Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

apple haklısın da Adnan Polat sayesinde yarınları kurtuldu bu adamın. Hani milletin yapmak gerek dediği ama 20 senedir yapamadığı şeyleri 5 senede yaptı adam. Belki başkası olsa daha 20 sene yapılamayacaktı. O açıdan iyi ki başkan oldu. Zaten 2si bir arada yapabilen başkan denk gelse dünya takımı oluruz sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene transferlere 70 trilyon harcanmış

bide ünal aysal için o kadar para harcamaz diyenler var.şu haldeki takıma 70 trilyon harcandıysa baştan yapılanma en az 130 trilyon :)

yalnız sarp ayhan kazımın takımdan gönderilceği o gün şampanya patlatıcam
Sosyal ağlarda paylaş

abicim gidin idari ne demek onu ogrenin once de, hala burda yabancı aldı oynatmadı falan diyosunuz. futbolu bi kenara koymanız gerekiyor idari anlamda basarının var olup olmayacagını tartısacaksanız. yok ille de futbol tartısacaksak idari kelmesini bi cıkaralım isin icinden.

unal aysal cok zengin o gelsin diyosunuz. sanki digerleri az zengin. cebinden 3-5 para verecek diye onun gelmesini istemek sacma, cebinden para vermesini istemek cok daha sacma. galatasaray'ın kimsenin cebinden cıkacak parasına falan ihtiyacı yok artık. adam cebinden para versin de besiktas gibi mi olalım? olmasın oyle bisey.

bu kulup faruk suren doneminde battı, ozhan canaydın doneminde dibe vurdu. bunların arkasından adnan polat geldi ve hic kimsenin o donem cesaret edemedigi bi goreve talip oldu. kulubu de gerek idari, gerek mali acıdan duzluge cıkardı. su saatten sonra gs'nin ordan burdan yardımla gelecek paraya ihtiyacı yok bu adam sayesinde. ilerde gorursunuz neymis faydaları. sırf sirket birlesmesi ne demek acıp okusanız, biraz fikir sahibi olsanız anlarsınız zaten.

adnan polat kendi basarısını kendi yarattıgı gibi kendi ipini de kendi cekti. adnan sezgin denen hıyar yuzunden isi kisisele bagladı. basarısız olan adamı basa gecirdi, basarılı olan ustunel'i istifa ettirdi. profesyonel ise duygusallıgı karıstırdı. acılısta hic konusmaması gerekiyordu, acele etti eline yuzune bulastırdı. rijkaard'ı gondermeycem dedi, gonderdi. gitti takımı hagi'ye emanet etti. kendi de hagi'nin sadece gecici oldugunu bilmesine ragmen bir suru hagi'nin istedigi transferleri yaptı. yetmiyormus gibi dunya paraya alınan adamı sebepsiz yere gonderdi, gondermek isteyenden hesap sormadı. gruplasmaya engel olamadı, yenicerilerin ayaklanmasını bastıramadı, kontrolu elinde tutamadı ve gitmeyi haketti.

simdi bundan sonra gelecek olan adam icin isler bence adnan polat'ınkinden cok daha kolay. gelir/gider dengesi duzelmis, stad gelmis, sponsorlar artmıs, amator kulupler her zaman oldugundan biraz daha basarılı durumda. tek yapılması gereken futbolu eski seviyeye cekmek. bu isi bilen adamlara teslim etmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef bunun ibrayla falan alakası yok, Galatasaray bitmiştir bugün benim için.
Adnan Polat'ı aşşağıya indirenlerin kendi ceplerini doldurmaktan başka bişey düşündüklerini zannetmiyorum.
O adamların hiçbirinin cesaret edemediği noktada devraldı takımı Adnan Polat, ve bugün kapış kapış saldırılıyor takıma yönetmek için o zaman kimse kusura bakmasın klüp fazlasıyla iyi yönetilmiş ki çok daha iyi durumda.
Futbol şubesi başarısız oldu evet,ama bunun basketbolu,sutopu ıvırı zıvırı bir sürü dalda da önceki yıllara göre çok daha başarılı takım.
Yazık, önümüzdeki ay görev başına gelicek yönetimde sadece takımı batıranlar yer alıcak. Şu dönemde iş yapan,stadı takıma kazandıran bütün yöneticiler takımdan ayrılmak zorunda.
Gelicek yöneticiler daha önce ya hiç görev almamış yada en az 10 sene önce görev yapmış adamlar olucak. Takımın arkasından atıp tutan,birleşmede ayrılmada cebine on milyonlar indiren adamlar yöneticek takımı. Hayırlı uğurlu olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle birşey var.galatasarayın maddi durumunun daha iyi olması iyi hoş ama bunun hepsi futbolu kapsamıyor dimi.futbola ayrılan bütçe büyük tamam ama şu durumda böyle bir takımı düzlüğe cıkarmak istenilen seviyeye getirmek için yeterli olmayabilir.bu yuzden ünal aysalın bütçesi önemli

olay sadece para harcayıp adam getirmek değil tabi.dogru tercihler yapmak profesyonelleşmek

ünal aysal bunu yapacakmış gibi duruyor.onun harici adnan polat harici kim gelse önemli değil.adnan öztürkte gelse cemalde gelse birşeyler degişicek öyle yada böyle

ayrıca stadı kazandırma olayı falan hikaye.yönetimin duygu sömürüsüdür.kabul edelim ki bu anlaşma canaydınındır ve çok caziptir.iki tarafta cıkarları dogrultusunda böyle birşey yaptı

adnan polat yönetimi yaptı diyemeyiz stadı.ha gördük stadı devralışını.40 bin adama bunlar galatasaraylı değil dedi

kusura bakmayında kim takat su topundaki başarıyı.galatasaray öncelikle futbol klubudur.küme düşmemeye oynayan futbol takımı olduktan sora basketboldaki başarı kurtarmaz

tamam diğer branşlarda önemli ama futbol daha önemli
Sosyal ağlarda paylaş

kadınlar basketbolu,erkekler basketbolu ve voleybol oyunlarında önceki yıllara göre baya iyiyiz.bir tek futbolda battık ki futbolda en önemlisi.
yinede polat gitsede bize bu kötü sezonu yaşatsada bundan sonra gelicek başkanın önünü çok büyük ölçüde açtı.umarım bundan sonra gelicek yönetim süren ve kankileri olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu burada bile hala adnan polatı savunan olmuş. bütün futbol takımı başarısızlıklarını, adnan sezgin inadını geçtim en başta adnan polat stadın açılışında kendi seyircisini sattığı gün bitmişti zaten. o günden sonra hala adnanı savunabilen olması gerçekten ilginç. protestoya katılan kendi seyircisini kameralar ile emniyete fişlettiricekti yahu adam. neyini savunuyorsunuz bu adamın
Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Polat,Abdürrahim Albayrak gibi insanlar gerçek galatasaraylıdır ve yönetimlerde yer almalıdırlar,başkan olarak değil tabiki.Ben dün çok üzüldüm başkanın o haline,futbol şubesi kötü yönetildi ama bu şekilde göndermek hoş olmadı,millet'in önünde karı koca kavgası yapmaktan bir farkı yok bunun.Sürenin,diğer adayların gs gene çok kötüyken hiç sesleri çıkmıyordu,çok manidar buluyorum türemelerini.Klübün bilanço-gelir tablosunu bilmiyorum ama para kanalları da açıldı sanırım.Ünal beyin çok hırslı ve para seven bir yapısı olduğunu biliyorum,25 mio tl hisse olayı da doğrudur,iğrenç.Helvacı ismini duymak,görmek ,istemiyorum,helva'dan soğudum,içimizdeki nifak.Dün çıktı 1 saat televizyonda konuştu,çok yapmacık.Amaç klübe hizmetse ,edecektin istifanı,muhalefetini dışardan yapacaktın.Yani erken seçim şarttı başkan hata yaptı.Ve inanın erken seçim olsa gene başka ile devam edecektik,o bunu göremedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...