Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bence ufuk sabri-neill-ali-balta barış-cana-arda pino-batdal-kewell kewell yada pino yerine serdar oynayabilir.ama lütfen oynamasın :(.pinoyuda ben beğendim ayrıca bir keita değil ama serdarın akıllısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Haa e tabi bu daha mantıklı, ben Kewell direk yedek derdim de şu maçta baştan girsin atsın attırsın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 arda-pino-serdar önlerinde de ya abtdal ya kewell. kewell başta çıkmasa da sonradan girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Serdar apaçisi oynayacağına Emre'ye şans verir inşallah Rijkaard.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 cok rahat gececek bence gs bu macı ilk yarı 0-2 olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yahu bu emrede şu an ne görüyorsunuz bir anlatsanız çok sevinicem. incecik bacaklı fiziği olmayan bi adam. messi kadar yeteneği olsa ne yazar bu fizikle. 1 senede bu kadar mı fizik depoloyabildi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yarın erkenden gol atalım da kim oynıycaksa oynasın. gol erken gelmezse tur falan geçemeyiz. adamların attığı goller de o kadar saçma ki off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ben Galatasaray'da yıllardır topun ayağına bu kadar yakıştığı bir futbolcu izlemedim. Onu buluyorum. Fiziği olmasın, ortada yürüsün yavaş bi çalım atıp ara pası atsın yine Serdar'dan daha çok işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ilk maçta 5 atsaydık oynardı elbet arda nasıl zamanında boleslavla meşhur olduysa o da olma şansını yakalayabilirdi. bence hiçbişi olmaz ondan bu fizikle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ee nerde bu 3 transfer?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 rosicky ve ledesma tam atatürk havalanına gelmişler ki eşleri arayıp vazgeçirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 @deren: Fiziği yetersiz o konuda çok haklısın da yükleme yapabilirler ona o konuda. Adamın fiziğinin max potansiyeli o değildir heralde :D Transferler de tabii ki yarınki maçtan sonra, elenirsek gelmezler o konuda da içiniz rahat olsun =D Tur atlarsak belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Zaten kesin gelicek olsalar bile (ki elenirsek geleceklerini sanmam) tam maç öncesi açıklanmaz bu, oyuncuların psikolojisi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bugün 8-10 farklı gazetede/blogda ledesma+rosicky'i okudum, scoutgs adında bir kaynaktan alınmış bu bilgi, daha önceden cana'yı ve pino'yu da daha resmi olarak açıklanmadan günler öncesinden duyurmuşlar falan-mış. Hani Ledesmayı bilmiyorum ama Rosickynin kontratına göre son sezonuymuş ve takım Arsenal, teknik direktör Wenger'ken 30 yaşına giricek bir adamı talibi varken yollamaları hiç de öyle uçuk bir olaymış gelmiyor. Tabi Rosickynin sakatlığı falan ayrı konu, ama sakatlıkdan dönünce sezonun ikinci yarısında 25 maça çıktığını duyunca, hele de galatasarayın sarp+barış+musa orta sahasını gördükten sonra bu adamın ölüsü bu takımda iş yapar diyorsunuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Aslında acaba Rijkaard hazırlık dönemi boyunca çekeceği tepkiler, alcağı eleştiriler, taraftarın gözünde daha aşağıya düşmek falan herşeyin pahasına özellikle mi "takım bu halde, artık transfer yapmazsanız siz bilirsiniz" mesajını apaçık vermek için mi, doğru düzgün transferlerin yolunu açmak için mi sarp+barış+musa'da ısrar etti? Çünkü Adnan Sezginden Adnan Polata sezon öncesi açıklamalarda hep bu sene geçen yılki kadar agresif bir transfer politikası izlenmeyeceği söyleniyordu, Rijkaard'ın 2-3 kere "bu sezon elimizdekilerle idare etmek zorundayız" gibisinden demeçleri vardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bunlarla ilgili şeyleri okuduktan sonra yarınki maça daha bir hevesim, daha bir izleyesim geldim, umarım turu geçer galatasaray. Bir de 3 post üstüste oldu, gece gece klavyemin ayarı kalmamış, topici biraz kirlettim, kusura bakmayın lütfen ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Nilepten sonra hiç göze batmıyor seninkiler. En azından 2-3 mantıklı şey söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rewendor said: Zaten kesin gelicek olsalar bile (ki elenirsek geleceklerini sanmam) tam maç öncesi açıklanmaz bu, oyuncuların psikolojisi açısından. uefa macı sonucuna baglı oldugunu sanmıyorum ben. maddi getirisi falan yok cünkü dogru düzgün uefa'nın. cl olsa evet ciddi finanse edecek, bekliyor derdik ama avrupa kupası.. meh. ligde şampiyon olmak daha önemli. çünkü direk olarak CL biletini atıyosunuz cebe. bu da 15-20 milyon euro sıcak para demek. ikinci olarak şampiyonlar ligi oynamak artık çok zor, 4 tane maç oynuyorsunuz ne olursa olsun ve son elemede ilk torbada değilsin. o yüzden ligi alıp gidiceksin rahat rahat. ha yine bu transferler bittiyse her türlü maçı beklemeleri mantıklı. kaza olur elenirsek gündem değiştirmek için kullanırsın, elersek zaten üstüne transferler ver coşkuyu. takım konsantrasyonunu bozar muhabbetine inanmıyorum. :p steau bukres macı oncesi milan baros acıklanmıstı yamulmuyorsam ve nonda o mac cıkıp 2 gol atmıstı. hadi her seyi gectim, mustafa sarp ayhan barıs triosu bilmiyor mu orta sahaya adam geleceğini. başkan her fırsatta kaliteli orta saha oyuncuları alacağız diyor, AAA adamlar yerimize adam aldı falan mı diyecek sarp transferi duysa. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sarp trip atıp maça çıkmasa lan keşke=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 avrupa liginin şöyle önemi var evinde oynayacağın her maç forma satışı + reklam + bilet parası demek. Atıyorum Kupa kazanılsa 5-10 milyon euro uefa dan ödül gelecekse zaten bunun iki katını diğer şeylerden kazanmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 para işini geçtim. galatasaray adı bir sene boyu piyasada olmıycak büyük prestij kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 prestij kaybı tabiki yaratır ama 4. sene bu lan paso avrupa kupası :) yeter cl gitsin artık şu takım. ayıp yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Beyler dua edin arda gününde olsun, yoksa işiniz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ne kadar abarttınız abi :) istanbulda 2 tane aptal gol yedik die elenecek değiliz. bu arada 18'de maç nereden cıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 3-1 4-1 alırız diyorum. Arda atar 2 tane yine. Kewell oynarsa birer tane atar Arda'yla, üçüncüyü de sarp veya servet atar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar