Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Bugün 8-10 farklı gazetede/blogda ledesma+rosicky'i okudum, scoutgs adında bir kaynaktan alınmış bu bilgi, daha önceden cana'yı ve pino'yu da daha resmi olarak açıklanmadan günler öncesinden duyurmuşlar falan-mış.

Hani Ledesmayı bilmiyorum ama Rosickynin kontratına göre son sezonuymuş ve takım Arsenal, teknik direktör Wenger'ken 30 yaşına giricek bir adamı talibi varken yollamaları hiç de öyle uçuk bir olaymış gelmiyor. Tabi Rosickynin sakatlığı falan ayrı konu, ama sakatlıkdan dönünce sezonun ikinci yarısında 25 maça çıktığını duyunca, hele de galatasarayın sarp+barış+musa orta sahasını gördükten sonra bu adamın ölüsü bu takımda iş yapar diyorsunuz :p
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında acaba Rijkaard hazırlık dönemi boyunca çekeceği tepkiler, alcağı eleştiriler, taraftarın gözünde daha aşağıya düşmek falan herşeyin pahasına özellikle mi "takım bu halde, artık transfer yapmazsanız siz bilirsiniz" mesajını apaçık vermek için mi, doğru düzgün transferlerin yolunu açmak için mi sarp+barış+musa'da ısrar etti? Çünkü Adnan Sezginden Adnan Polata sezon öncesi açıklamalarda hep bu sene geçen yılki kadar agresif bir transfer politikası izlenmeyeceği söyleniyordu, Rijkaard'ın 2-3 kere "bu sezon elimizdekilerle idare etmek zorundayız" gibisinden demeçleri vardı :p
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Zaten kesin gelicek olsalar bile (ki elenirsek geleceklerini sanmam) tam maç öncesi açıklanmaz bu, oyuncuların psikolojisi açısından.

uefa macı sonucuna baglı oldugunu sanmıyorum ben.

maddi getirisi falan yok cünkü dogru düzgün uefa'nın. cl olsa evet ciddi finanse edecek, bekliyor derdik ama avrupa kupası.. meh.

ligde şampiyon olmak daha önemli. çünkü direk olarak CL biletini atıyosunuz cebe. bu da 15-20 milyon euro sıcak para demek. ikinci olarak şampiyonlar ligi oynamak artık çok zor, 4 tane maç oynuyorsunuz ne olursa olsun ve son elemede ilk torbada değilsin. o yüzden ligi alıp gidiceksin rahat rahat.

ha yine bu transferler bittiyse her türlü maçı beklemeleri mantıklı. kaza olur elenirsek gündem değiştirmek için kullanırsın, elersek zaten üstüne transferler ver coşkuyu.

takım konsantrasyonunu bozar muhabbetine inanmıyorum. :p

steau bukres macı oncesi milan baros acıklanmıstı yamulmuyorsam ve nonda o mac cıkıp 2 gol atmıstı.

hadi her seyi gectim, mustafa sarp ayhan barıs triosu bilmiyor mu orta sahaya adam geleceğini. başkan her fırsatta kaliteli orta saha oyuncuları alacağız diyor, AAA adamlar yerimize adam aldı falan mı diyecek sarp transferi duysa. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...