valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Rosicky gelecek arkadaslar inaniyorum ve yarina kadar aciklanacak oyle bir his var icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Kutuda büyük var hissediyorum. Hadi 10'dan geriye sayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yukarlardayim nirvanayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 rosicky polak varsa bende varım demiş.yarın ikiside gelebilir kaynak kıçım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Camiamıza şimdiden ahyırlı olsun aykuta iyi bir alternatif olmuş.. yani sadece alternatif olması bile yeterli "spor servisi" said: Galatasarayın kalede sıkıntısı kalmadı, Bugün akşam saatlerinde son dönemde formunu arttıran oyuncuyla sözleşme imzalayan Galatasaray kulübü kaleci, sorununu yerli transferle halletti. "Yabancı kontenjanı için büyük avantaj yakaladık" diye konuya değinen Adnan Sezgin "Lig başlıyor ama oyuncumuzun motivasyonu yüksek ve beklentilerimizi karşılayacak düzeyde henüz Avrupa deneyimi yok ama bu eksiği de en kısa sürede giderecektir" açıklaması yaptı. Kulübün bayrağını öpen sarı krımızılı yıldız Florya Metin Oktay Tesislerinde kısa bir gösteri yaparak topu 3 sektirdi. "Aslında zamanında şans verilse 4 de olurdu 5 de ama kaleciliği bana daha uygun gördüler zaten o akdar top kontrolüm olsaydı bugün Barcelona'da messyile top koştururdum" açıklamasıda bulundu. Yıllık ücreti bilinmeyen genç oyuncu "Mayış aydan aya yatsın bana yeter" demekle yetindi. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/wakabayashi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 SABRİ SAKATLANMIŞ!!! takımı terkedin. batıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kaleci transferi bomba yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ciprian said: Ankaragücü dün Serkan Kırıntılı'nın kontratını feshetmiş. Daha ne bekliyor ki galatasaray, şimdiye çoktan antrenmanda olmalıydı :p Hakkaten bu adamı alalım feshedildiyse. Yalnız bi sakatlık var bunda, fenerden kovuldu, ankaragücünden kovuldu daha önce bi yerden daha kovulmuştu, nereye gitse kovuyolar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 oynamadı bu adam yalnız fenerde, yanlışlık var. ayrıca kaleye yeni transferimiz yeterli. takımı taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Hmm fenerdeki sorunlu kimdi o zaman bi serkan mı serdar mı bişi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 serkan kırıntılı uzak olsun galatasaray'dan. aman sakın öyle bir hata yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 fenerde serdar vardı :P.serkanıda geçen yıl fener alıyordu az kalsın.gayet iyi kaleci aslında neden bırakmışlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 serkan kırıntılı tam galatsarayın istediği ayarda bir futbolcu gelirse cok iş yapar . ben cok siterim serkan kırıntılı gs de görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Kim bilir kaç milyon isterler... Ah şöyle bi oyuncumuz olsa. http://www.youtube.com/watch?v=yH-KPLSaizY&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 elano nun geç katılması sakatlığından dolayıymış.adamı satmak için dışarı sızdırmamışlar sakat olduğunu sfds.fildişili herif nasıl bastıysa ayağına zaten bu gidişle elano yuda satmıyacaklar heralde.rosicky yalan oldu büyük ihtimal belki ladesma olur.birde pinoda sakat elano yu göndermek büyük salaklık olur bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 artık nasıl saklayacaklarsa... adam son 2 maç oynamadı dünya kupasında daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 baptista? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Elano son 2 maç oynamayan da onu sormamışsındır diye düşünüyorum, niye durup dururken baptista? yazdın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Medya Bilgilendirme Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Sağlık Koordinatörlüğü’ne Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu getirilmiştir. Sayın Kunduracıoğlu’nun ekibinde Dr. Murat Çevik, Fizyoterapist Mehmet Erdem Yörükoğlu, Fizyoterapist Ata Özgür Ercan, Fizyoterapist Umut Şahin, Masör Sedat Peker, Masör Murat Çalışkan ve Masör Fuat Öz yer almaktadır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz. Bu görevde bugüne kadar hizmet veren Sağlık Kurulu ekibine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 OH. bugün ikinci iyi haber sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Tam bunu yazıyodum :D Takım için hayırlı olur inşallah, benim beleş maçlar falan yalan oldu bu haberle ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 senenin transfer bombası olmuş sdfsdfsd. eski sağlık kurulunda akraba falan mı vardı nilep? edit: yeni gördüm said: Masör Sedat Peker abaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bir an baptista yı aldık sandım :P.ama olsun buda iyi bir haber umarım hayırlısı olur. birde gökhan zan bir daha sakatlanmış :D.artık o kadar alıştık ki adamın sakatlanmasına milli takımdan çıkarılmasa haberimiz olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 @guernica: Annemin iş arkadaşı vardı ya, ultrasonları röntgenleri falan annem çekerdi, bana da bedava maça gitme şansı, imzalı forma vs. şansı doğardı sık sık =D Gerçi Beşiktaş'lı futbolcular falan da gidiyo ama onlarla ilgilenmiyorum tabi. Guti gelirse bi imza kaparım tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://www.klasspor.com/tr/haber/12963-Ankaragucunde_ilginc_sakatlik.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar