BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 nileppezdel said: Olabilir tabi ben bu dönem takip etmeye başladım, pinoyu canayı batdal'ı falan tutturunca adamlar iyi diye düşündüm de onlar da scoutgs'den alıntı sanırım... Pino falan şu an alacağımız adamlar kadar değerli değildi piyasa olarak ama scoutgs inatla adam geldi, millet istediğini yazsın demişti Monaco'yla kampa gidince falan, ama sonunda geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 nileppezdel said: Bu transferler yatarsa scoutgs'nin de fcn'in de yatacak yeri yok yalnız, yok yere ümitlendiriyorlar insanı. Tabi bir de Polak falan gelirse Adnan'ların da yatacak yeri kalmaz polak molak ağzınızı hayra dötünüzü bayra açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ledesma, Ledesma, Ledesma, Ledesma, Ledesma, Ledesma, Ledesma, Ledesma emek verdim c/p yapmadan 8 kere yazdım, 1 hafta içinde İstanbul'a gelip kendisini Galatasaray'lı yapan sözleşmeye imza atması lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 adnan polak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Galatasaray'ın sahaya çıkacağı 11 de belli oldu. Temsilcimiz maça, Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Cana, Mustafa Sarp, Arda, Serdar Özkan ve Kewell 11'i ile çıkacak. Aykut yanlış, ufuk daha iyi olurdu ayhan ve sarpın yerinde kim oynarsa oynasın daha iyi olurdu batdal mutlaka ilk 11 de olmalıydı ilk yarı işi bitirmeliydik, ilk yarı berabere biterse maçı kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bu kadroyu çıkartmaz Rijkaard. Gelin beni kovun deseydi daha kolay olurdu. Sanmıyorum bu kadro olacağını, Batdal oynayacaktır oynamalı da. Ayhan yine tamam da Sarp defolsun gitsin zaten takımdan. Musa oynasın yanında, yada Barış. Ama Sarp oynamasın :/ Serdar apaçisi yerine Pino da olabilirdi. Off o kadroyla çıkmaz umarım cidde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kewell yazar maçın başında. odunların en azından birinden kurtulmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kewell ve ufuk oynicakmıs onun harici ortasaha aynı yazıyordu gazetede aksam kanserden kanseere koşucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 adamlar kaç tane atarsa kewell 1 tane fazlasını atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kewell gol atmaz.. kale yerinden sökülüp topun üstüne getirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Maç hangi kanalda bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Kewell da sen de 1 gol atmışsanız, Kewell senden daha çok gol atmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ntvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Aydın ve Barış da oynasaymış keşke, hey allahım kadroya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yahu mustafa sarp besiktas daki ekrem dag gibi bise deil mi nie istemiyorsunuz adami kadroda ben cok izlemedim ama eger oyleyse takima oyle adamlarda lazimdir gibime geliyor oynasin demiyorum cidden, takoz die mi istemiyorsunuz yoksa kotu bir takoz die mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kewel topla buluşması kozmik bir harikadır çünkü o anda bütün gecegenler saygıdan tek sıraya girerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 oldun said: yahu mustafa sarp besiktas daki ekrem dag gibi bise deil mi nie istemiyorsunuz adami kadroda ben cok izlemedim ama eger oyleyse takima oyle adamlarda lazimdir gibime geliyor oynasin demiyorum cidden, takoz die mi istemiyorsunuz yoksa kotu bir takoz die mi Pas veremiyor, şut çekemiyor, çabuk değil, adam geçemiyor, fiziği yok, olsa da kullanamaz, pozisyon almayı bilmiyor, gereksiz hücuma çıkıyor, top sektiriyor, hava hakimiyeti yok, oyunu geriden kurarken top kaptırıyor, topla buluşunca arkasını dönmesi 2 dakika sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 top geldiği zaman far görmüş geyik gibi kalıyor öyle olduğu yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bi de saçma sapan hırslanıp garip hareketler yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 benim aklimda formasini yirtan adam olarak kalmis bÖguruyordu dedim galatasaray gattuso bulmus demekki bulamamis daha hakkinda iyi tek bir yorum duymadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 beyler online radyo varmi dinleyebilecegim maci veren? isteyimde USA deyim, simdi sirkette acmiyim maci ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ntvspor veriyor olabilir. radyosporu da bi dene. googledan bakmam lazım tam bilmiyorum. footbo.com'dan açıcam ben şahsen ben de ofisteyim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 2 haftadir persembeleri evden calisiyorum aslidna sirkette turk olmasa bugunde evden calisirdimda adamlar dicek bu herif her galatasaray macinda evden calisiyor simdi faka basmayalim durduk yere. footbo nedir live stream mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hmm neyse ntv veriyormus maci ben ntvspor veriyor saniyordum. digiturkwebtv yurtdisinda ntv de var oradan dinler gol oldugunda izlerim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Kalten said: Maç hangi kanalda bilen?ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar