle maç içinde salaldıgı tekmeler sonradan ortaya cıkıyordur sakatlık olarak :) o an farketmiosun ama yavaş yavaş seni ele geçriiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hasan Şaş: Bazı futbolcular ve medya Terim için Rijkaard'ın altını oyuyor. Hakan Balta'nın şu saçmalaması, Arda'nın vurdumduymazlığını falan görünce... GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Rijkaard'ın altını oyuyor. altını oyuyor. oyuyor Rijkaard'ı oyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hepsini geçtim ama Arda herhangi birine garezi olduğu için GS'ye başarısızlık getirebilecek bi adam değil, adam mantıksızlık derecesinde seviyo gs'yi, t.d.yi satmak için GS'ye karşı oynamaz. Ki bugün de nerdeyse atıyor olduğu 2-3 gol var, frikiği falan. Ama saçmalıyor o ayrı. Kornerden gol atacam diye kasmaya başladı en az 5 korneri bu uğurda yedi (ki zaten 20 korner falan attık maçta rekora gidioduk), koşmadı falan doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 arda haftaya 1 gol atar maçı kurtarır hem taraftarla arasını düzeltir hem kendine gelir biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Emana cok yakin diye flas haber vermis sporx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 arda maç boyunca bir tane olumlu hareket yapmadı ortaları sabrimsiydi.çalım atamadı adam geçemedi.çok kötüydü yani.10 kişi oynadık o derece yenilen gollerde ufuk eleştirenler saçmalamış bence.gaztede de gördüm ufuk hatalı demişler şimdi ufuk ilk topa cıkmasa adam ayak koyucak gol olucaktı.o topu ckardı arkada dönen topu karşılıcak adam olmaması ufukun hatası olamaz :) 2. gol ise şanssızlık yani her kaleci yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/THJVZBVECLI/AAAAAAAAS6E/iVzCCT9YOko/s400/887.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 emana işmize yarıyor mu ki? tamam zneci alın dedik de.. bu zenciyle kaç sakız alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Emana iş yapar bayağı, yani 1-2 sene önce yapardı da 32 mi 33 mü ne yaşında şu anda yapar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dostum iyi kötü 1 tane zenci kesin lazım takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 başarıya oynayan her takımda en az bir brezilyalı bir tane de zenci vardır. futbolun birinci kuralı zaten bu. hani ofsaytın golün tanımından önce yer alıyor kitapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 taffarel de geldiğinde 33 yaşındaydı.mondragon 30 yaşındaydı.gerçi zenci kalecileri pek sevmem ama emana kraldır eğer buraya yatmaya gelmez ise iyi kaleci olur. da asıl sorun kim oynamayacak şimdi gelirse kadro emana sabri-neill-servet-balta cana-transfer-elano arda-baros-kewell( eğer emana geliyorsa ya orta sahaya transfer yapılmayacak yada cana veya elano yedek bekleyecek. sezgin adam alamadı orta sahaya son 2 haftanın tüm suçunu kalecilere atıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 emana kaleci değil sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 emana kaleci değil abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sfafasfda ben espanyoldaki kaleciyle karıştırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kameni miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aynn kameni ile karıştırdım eheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 emana b2b zenci ya tam. appiah styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 emana kaleci değil dendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Rewendor said: Emana iş yapar bayağı, yani 1-2 sene önce yapardı da 32 mi 33 mü ne yaşında şu anda yapar mı bilmiyorum. 28 yaşında emana, 82'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hah ben de Emana o kadar yaşlı değildi diyordum, o yaştaysa zaten almasınlar da 28se alsınlar en azından orta sahamız azıcık toparlansın. Yoksa gelen geçen çakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar