Holy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 toggie said: kim diyor ki uzerine yurudu diye? orada nasıl gorundugu onemli degil, gorunmuyor sonucta hicbisey. yazılı haberde de uzerine yurudugu konusunda bir sey yok.Denmiyor ama yaşananlarda yazılan çizilene göre Servet hep suçlu iken, nedense yönetim Servet'in yanında yer alıp, Cem'i kadro dışı bırakmış gördüğün gibi. Tugay'ın barışın falan demesi, git abinden özür dile çekmeleri falan. Bu tip hareketler de Cem'in orada bir hareketi olduğunu hissettiriyor bana. O kalkıp gidiş hakikaten normal oyuna devam etmelik değil bir de, bunu görmek için devamını görmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da, genç futbolcu Cem Sultan ile Servet Çetin'in aralarında problem kalmadığı ifade edildi. İki futbolcunun öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirirken oldukça neşeli oldukları gözlendi http://media1.ntvspor.net/C/I/142/servet_cem_600_14EWH.jpg http://www.ntvspor.net/haber/futbol/40126/cem-sultan-ile-servet-baristi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yahu Cem'in yaptıklarında haklı olduğunu savunmuyorum ben zaten. Adam ergen pici, twitter'a yazdıklarından belli. Servet'in yaptıgı pislik, baska bisey degil. Yonetim adam olsaydı zaten Rijkaard'ın arkasından yaptıgı konusma sonrasında yapardı yapacagını Servet'e. Nasıl bu kadar soz sahibi oldu bir anda kulupte ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Masquerade said: Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da, genç futbolcu Cem Sultan ile Servet Çetin'in aralarında problem kalmadığı ifade edildi. İki futbolcunun öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirirken oldukça neşeli oldukları gözlendi http://media1.ntvspor.net/C/I/142/servet_cem_600_14EWH.jpg http://www.ntvspor.net/haber/futbol/40126/cem-sultan-ile-servet-baristi İşin bokunu çıkardılar lan. GS'den ayda bir baristilar_cokmutlular.jpeg resmi çıkıyo artık. Kimi kandırıyolar anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 toggie said: Holy said: Ya o vidyoda oyuna devam ediyor gibi mi duruyor Cem? Bariz bir şekilde sinirlenip birilerine doğru yürüyor işte. Bir ihtimal antrenör Tugay'a falan yönelip, "hocam görmüyor musunuz" falan demiş olabilir. Ben Servet'e gidip atarlandığını düşünüyorum ama. kim diyor ki uzerine yurudu diye? orada nasıl gorundugu onemli degil, gorunmuyor sonucta hicbisey. yazılı haberde de uzerine yurudugu konusunda bir sey yok. benim okuduğum haberde (maraton.com.tr'nin haberi) cem sultan servetin üzerine yürüdü diye yazıyordu ben de onu doğru varsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi yürümesine de gerek yok zaten yaptıklarını görüyoruz işte videoda. velet olduğu belli olan bu adama dirsekle vurmana gerek yok. devamında özür dilemeye geldiğinde tekrar küfredip vurmana da gerek yok. servet denen adam capulcunun teki, sonradan gorme bi koyludur. o yuzden normal karsılıyorum su tepkisini ama gs'de isi yok artık. şimdi cıkıp poz versinler tabi, abi kardeş olmuşlar tekrar negzel. biz de gerizekalıyız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 serveti savunduğum yok zaten, ikisi de hatalı, ama tüm suçu servete yüklemek manasız cem de halt etmiş saçmalamış onun üzerine çıkmış olay demek istedim ben. Yoksa büyük küçük eski yeni yerli yabancı iyi kötü a paf demeden bir oyuncu takım arkadaşına yumruk/tokat/kafa/tekme vb atıyorsa zaten o adamın suçsuz görülmesi gibi bir şey söz konusu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hayır cem ergen oldugu icin bu hareketlerini gormezden gelebilirsin de servet'e ne diyecez? cok hırslı ondan yaptı diyemezsin. ancak hayvan dersin bu adama, o zaman da hayvanlara yazık. valla sinirliyim ya. su baskan secilsin artık da kafasına gore takılan onun bunun evlatları bi defolsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ergense de ergenliğini bilsin ama. Tamam yetenekli çocuk falan da, benzer hareketi geçen sene Babel de yaptı (ki çok daha göz önünde adam), gözünün yanına bakmadan saniyesinde şutladılar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sutlasınlar canım cem'i de alsın gitsin servet abisi, bana ne. hatta yanına esantiyon da verelim, takımın yarısını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Servet haklı, it gibi dalmasın velet antreman maçında iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 cem sultan sen kimsin lan antremanda hırslanıyorsun, çabalıyorsun, hiçbir bok yapmadan tüm sezon yatarak çeklerini tahsil eden abilerini kötü gösteriyorsun. ilk yapması gereken takımın abilerinden ağalarından bütün sezon hiçbir bok yapmadan nasıl para kazanılır, teknik direktör nasıl gönderilir ve bilimum çirkefliği işin üstadlarından öğrenmesi lazımdı. yazık ediyor kendine antremanlarda götünü yırtıp çalışarak. Zaten servet agada ayarı vermiş tokatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Rewendor said: ergense de ergenliğini bilsin ama. Tamam yetenekli çocuk falan da, benzer hareketi geçen sene Babel de yaptı (ki çok daha göz önünde adam), gözünün yanına bakmadan saniyesinde şutladılar adamıburda cem sonuna kadar haklı.burda suçlu olan cem değil bunu yapmamasını söylemesi gereken abilik yapması gerekirken onu döven servet ve şuan takım başında bulunan teknik ekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 10 seyirci filan var macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ahah maçı açmadım bile nasıl sogumuşsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ne maçı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Kasımpaşa derbisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Arda gene mi sakat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 stancu bi kere de yet lan. bu firati da niye vermisiz, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ahahah maçı açtım dakka 30 stancu guiza oldugunu kanıtladı resmen haginin galatasaraya 10 trilyonluk kazıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tesekkurler aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 AYKUT 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çağları da sakatlasaydı çok iyi olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi aykut niye öyle bişi yaptın çağlar yapışmış adama of of 10dk izliyelim dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 barnacle said: çağları da sakatlasaydı çok iyi olcaktı Şu golü çağlara bağlayan insanlar futboldan zerre kadar anlamıyordur gözümde. Aykut hiç olmasa,Çağlar şut çekme şansı dahi vermeyecek adama gayet yetişmiş,pozisyonunu bozmuş müdahele etmiş daha ne yapıcak? Kalecilikte 1. kuraldır savunma oyuncun varken kaleni terk etmemek, bunu bilmeyen kalecinin de öğretemeyen kaleci antrenörünün de Galatasaray'da yeri yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar