Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Camianın büyük kesiminin onayını alan Aysal, güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için kolları sıvarken, bir yandan da taraftarları heyecanlandıracak, tribünlere çekecek transferler için çalışmaya başladı. Sercan ve Volkan da listede Terim'i takımın başına getirmek isteyen Aysal'ın daha önce sarı-kırmızılı ekip için hayal olarak görülen Didier Drogba'yı transfer etmek istediği belirtiliyor. Aysal'ın listesinde ayrıca Bursa'dan Sercan, Volkan, Trabzon'dan Selçuk, Ceyhun ve Manchester United'da forma giyen Kuszczak'ın olduğu öğrenildi.
Mesaj tarihi:
nedir bu geçmişe dönme çabaları anlamıyorum.şimdi terim gelir onu kovarız 2 yıl sonra gene getiririz gene kovarız.terim ölene kadar bu döngü sürecek heralde.
Mesaj tarihi:
sercan,volkan,selçuk,kuşçak beni pek heyecanlandırmıyor.Bunlar ile gelecekse ilk seçimde ibra olmadan gider.İyi transfer yapmayanı ibra etmeyeceğiz artık.Drogba,joe cole,ashley cole ,kanoute,kalou,gibi meşhur adamlar istiyorum.sarp,ayhan,mustafa,zan,balta,zapata,barış,serkan,aydın anında gönderilecek.neill iyisi bulunursa gönderilsin,kewell sağlam testlerden geçsin sağlamsa kalsın,pino kalsın,stancu kiralansın,culio kalsın.
Mesaj tarihi:
ahhahaha

ok

selcuk ibrahim akın hamit yerli olarak kesin alınmalı.volkandan falan bi cacık olmaz

ayrıca adam drogba abi.ötesi var mı ?.emenike ile niyangı birleştir.al sana drogba.her türlü iş yapar.drogbayı istemem drogba adam değil diyenler vardı onlara yazdım

stoperde neillin yanındaki adam yabancı olmalı kesinlikle.ama bence servet gönderilmicek bu takımdan

ayrıca galatasaray kendine gelirse sirkelenirse beşiktai ve fenerde daha iyi olucaktır
ölü galatasrayın kimseye faydası ykotu
Mesaj tarihi:
abi hala başarının iyi yabancıyla geleceğine inananlar var.

türkiyeden bi takımın avrupada başarılı olması için ilk 11inde en az 5 oyuncunun milli takım seviyesinde olması lazım

sonuçta bi yabancı sınırı var nekadar iyi yabancı alsanda takımın en az yüzde 45%ını türk oyuncuların oluşturması gerekiyor.sonuçta başarı takım oyunuyla geliyor e takımında yüzde 45i çürük olursa biyere gidemessin yani.

gs mesela ortasahanın 3lüsünü ortalama türk oyunculardan kurarsan futbol olarak bişey koyamassın ortaya.orta sahanda 3 türk oynatıyosan bunlar en iyileri olmalı,

buna en iyi örnek uefayı alan gs.o sene türk milli takımını yüzde doksanı gsnin oyuncuları.dünya üçüncüsü olan takımın büyük çocğunlugu gene onlar.

drogba'yı,ronaldoyu alalım herkese 3-5 atalım diye bi olay yok futbolda.

ki galatasarayın son iki sezonda gelen yabancıları zaten premiere kalitesinde oyuncular,baros,eleno,lincoln,kewell,keita zaten kötü yabancılar değil ama işte önce takımın gövdesini bi türklerden oluşturmak gerekiyor.

bence oyuzden gs bu önümüzdeki sezon transfer bütcesinin büyük bölümünü türk oyuncular için kullanmalı.yabancı transferleri zaten hertürlü formaydı sponsordu hertürlü finanse ediliyor.

2 star alınca dünya klübü olunduğunu sanıyosunuz,da öyle bi dünya yok yani.ueafaya bile gidemedikten sonra istersen messi kadronda olsun

şuna hitaben yazdım buarada

xxbär said:

sercan,volkan,selçuk,kuşçak beni pek heyecanlandırmıyor.Bunlar ile gelecekse ilk seçimde ibra olmadan gider.İyi transfer yapmayanı ibra etmeyeceğiz artık.Drogba,joe cole,ashley cole ,kanoute,kalou,gibi meşhur adamlar istiyorum.sarp,ayhan,mustafa,zan,balta,zapata,barış,serkan,aydın anında gönderilecek.neill iyisi bulunursa gönderilsin,kewell sağlam testlerden geçsin sağlamsa kalsın,pino kalsın,stancu kiralansın,culio kalsın.
Mesaj tarihi:
milli takım seviyesi dedin orda bittin

ayhan servet hakanbalta sabri arda gokhan zan

milli takım seviyesi:)

milli takım seviyesi tamamen hikaye.milli takıma bazı nedenlerden cagrılmıyorlar diye futbolcu kötü olamaz

önemli olan takım olmak.takımı iyi yönetmek.herşeyden önce profesyonel futbolcular almak.takımı satıcak adamlar deil

en kötü yabancı bile bizim yerlilerimizden daha iyi malesef

yerli alınmalı diyorsunda.ortasahaya misal alıncak 3 tane yerli var.hamit selcuk emre belezoglu.emreyi alamayız zaten.e selcuk veya hamit yada ikisi alınmalı.başkada iyi topcu yok o mevkide türk olarak.e bide yekta var o bizde zaten
mesutu yazmadım realden alacak halimizyok
sercan alınabilir mesela ama volkan tam overrated.ona o kadar paralar verilmez

bunlar harici alıncak adam yok
Mesaj tarihi:
abi milli takım seviyesi dediğim en iyi türk oyuncular işte.

bunlar servet hakan balta vs olmak zorunda değil eğer türk iyi defas oyuncusu yoksa ozaman defansını yabancı kurup orta sahanda forvetinde en iyi yerli oyunculardan olucak.
sonuçta 5 tane yerli hertürlü oynatacaksın.

takımın dağılımını iyi yapmak gerekiyor oyuzden dediğin gibi.

yıldız transferi tek başına çözüm değil yani sonuç olarak.
Mesaj tarihi:
Zep arkadaşım şuna hitaben yazmışsın ama ben yazımda takımı yabancı cenneti yapalım,Türk oyuncu olmasın vs demedim.Hitaben derken biraz dikkat.Ayrıca milli takım seviyesi biraz düşük bizim,bermuda şeytan üçgeni milli takımda mesela.Bomba adamlar istiyorum,drogba,cole,luca toni vs istiyorum.İyi türk futbolcu bence türkiyede çok az,bursanın 1 sezonluk yıldızlarına 1 milyondan fazla verilmemeli.
Mesaj tarihi:
ee bu 5 tane oyuncu nerden buluncak ozaman.alt yapıdanda wonderkind basmadığımıza göre biyerden bu 5 tane yerli futbolcunun bulunması gerekiyor dimi?

ben milli takımı örnek olarak verdim(yerlilerin iyilerinden oluştuğu için) demek istediğim bu 5 tane yerli topcunun çok iyi seçilmesi gerektiği yoksa istersen git bank asyadan 3ligten getir ama iyi topçu olsun milli olmak zorunda değil.

sizin anlamadığınız nokta en iyi yabancıları alınca onların kötü yerlilerin eksiklerini kapatabileceği yanılgısı.öyle bişe yok diyorum futbol takım oyunu.

yoksa alabiliyosan al zaten en iyi yabancıları getir takımın yüzde 45%i çürük olunca bi halta yaramaz
Mesaj tarihi:
Yaramaz yerli topçular ile yaramaz yabancı topçular yan yana türkiye de,iyi yabancılar lazım,elano keita vs ile kendimizi kandırdık.Al getir yaya toureyi etra güllük gülistan olur.Hagi Emreyi adam etmedi mi,popescu bülenti derleyip toplamadı mı?çoğaltılabilir.
Mesaj tarihi:
iyi yabancılar alsak yerlilerde iyi oynar yani diyosun?ben öyle olcağını pek sanmıyorum.

ayrıca bi popescu,bi hagi bulmak okadar kolay değil.saydığın oyuncular drogba,cole vsde türkiyede alacağı paraya bakıp takım ruhuna bişey katabilcek oyuncular değil bence.
drogba gelip kime abilik yapıcak herif parasına bakar.ayrıca bu tür şeyler içinde çok iyi araştırma yapman gerekiyor futbolcunun karakterini,ailesini her bi bokunu bilmen gerekiyor.
ki türkiyede öyle bi sistem yok zaten transferler genelde antrenörün bile değil futbolcu menajerlerin önerilerine göre gerçekleştiği için dediğin tipte oyuncuların bulunabilme şansı baya baya düşük.
alexde çok iyi bir örnek mesela herif takıma çok şey katıyor ama türkiye futbol tarihinde bi alex bi hagi var yani.onlarda balına bulunmuştur büyük ihtimal.gerçi fener alex için baya ısrar etmişti.
Mesaj tarihi:
Yabancı getirmekle olmuyo. Sağlam, her şeyden önce kafası çalışan yerliler lazım. Servet-Balta-Barış-Sarp-Ayhan'ı yolla, Serdar-Hasan Ali-Volkan Şen-Sezer-Selçuk İnan'ı al mesela. Tabii bütçe lazım bunun için. Daha da abartırsak getirebiliyosan (ki hiç sanmıyorum) Topalı geri getir, Onur'u getir kaleye.

Hayal tabii ya, sallaması bedava :) Yoksa gerçekte şöyle transferlere çok ihtimal vermiyorum ben. Yabancılar işin kaymağı zaten, elbet işe yarar yabancı bulunur, dert değil.
Mesaj tarihi:
Rew ve Zep'in dediklerine katılmakla beraber ben takımda mütevazi adamlar istiyorum artık...İşini iyi yapan, antrenmanını yapacak, çok ses getirmeyecek, daha yumuşak huylu yabancılar/yerliler olsun...
Mehmet Topal gibi olsun, Nonda gibi olsun, Niang gibi olsun mesela...
Brezilya'lılarla ilgili mesela daha önce sanırım bir menajer konuşmuştu, eğer Brezilya'lı alacaksanız, onların belli bir sınıfı var (öyle ayırmış futbolcuları yani) daha dinine bağlı, daha sakin karakterli, onlardan alın diye..Mesela İsa'nın Atletleri o tarz bir oluşum sanırım, Kaka gibi, Alex'te benim bildiğim tam öyle olmasa bile, her halinden belli ailesine,işine bağlı bir adam...
Diyebilirsiniz ki nereden bileceksin böyle olduğunu adamın...Ben açıkçası çok zor olduğunu düşünmüyorum...Sonuçta futbolcu önceki takımlarında nasılsa yine öyle devam edecek, bizimkilerin mantığı buraya gelince düzelirler olduğundan tutmuyor...Keita'yı, Jo'u vs alırken bu adamların ciddi gece hayatları olduğunu ve sorunları olduğunu anlamak için ufak bir araştırma yapman yeterli...Keza Bilica'ya bakarsan, adamın Fenerbahçe'ye kadar 2 sene üstüste aynı takımda kalamadığını görürsün vs...Mesela Kazım'ı gidip hangi akla sığınıp aldılar merak ediyorum..Ne olacak yani adam GS'ye gelince, çok mu düzelecek...Vardır belki öyle birileri, ama Kazım o riske de değmez...
Bunun gibi örnekler yani, sadece videosuna, 2 çalımına bakarak adam alıyor bizimkiler...Aziz Yıldırım çok akıllandı mesela, artık kolay kolay Brezilya'dan adam alacağını hiç sanmıyorum, ki zaten hatırlarsanız Fenerbahçe'nin geçen seneki tartışma topiğinde bu konunun yanlışlığına değinmiştik...Demekki akıllanmış ve farklı bir transfer stratejisi belirlemiş...
Yani bir futbolcunun geçmişini bilmek çok zor olmasa gerek bu devirde...Menajerlerin oyununa mı geliyorlardır nedir, rakip takımın kulüp başkanını bile arasan o bile söyler...(Lyon'un başkanı açıklama yapmıştı Keita hakkında da oradan biliyorum)...
Bu yüzden ben Volkan Şen-Sercan'ı istemiyorum mesela, bir Gökhan Gönül olamayacaklarını düşünüyorum çünkü...Güvenilir durmuyorlar açıkçası...Bu benim dışarıdan gördüğüm, yanılıyor da olabilirim..Ama eminim gidip adamla 3-5 dk konuşsan bile anlarsın iyi kötü nasıl olduğunu, Galatasaray gibi bir klüp transfer yaparken artık farklı kriterleri aramalı...Daha önce dediğim gibi futbolcunun hakkını sonuna kadar ver, ama hangi takımda oynadığını, hangi formayı giydiğini de bilsin...O yüzden kendini kulüpten, teknik direktörden büyük gören de yabancı getirmeyeceksin...Boşverin yıldızları, ne Drogbası allah aşkına, Gs'nin ihtiyacı bu tarz adamlar değil artık...
Mesaj tarihi:
Volkan Şen iyidir.

Sercan işi olmaz ama. Zaten devre arasında Rusya'ya transferi son dakkada yattı. Adamın bacakta kas incelmesi varmış "bu yaşta görülmesi çok acaip. devam ederse bir anda kopabilir futbol hayatı biter, şu anda düzelebilmesi için en az 6 hafta istirahat şart" demişler. Vazgeçmişler. Tabii dinleniyor mu yoksa vatan millet sakarya diyip tam gaz devam mı ediyo onu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
@ sotto

şen ile sercanı bilmem de ozan ipek lüks arabasıyla uludag üni ogrencilerinin görükle köyüne gelip meraba ben bursasporlu ozan diye kız kaldırmaya calısan bi tip haha. uzak olsun.
Mesaj tarihi:
Abi adamın kız tavlama seklinden bize ne, topunu oynasın yeter. Hos bi halt olmaz Ozan'dan o ayrı konu. Servet de yana cevrilmis sapkalar falan takıyo. Barış'ın almancı triplerini biliyosunuz. Umit Davala zamanında rap album cıkardı. Var yani futbolcuların boyle enteresan hareketleri. Egitimsiz adamlar yani, ne olucam diyemeden ne oldum diyolar ondan oluyo bunlar.
Mesaj tarihi:
Ünal Aysal Kanaltürk'te oyuncu transferleri ile ilgili bir kaç açıklamada bulunmuş.

Şöyle ki;

* Seçildiğimiz zaman ilk işimiz ekibimle Galatasaray'a yakışan Türk oyuncuları takıma kazandırmak olacak.
* Bu aşamadan sonra 3, 4 tane yıldız yabancı oyuncu transfer edeceğiz.
* Ben transfer yaparken öncelikle oyuncunun bonservisini klübüne sorarım, söyledikleri rakam ne ise onu verir alırım, pazarlık yapmam. Ancak ben bir oyuncu için klübü ve oyuncu ile görüşürken, başka bir takım devreye girerse o oyuncudan vazgeçerim, prensip meselesi.
* Alamayacağım oyuncu yok.
Mesaj tarihi:
fasulyeyle mi alacak oyuncuyu? ya kulup borca girecek, ya da kendi cebinden verecek. yani yine kulup borca girecek. alamayacagı oyuncu yoksa, messi'den baslasın.
Mesaj tarihi:
Alamayacağım oyuncu yok derken,stancuyu istersen alırsın,zapatayı da.Bu adam cebinden para vermeli,aig olayındaki para olayından dolayı -1 ile başlıyor sürece.Mesela Zalayeta'ı düşünüyorlarmış ilk etapta ki kabus gibi.Gidecek drogbayı getirecek,dirk kuyt söylentileri de var.Aslında transferden önce ayhan-sarp-balta-zan-zapa-barış'ı gönderse mutlu oluruz biz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...