Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sfds ne feldkamp nede fatih terimin son döneminde bu kadar umutsuz gördüm galatasaraylıları ve kendimi :P.
forvette batdalı oynatırsa kewellı solda oynatırsa rahat geçeriz ama yine saçmalayıp kewellı forvete koyarsa geçmiş olsun bize çok zor maç olur.
Mesaj tarihi:
said:
Arsenal and Galarasaray are interested in AS Roma's Brazilian reserve goalkeeper Alexandre Doni.

In the meantime, the 30-year-old told Sky Sport Italia today : "My family and I are very happy in Rome, but if AS Roma officials want to sell me that's fine. I am open to all interesting and serious offers, but I have not been contacted by any clubs yet".

edit yeni haber
said:
Sivasspor mağlubiyetinin ardından yabancı oyuncu transferinde girişimlerini hızlandıran Galatasaray yönetimi, Misimovic konusunda önemli yol katetti. Boşnak oyuncunun da İstanbul'a yeşil ışık yakmasıyla elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, buna karşın Wolfsburg yönetiminin bu oyuncu için belirlediği yüksek bonservis bedeli karşısında geri adım atmak zorunda kalmıştı. Ancak Misimovic'in Wolsburg'a ayrılmak istediğini söylemesinin ardından transferde sıcak saatler yaşanıyor.
Pazarlıkların ödeme planı konusunda devam ettiği ve taraftarların anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Bu ufak pürüzünde aşılmasının ardından sarı-kırmızılıların Zvjezdan Misimovic transferini en geç Cuma günü resmen açıklaması bekleniyor. Adı Galatasaray'dan gönderilecek futbolcular arasında yer alan Elano ise takımda kalıyor. Galatasaray yönetimi teknik direktör Frank Rijkaard'ın ısrarla kadroda tutmak istediği Brezilyalı oyuncuyu satmaktan vazgeçti. Tecrübeli oyuncu sakatlığının geçmesinin ardından sarı-kırmızılı takımdaki yerini alacak
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

cana elano
misimovic

ihtimal vermiyorum ben ama misimovic'e.

Abi elano orda oynuyo ediyo da orda oynamaması lazım işte bence. Daha ilerilere almak lazım onu.
Mesaj tarihi:
Sadece ve sadece ufak çapta önde baskı yapar hafiften pres yapar o oyuncu o kadar. Öyle box to box falan değil tabiki.
Ama açıkçası ben isterim gelmesini.
Arka 4 lünün önünde Cana+(barış-sarp) önlerinde Muslimovic,sağda elano-solda Arda şeklinde bir orta saha kurgusu götürebilir Galatasaray'ı.
Kendi sahasındaki,nispeten kolay maçlarda da sarp çıkarılıp Elano oraya çekilir,Cana tek ön libero oynar falan kafalar rahatlar.
Tabiki bu tarz bir oyuncu+bir tane kaliteli zenci alsak şu Sarp yerine akarız alemlere.

Umutlar tükendi gerçi pek inanamıyorum artık transfer yapılabiliceğine.
Mesaj tarihi:
Mahmut Diarra noldu hala biyere gitmediyse r.madridden ucuza kapatabiliriz belki.

ispanya liginde 25 kişilik kadro sınırı var 50 tane oyuncu aldılar yine mesutuyla di mariasıyla khedirasıyla. aynı mevkide gago var lass diarra var khedira geldi, gitmediyse de la red var, xabi alonso var, nerden baksan önünde 3 tane adam var as kadroya kadar, boşa rezerv lige gideceğine bize gelsin.
Mesaj tarihi:
arkadaş bende cidden aldık sandım yapmayın böyle şakalar kalp var tansiyon var.

Transfer yapacaklarını sanmıyorum, 1 hafta kaldı galiba transfer döneminin bitmesine.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...