toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yonetim zaten secim kararı aldırdı diye biliyorum. bu saatten sonra bisey degismez ama adnan zorlayacak olsa yasal olarak hakkı var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 mahkeme karari yeni degil ki, zaten ibra edilmeme olayini iptal etmisti mahkeme sacma sapan oylama yuzunden, secim kararini yonetim verdi, ona da mahkeme karismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Dakka 1 Gol 1 ŞAMPİYONUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kayseri bize oynadığı gibi oynamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ahaha gs'li oyuncular el clasicoları izleyip fazla etkilenmişler heralde. barça igibi oynamaya çalışıyolar, kısa seri paslarla sağa sola paslaşıp ileri bi anda beklenmedik uzun top atma çabasındalar. Da işte o pası Xavi atmınca farklı Mustafa Sarp atımca farklı oluyo tabii yine de takım iyi gibi bugün. Bayağı kasıyolar kazanmak için. Habire pozisyon falan da var. Kayserinin çok yetersiz kalmasının da etkisi var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Zaaaaaapata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 zapata çok fail kaleci yaaa... karakter falan olarak ropörtajlarına bakarsak çok düzgün adam da, yetenek bayağı fail. Adamlar 1 kere geldi onu da gol yaptırdı yani. Güzel maç oluyo ama habire pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuşma konusunda Sarp ezer. Oha ne güzel düzgün topçu gelmiş dedim, demez olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Insua iyi oynuyor, gözüme girdi kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 O çocuk her hafta Balta'nın arkasında kaldığında nasıl kaçıp gitmedi şaşırıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 insua her zaman iyi oynuyo da bi türlü oynatmıyolar ki garibimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 klasik kayseri maçı oldu de sançiz o golu yediğinden beri kayseriyi yenemedik dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 2 maç üstüste kazanma ümidim vardı o da olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 dusme riskimiz kalmadi, bundan sonra oynamasalar da olur, buca yenemez diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Ezdik. Edit : Yanlış başlık pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bari kalan maçlarda yedekleri oynatsada izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 şu anılı merak ediyorum ben ya. sarp nasılsa gidecek. dön çift forvete hacı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 lan yine berabere kalmış ya Gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yine dediğin bu sezon 4. olmus :) hep yeniliyoruz, fazla berabere kalamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yineden kastım puan kaybetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 golü gökhan zan atmış aasdfasf.ne kadar düştüğümüzün bir başka göstergesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 insanın cevap veresi gelmiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yok lan kötü oynamadık iyiye gidiyoruz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bu saatten sonra iyiye gitse nolur bu takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi sanki takım küme düştü. bunun senesi var, giden gitti artık niye bu kadar negatifsiniz ya gelecek seneye daha toparlanmış bi takım çıkar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar