Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Olabilir tabi ben bu dönem takip etmeye başladım, pinoyu canayı batdal'ı falan tutturunca adamlar iyi diye düşündüm de onlar da scoutgs'den alıntı sanırım...

Pino falan şu an alacağımız adamlar kadar değerli değildi piyasa olarak ama scoutgs inatla adam geldi, millet istediğini yazsın demişti Monaco'yla kampa gidince falan, ama sonunda geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'ın sahaya çıkacağı 11 de belli oldu. Temsilcimiz maça, Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Cana, Mustafa Sarp, Arda, Serdar Özkan ve Kewell 11'i ile çıkacak.

Aykut yanlış, ufuk daha iyi olurdu

ayhan ve sarpın yerinde kim oynarsa oynasın daha iyi olurdu

batdal mutlaka ilk 11 de olmalıydı

ilk yarı işi bitirmeliydik, ilk yarı berabere biterse maçı kaybederiz
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadroyu çıkartmaz Rijkaard. Gelin beni kovun deseydi daha kolay olurdu. Sanmıyorum bu kadro olacağını, Batdal oynayacaktır oynamalı da. Ayhan yine tamam da Sarp defolsun gitsin zaten takımdan. Musa oynasın yanında, yada Barış. Ama Sarp oynamasın :/

Serdar apaçisi yerine Pino da olabilirdi. Off o kadroyla çıkmaz umarım cidde :(
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

yahu mustafa sarp besiktas daki ekrem dag gibi bise deil mi nie istemiyorsunuz adami kadroda ben cok izlemedim ama eger oyleyse takima oyle adamlarda lazimdir gibime geliyor
oynasin demiyorum cidden, takoz die mi istemiyorsunuz yoksa kotu bir takoz die mi

Pas veremiyor, şut çekemiyor, çabuk değil, adam geçemiyor, fiziği yok, olsa da kullanamaz, pozisyon almayı bilmiyor, gereksiz hücuma çıkıyor, top sektiriyor, hava hakimiyeti yok, oyunu geriden kurarken top kaptırıyor, topla buluşunca arkasını dönmesi 2 dakika sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...