Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ne fcnsi gözünüzü seveyim. 17-18 yaşında ergen bebelerin kurduğu blog, bayan basketbol takımı sayesinde içerden birşeyler koparmaya çalıştıklarını sanıyorlar da hikaye.
Mesaj tarihi:
khala said:

Abi ne fcnsi gözünüzü seveyim. 17-18 yaşında ergen bebelerin kurduğu blog, bayan basketbol takımı sayesinde içerden birşeyler koparmaya çalıştıklarını sanıyorlar da hikaye.

oh be bir bilen daha çıktı=)
Mesaj tarihi:
Sotto said:

nileppezdel said:

Mourinho kapandığı zaman izlemek zevk veriyor ama, Yunanistan gibi kapanmıyorlar. En azından kapalı ve defansif futboldan nefret eden biri olarak ağzım açık izliyorum adamlar kapandığı zaman bile. Bi garip o adam... Madrid'de defansif oynatmayacaktır o da muhtemelen

Ama Rew hakkaten doğru demiş...Inter'in Barça karşısında sadece 60 küsür pas yapabildiği(bu kadar rezil bir rakamı bir daha muhtemelen göremezsiniz),yarı sahayı geçemediği maçta Mourinho'yu övüp,Flerquin'li,Perez'li,Victoria'lı,Serkan Aykut-Bülent Akın'lı kadronun ilk gruplardan çıkıp,ikinci gruplarda Liverpool,Roma,Barcelona karşısında çok şanssız beraberlikler almasına rağmen kıl payı çeyrek finale kaçırmasını eleştirmek,büyük haksızlık olmuş kusura bakma...

Bilmiyorum abi ben orada yazdım işte Mourinho'nun Barcelona'ya kapanışı izlemek keyif verdi. Belki şişirilen uzay takımı Barcelona'nın ceza sahasına giremeyişi, şut çekemeyişi fazla tatmin ediyordu beni ondan oldu ama öyle yani. Lucescu da çok başarılı ama elimizde böyle güzel atak yapacak adamlar varken defansif futbolla harcanırlar yani
Mesaj tarihi:
lucescu şimdi olsa defansif oynamaz zaten.shaktarı hiç izlemedinmi? adamlar deli gibi saldırıyor.o zaman elindeki kadro sınırlıydı o yüzden öyle oynamıştı.
Mesaj tarihi:
lucescu olsa sarpı oynatmaz zaten altyapıdan birini koyar oraya.

umarım reykardda öyle yapar en azından musayı oynatsın be :P çok merak ediyorum adamı.altaydayken 2-3 maçını izlemiştim çok beğenmiştim.
aslında tam aradığımız tipte bir oyuncu ama reykard eminim görmeyecektir
Mesaj tarihi:
TSN said:

JAN POLAK İHTİMALİ DE SUYA DÜŞTÜ. ÇEK FUTBOLCU ANDERLECHT İLE SÖZLEŞME UZATTI..

Milan Baros ile birlikte Rosicky ve Jan Polak'ın da menajeri olar Pavel Paska geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelip Florya'da Galatasaray yönetimi ile masaya oturmuş, transfer pazarlığı yapmıştı.. Sarı Kırmızılı taraftarların istemediği ancak Rosicky olmazsa ACABA POLAK MI GELECEK sorusu da cevap buldu.. ARTIK POLAK DA YOK.. İŞTE DETAYLAR..

Galatasaray'da transferde son dönemde en çok adı geçen Çek Futbolcu Jan Polak, takımı Anderlecht ile sözleşme uzattı. Mor Beyazlı takıma bir yıl daha kendisini bağlayan sözleşmeye imza atan Polak, takımında çok mutlu olduğunu söyledi.
Bu gelişmeden sonra Galatasaray'ın gündemine hangi futbolcuyu alacağı merak konusu...

Mesaj tarihi:
tam rezalet yalnız be. lig başlıyor , haftaya önemli bir avrupa ligi maçın var hala 2-3 futbolcu transfer edilecek yönetimin daha önce planladıklarına göre.

gelirse yeni bir adam , ne zaman takıma sisteme alışacak da yararlı olucak takıma orası ayrı muamma. hele bir de jan polak grella gibi 1-2 adam getirirlerse şu saaten sonra ayrı bir skandal olur.
Mesaj tarihi:
Hala ekonomik olacağız diyip duruyolar da transfer sezonu 2 hafta sonra bitiyor. Cümle alem biliyor orta saha alacağımızı, yumurta kapıya dayanmışken ekonomik olmak yerine ekstra fiyat koyar millet kaliteli oyunculara haklı olarak. Ya da çürük oyuncularını ucuza kakalarlar fırsat bulmuşken. Pek bi beklentim yok gelecek isimlerden bu saatten sonra.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...