Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Esnaf said: ne olursa olsun galatasarayın orta sahaya kesin transfer yapması lazım.kalstörm kesinlikle alınmalı.5 istemişlerde biz 4 de diretmişiz felan lan ver parasını al işte.sırf kalstörm şu takımı şampiyon yapar bence yok canım. cimrilik yapıp geçiktircekler illa bu kadar geç alcaksan alma abi adam alma .sezon başlamış hala 3 transfer yapcakmışız töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gündem degiştirmek adına bu gece bir transfer açıklanır mı ki ? bradley hoş olabilir mesela ya da ireland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Çok zor. Boş hayaller bence bunlar. Açıklansa da adam gibi transfer olmaz. Grella Polak falan olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ireland GS'nin tam aradığı bir tarz değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ireland gelirse AMC oynar, Elanogider bi de box to box gelir, başka yolu yok. Bi box to box şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 3 büyük ilk 3 e giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 polak grella falan acıklayacaklarsa yanına istifa mektuplarını da scan lesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sexdrugsrocknroll said: 3 büyük ilk 3 e giremez bursa kalitesinin üstüne azıcık daha fazlasını koyduysa cidden istanbul takımlarının işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 konuyu tam takip edemedim de, altidore falan diyo arkadaşlar. gelmiş açıklandı falan diyolar, doğru mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Rijkaard kötü falan denmiş de Elano ortada yok satılıcak diye siz neden oynatmadıya getirmişsiniz. Baros zaten sakat. E pino desen 90 dakika oynicak mı oynamicak mı oynasa nasıl oynardı soru işareti. Cana zaten kilo fazlası var. Takımın başında sen de olsan bende olsam en fazla 1 oyuncu farklı koyardın şuraya ki muhtemelen orta 3 lüden biri yerine çolak veya musa olurdu o da. Abartmayın yani, Rijkaard ne yapsın bu kadroya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bu sezon Aykut'ta ısrar edilirse büyük eğlence bizi bekliyor.(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Angelo Palombo Galatasaray'da. =) Diye bişey okusak ne güzel olur aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Taktik maktik demişsiniz de,dünkü kadro başka ne tür bir taktiktle oynayacaktı?...Zaten tek forvet Batdal var,hani tek değişiklik Emre'yi ortaya almak olurdu,o kadar yani...Kewell'i 11 sürebilirdi belki ama tam hazır görmedi demekki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 elanoyu satıp grellayı, jan polakı gibi adamları getirirlerse, bu sezon o 52 binlik stadı doldururlar mı onu düşünsün bence yönetim. açıkçası ben bu 3lü için bırak stada gitmeyi evimde televizyonu açıp izlemem gs maçlarını. adnan polat her fırsatta hedefimiz her sene şampiyonlar ligi diyor da ulan 2 tane adam alamadın şu orta sahaya ya lig başlamasına sayılı gün kalmış. yabancı kontenjan probleminde yok arkadaş. hala 500-1 milyon doların çingene hesabını yapıyorsun ama elenip gidersen gruplara kalmadan eufada kaybedeceği parayı hesaplamış mı acaba merak ediyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bence o kötü denilen adamlar arasında tek işe yaramayan Barış Özbek'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Lan stres oldum geçemicez resmen turu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Sarp da kötü ya,hakikaten..Maçta canlı izleme fırsatı buldum,maça sonra girdiğim ve biraz uzak olduğum için kalelere,Sarp'ı Cana sandım bir 15-20dk filan,hatta içimden harbi Cana'nın da Sarp'tan farkı yok dedim,toptan kaçma,ayağına dolama dedim işimiz var...Sonra bir bakınca anladım Sarp olduğunu rahatladım tabi ama Sarp hakikaten kötü bir adam,yani çok kaçıyor bir kere toptan,ve sadece kafasının olduğu düzlemde pas atabiliyor.Demek istediğim adam sağa gidiyorsa,dikine bir pas,topu bi çekip ters tarafa çevirme,topa bir basıp etrafına bakma kesinlikle yok,sadece o doğrultuda önünde bir adam varsa ona verebiliyor,mücadele açısından da 1-2 aldığı toptan başka birşey yapmadı,çok geziniyor sahada,kayboluyor resmen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 - aykuttan kaleci olmayacağını senelerdir söylüyorum - ardanın bu takıma zarar verdiğini ve bir an önce gönderilmesi gerektiğini geçen seneden beri söylüyorum - reykardın kanat merakı bitene kadar maçların bizim için yanıltıcı bir tempoda ve yalancı baskı altında süreceğini, ama sonucun % 95 oranında hüsran olacağını geçen seneden beri söylüyorum - reykardın iyi adamı yok etme marifetini bu sene de mehmet battal üzerinde sergileyeceğini şimdiden söylüyorum - polat, sezgin ve reykardın türk telekom arenaya ancak bilet ile girebileceğini şimdiden söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bu arada belki çok erken olacak ama cana ve pino bana çok vasat oyuncular gibi geldi pino aydın yılmazın daha kötüsü, adam bom boş toplarda bile pası nereye atacağını kestiremiyor, gidiyor en karambole top yuvarlıyor, adam eksiltme ve sürat konusunda da keita ile mukayese bile edilmez cananın zaten henüz ne topa ne de maça girdiğini göremedim, bakalım biraz daha bekleyelim onu tekrar belirtmek istiyorum, bu sezon ki en iyi transferdir mehmet battal, ama ne yazık ki reykard efendi 3-5 maça kalmaz bitirecek adamı uzun zamandır sağdan soldan gelen anlamsız ortalardan gol atmaya bu kadar yaklaşmamıştık, ceza sahasında hakimiyeti olan, çıktığı topa vuran, hatta bazı gereksiz ortalara vurabilmek için yere doğru eğilen bir forvetimiz olmamıştı, yazıktır bari bu adamı harcamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Batdal'ı geliştirebilirsek milli takıma da çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ney 2-2 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 prekazi yapsın bize kıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Hala taktiği sadece dizilişten ibaret falan sananlar var sanırım. Aynı dizilişle oynarsın ama bu orta üçlüyle Barcelona gibi bol paslı, tempolu oyun falan oynayamazsın. O yüzden Rijkaard elindekilere göre taktiğini değiştirmeli yoksa yine 5. falan oluruz. Pino ve Cana hakkında yorum yapmak için çok erken bence ama hani elimizdei parayla kanada kimi alsak Keita'yı aratacaktır. Takım oyununu süper oynayan bir adam da gelse, çok da işe yarasa, insanüstü çalımlarla "Keitaaaaaaa!" diye bağırttığı günleri özleriz :( Batdal zaten süper de zaman vermek lazım. Ama bu gerizekalı Adnan-Adnan-Rijkaard triosu onu da harcayacaklardır. Harrykewell'a katılıyorum bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3604 tff'nin sitesinde elano'nun ismi yok. bildirmediler heralde federasyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bu videodaki ardanın üstündeki GS tişörtünü bulmak mümkün mü aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar